Звездни компромати - Август'19

• 274 501
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 235
Този като го гледам, имам чувството, че всеки момент ще ми проговори на някакъв пещерен език.
И аз мисля, че му слага чувалче Joy
Никога не съм разбирала хората, които се връщат при бивши. Щом е бивш, значи има защо.

# 2 236
Либето на Райнето българин ли е? Все си мислех, че е някакъв бразилец или португалец. Или тия екзотичните бяха в миналото й?

# 2 237
https://images.app.goo.gl/5TdmpPmbzrGAjP5F9
Стефан Хаусер, хърватин, виртуоз!Красив, талантлив!На възрастта на дъщеря ми е, възхищавам се и се радвам!

И Лука много го харесвам. И двамата са супер талантливи и красиви. На Лука сега му се роди и още едно детенце .

# 2 238
На именния си ден спечелих билети от една игра за 2Cellos, страхотен подарък. Много талантливи млади челисти с готино чувство за хумор са.

# 2 239
И аз ги следвам в ИГ.
Едно уточнение само, не е Стефан, а Стиепан Хаузер.

# 2 240
Халваджианови младши:
Скрит текст:

Втората снимка по какъв повод е?

# 2 241
Райна ми се струва, че опровергава слуховете за раздяла. Въпреки, че като я знаем и от предавания не им пречи да се карат и сдобряват.
Скрит текст:

На мен не ми излиза това стори на Райна?

Не знам, сега пак погледнах, има даже още две снимки.

Скрит текст:

# 2 242
  • Далечният изток
Бебо май беше катастрофирал с мотор скоро. Може за това да е, подкрепа може би...

# 2 243
Ваня Джаферович с децата
Скрит текст:
Жена му. Тук не мяза на себе си.
Скрит текст:
Цвета Янева с Рейхана Grinning
Скрит текст:

# 2 244
Райна има много хубаво тяло. Личи си че спортува.

# 2 245
Ваня Джаферович уж коса присажда, пък пак ми се вижда не много залесен....Май по-скоро някаква докторка ли да е рекламирал или клиника...

# 2 246
А има си косица.
Обаче забелязахте ли рокличката на щерка му? Точно като на кака Маре Илиева.

# 2 247
И аз харесвам Райна, напук на всеобщия хейт. Колкото и да обработва снимките си личи хубаво тяло и си е хубава. Като забележка имам само устните и-тя си ги коригира и може и без тоя ужасен молив.

# 2 248

Райна си спомням, че имаше някакъв белег на горната устна, тъй че за нея е оправдано да има корекция. Иначе младежът хич не ми вдъхва доверие, търсач ми се струва /слава, златно пиле/.

# 2 249
  • София
Някой знае ли коя е мацката от този клип ?
https://youtu.be/q4La6dCVHw8
Теди Велинова?

Не е Велинова. Това е Румяна Пеева. Беше модел през 90-те години, роди близначки от някакъв шотландски футболист, който се подвизаваше в "Левски" и после я спрягаха с няколко различни ъндърграунд особи.

Ето я с близначките, които са вече доста по-големи -
Скрит текст:

Тук е крайната вдясно -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт