Звездни компромати - Август'19

• 274 498
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 250
Хубава е.

# 2 251
Янева съм я виждала преди 7 години - наистина е много красива и нежна, на който и ще да е жена, колкото и инфантилна да е, наистина е хубавица.

# 2 252
Златето

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 20:47 от vils88

# 2 253
# 2 254
Е как може така да си навре банския?! Наистина ли им харесва...

# 2 255
Нито Райна, нито Цветелина Янева са ми хубави. Райна е много ретро и ми е чиста селянка.

# 2 256
  • У Диспансера ...♥♥♥
Десислава на плажа
Скрит текст:

# 2 257
  • София
Жал ми е за Десислава. Толкова секси мацка беше, особено в първия клип с бившия й приятел. Дано се пребори с килограмите.

За Златка... Кого лъжат всъщност като си слагат друга външност? Нормално и естествено е тялото да се променя в този период. А и Антония все пак е единствената топ бременна, топ родилка, топ майка в топ форма с топ бебе. Сори, Злати, не мож' се мери, мястото е заето.

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 21:17 от malina_smile

# 2 258
За съжаление аз не вярвам Деси да си върне формата, въпреки че й го пожелавам. Винаги е била склонна към напълняване, но умееше да се връща във форма, обаче след бременност работата е по - тегава. Само дано нейното младо мъжле я оценява по други достойнства, а не му е била само мечтана жена от клиповете. Добра душичка е Деси, дано не страда пак.

# 2 259
Десислава напълня много отдавна. Видях я доста преди да забременее в един МОЛ. Беше като кубче. Тя беше и в Капките или в Вип брадър и някой я майтапеше, че е доста наляла. Според мен проблемът е на здравословна основа. Златка е в девети месец. Добре е като за 9 месец.

# 2 260
  • Rock & Roll feeling ...
Деската няма повече от 20 кг за сваляне. Ако започне режим и спорт за 6 месеца е готова.

Това на Златето са едни от първите бг папарашки снимки! GrinningБългарските "звезди" са доста пощадени в тая насока, затова си позволяват да лъжат така безочливо за своето "съвършенство".

# 2 261
  • Варна
Днес гледах едно старо видео, в което Кристина Агилера обяснява, как напълняването след раждането на сина и от Джордан Братман, е било краят на брака им. Той и го е казал в прав текст, че така в този вид, тя не го привлича. Живяла е в този “брак” нещастна дълго време, но по време на Бурлеска среща мъж, който я оценява по достойнствата и, а не по външния вид. Дано с Деси не стане така.
Във връзка с телата по време на бременност, по-реална снимка на Златка и Блажко.
Скрит текст:

# 2 262
Райкова изглежда прекрасно за напредналата си бременност. Няма повод да се притеснява от папарашките снимки, нито да преправя собствените си.
Боже, аз на какво приличах! 😲

# 2 263
  • Варна
Семейства Тръмп и Макрон на срещата на G7. Бабет определено е променила дължините на тоалетите. Косата и обаче, винаги ми прилича на перука.
Скрит текст:

# 2 264
  • София
Хах на снимката от дискотеката какви ореолчета имат мъжете. Много на място 😉

Общи условия

Активация на акаунт