Звездни компромати - Август'19

• 272 828
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 610
За първи път виждам някой така да боготвори ганджата като тоя американски селяндур.

# 2 611
Не ги знам с какво се занимават.. ама ме шокираха малко Joy

# 2 612
Миллион, миллион, миллион алых коз Joy

# 2 613
  • Viena
antonia_petrova_batinkova
Вече се качваме сами по стълби и се изправяме постоянно с лекота! И това е от сутрин до вечер, нон стоп! Само на 7 месеца! Най-активното и будно момче си имаме! Перпето мобиле - The Best Batinkov! 💙👼🏻👑✨

# 2 614
На мъжа на Цеци това му е бизнесът, законен. Логично е да си правят реклама..

# 2 615
Па да го качи на Шипка тогава, кво чака?!

# 2 616
Тоцо, запри се малко ма! И моя правеше същите неща, ай много ти се молА! Вече ставаш досадна, научихме всички, че твоите яйцеклетки не произвеждат прости златни яйца, а направо Фаберже.

# 2 617
темата се казва ЗВЕЗДНИ компромати - откога всяка втора к*рва е звезда.....?! ама то в тая държава явно това е стандарт за 'звездност' - да си разпльокаш задника на някоя маса да ти се види всичко изкуствено, каквото имаш по себе си

Съгласна съм, че няма нужда да се качват подобни труженички, мисля, че и потребителката си взе бележка, обаче като стана дума за името на темата - аз забелязвам, че голяма част от снимките на т.нар. звезди не са никакви компромати.
Нищо компрометиращо не виждам в една обикновена снимка от фотосесия или в това, че някой си имал рожден ден на еди коя си дата.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 16:36 от Вαнилия*

# 2 618
Това Тоцкиното "перпетО мобиле" като онова латинското "перпетУУМ мобиле" ли е или бестестият бебок е извън законите на простата земна физика...?
Че нали е бест - по-бест - най-бестест Grin

# 2 619
Че то ако не е Тоца и от време на време пияна стрина темата съвсем се запустее.

# 2 620
  • София
Това Тоцкиното "перпетО мобиле" като онова латинското "перпетУУМ мобиле" ли е или бестестият бебок е извън законите на простата земна физика...?
Че нали е бест - по-бест - най-бестест Grin

Тъкмо и аз това щях да пиша - не е “перпето”, а “препетуум”. Тая само се излага с писанията си. Рядко неграмотна кифла.
Предлагам да я бойкотираме и нищичко повече да не споменаваме в темата за нея, за да разбере най-накрая, че не е нито звезда, нито е интересна, да не говорим, че е крайно ниско интелигентна. Просто имам чувството, че си умира да поства разни неграмотни простотии в ИГ и после да чете коментари тук. Така си мисли, че всички й завиждат и само от нея се интересуват. За пореден път апелирам да сме милостиви и да не захранваме болните й мисли с коментари 😉🧐 Подемам кампания: ИГНОРИРАЙТЕ ТОЦА!

# 2 621
Че то ако не е Тоца и от време на време пияна стрина темата съвсем се запустее.
Да добавим Преслава и нос, както и Андреа - Фотошоп Simple Smile

Тоци е като една позната от бебешката група на сина ми. Най-красивото дете, най-доброто дете, най-умното, а бе симпли Дъ Бест.
Обаче истината се оказа друга. Детето е сладко, но далеч не е геният описван от майка си. Та и Блажко така. Сладунко- медунко с откачена мама.

# 2 622
И аз харесвам Колин Фърт, но май се оказа доста тъпичък. Съдеше фен, който преследвал семейството му навсякъде, пък той се оказа любовник на жена му.

😂😂😂  Егати тъпотията му се е получила. Осъди ли го в края на краищата или вече друг фен е наред да ги преследва?

# 2 623
Да, но се забавлявам искрено с коментарите ви за Тоца и..Блажко Joy

# 2 624
И аз харесвам Колин Фърт, но май се оказа доста тъпичък. Съдеше фен, който преследвал семейството му навсякъде, пък той се оказа любовник на жена му.

Joy

Общи условия

Активация на акаунт