Звездни компромати - Август'19

• 274 567
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 1 335
    https://www.instagram.com/p/B1J3CPnnNhp/?igshid=eve69xx4pwsb[/list] пее си жената какво друга мога да кажа 😁

Ох, че голяма уста има тази певица, дано й донесе много успехи, с глас нямя да пробие.

# 1 336

Тази какво недуразумение е 🤮 Гнусно лице, като на кон, издялкана и неприятна. И какво е това пънене да пееш, крякане на кокошка 😱

# 1 337
    • София
    Слушах Анелия като ученичка, в периода до 2008-ма някъде. Не ѝ знам новите песни, но тази много ми харесваше, също и визията ѝ тук. https://www.youtube.com/watch?v=BZmI1wL2teg&list=RDE_wzINJD7Cg&index=10
    Сега ѝ пропускам изявите по ТВ, защото не мога да я изтрая. Странно ми е, че си направи къща за куп пари, а през всички тези години не съм чела да е инвестирала в образование, дори и за дъщеря ѝ не съм чела къде учи.

# 1 338
    • Пловдив
    Странно ми е, че си направи къща за куп пари, а през всички тези години не съм чела да е инвестирала в образование, дори и за дъщеря ѝ не съм чела къде учи.

То май някой друг и я направи тази къща. Съмнявам се тя от пеене по кръчмите да е заработила толкова.

За Брад има ли някаква информация дали се вижда с децата? Много са ми странни техните взаимоотношения.

# 1 339
    Таз пък Мария Цветкова тире Ария, не е ли закъсняла с едни 20 години? Joy
    "Нормалната" права е: попфолк-кръчма-Пайнер-дискотека-богаташ-любовница-бебе-издръжка Grinning
    Таз женица 'що така наобратно върви? Grin

# 1 340
    Шайло на Джоли е уникално красиво дете!

Незнам какво толкова й/му харесвате, но малко прекалявате всички с това дете.
    Нищо уникално аз не виждам.
    Точно това щях да напиша и аз, нито е уникално ,нито особено красиво

# 1 341
    Зе мне е много красиво и уникално.

# 1 342
    Луна живеела с 20 годишен женен охранител - явно ром, баща на 2 малки деца. Ромът се криел от жена си и роднините, но Луна напирала да се похвали и се издала Simple Smile

# 1 343
    # 1 344
    Ето една прясна снимка на Луна от днес
    Скрит текст:

# 1 345
    Ох, много смешна снимка.
    А  с богатият австралиец какво стана?

# 1 346
    • Пловдив
    Това ли е 20-годишният???

# 1 347
    Явно да.. Simple Smile Може и да е на 23. Изглеждат като Десислава със сина си Майки долу-горе.

# 1 348
    От кога Луна е захвърлила конската опашка Satisfied Ще вземе да заприлича на човек. Като че ли за сефте я виждам да се усмихва така с чувство тая жена Smile

# 1 349
    • В големите очи на малчо, а географски - София.
    Ето една прясна снимка на Луна от днес
    Скрит текст:

Ужас, тя добре се е хвърлила на "агнешко" , ама този господин дали е на себе си?

Общи условия

Активация на акаунт