Звездни компромати - Август'19

• 274 508
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 220
Мария ни е наборка. На 42 да се правиш на 16 годишна е меко казано смешно. Едно е да се държиш млада с момчета наполовина та на годините, друго е да си лолита.

# 2 221
Е, тя е с малко дете, демек младее ѝ се!

# 2 222
  • Варна
Не я харесвам дори като изпълнител, но преди години имаше участие на Аполония и беше добре. Един уважаващ себе си артист, трябва да знае къде иска да се позиционира в изкуството- при чалга джуджето Криско или при джаз/соул музикантите. Ааа забравих и за забежките и в хирургичната зала.

# 2 223
http://prikachi.com/images/727/9635727i.jpg Вчера се зачетох в едно капанче на вестник Уикенд, снимали истинската Мария Силвестър. Иначе има много материали от темата, как бг мамите са потресени от Антония Батинкова и ходещото бебе.

# 2 224
Мария Илиева е много красива и на живо. Има екзотични черти. Малко по-пищни бедра, но е секси. Отделно е страхотен артист, много дисциплина. Наистина бих я определила като звезда.

# 2 225
Талантлива е М.Илиева, мисля, че комерсиалността й  й пречи да покаже на какво е способна, нали и пари трябва да се изкарват. Не е само тя така. Не знам нито една нейна песен, чувала съм я обаче да пее.

# 2 226
Е, как, бе, ами тая не я ли знаеш - Имаш нищо, нямаш нещо, щом нямаш мене - имаш всичко. 🤣😂🤣

И другата с Криско - пУкажи на тия хора, как са мяташ, видимо доволна. 😂

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 13:12 от Джаста Праста

# 2 227
Олеее знам ги и двете всъщност 😂😂😂

# 2 228
Райна ми се струва, че опровергава слуховете за раздяла. Въпреки, че като я знаем и от предавания не им пречи да се карат и сдобряват.
Скрит текст:

# 2 229
Този като го гледам, имам чувството, че всеки момент ще ми проговори на някакъв пещерен език.

# 2 230
Райна наистина  с доста първичен тип се е хванала Simple Smile Интересно ми е с кого ще има дете накрая. Бях чела някакво нейно интервю доста отдавна, в него обясняваше как е много сериозна жена и ще си подбере внимателно бащата на децата, защото не искала да бъде после самотна майка.

# 2 231
Е, колко е от Флорида до Варна. 😙Но е нямала време косата да боядиса и оправи. Опашката доста се различава от белеещите корени. Кой и каза, че е невероятна с тази коса, не знам. Луна във вариант брюнетка.
Е как пък видя белеещи корени

# 2 232
Тези поетапни раздели и събирания на "звездите"  като някаква нова мода се наложиха Joy Всеки втори се разделя и след някой ден се събира. Сигурно така си освежават отношенията, знам ли Rolling Eyes

# 2 233
Райна ми се струва, че опровергава слуховете за раздяла. Въпреки, че като я знаем и от предавания не им пречи да се карат и сдобряват.
Скрит текст:

На мен не ми излиза това стори на Райна?

# 2 234
https://images.app.goo.gl/5TdmpPmbzrGAjP5F9
Стефан Хаусер, хърватин, виртуоз!Красив, талантлив!На възрастта на дъщеря ми е, възхищавам се и се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт