Звездни компромати - Август'19

• 272 812
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Аз казах ли ви, че пише в ИГ и после идва да чете в темата, а?!
Умира си от кеф, че я коментираме.
Пълен игнор! Не съществува такава дзвизда и точка. 🤐

# 2 641
ЗаВИсвам тук да си чакам хонорара от Тоц  за коректорските услуги .... Ако и юридическите й компетенции са като граматическите... да си къса дипломата; те, латинските термини, са най-много в правото, гаранция не е научила някой вярно и вместо 'невинен' - идЕ конят в ряката...

# 2 642
Отварям днес вестник, оставен на маса, и налитам на вече позната информация. Всичкото това за Мария Илиева и Джулиана Гани съм го чела вече в темата! Предлагам ние или бг мама да си иска хонорар за ползване на инфо от темата/форума! Simple Smile

Скрит текст:

# 2 643
Не е хубаво да се говори така и рядко ми се случва толкова да не харесвам бебе, но направо ме втриса от Тоциния първороден. Неви го е написала много точно , има нещо в погледа му, излъчването, което не ми се връзва с детска невинност. Взел е най-неприятните черти и от Тоци и от онзи мечок.
Не харесвам цялото им семейството. Не харесвам и Мара и Найлонка, но децата им ги намирам за сладки, синчето на Петканови също.

# 2 644
Найлонка Николета ли е? Нейното момиченце е дебело. Имам приятелка, която е близка с Ники Михайлов и казва, че Николета го тъпче само с КФС и подобни.

# 2 645
  • Sofia
На мен ми харесват "звездните"бебоци Hug

# 2 646
  • Rock & Roll feeling ...
Сара Джесика Паркър (54) и съпруг ( мислех,че са се развели ) на разходка в Ню Йорк:

Скрит текст:

# 2 647
Малее, на последните две снимки е същинска бабичка. Много по- възрастна изглежда.

# 2 648
Ех, Кари и ти остаря Heart

# 2 649
Бай Злати няма как да се култивира при Патрака. Него само нивата го оправя с лопатата - особено в сегашната форма, там ще е най-продуктивна.
Склонна съм да вярвам на Патрашкова за дисциплината на Николета.
Имението е разкошно за снимане на филм или лятно парти на бг-мамма потребителите.

# 2 650
Никога не съм си мечтала да съм милиардерка, но след като видях вилата, вече да, напомня ми за нещо отминало и много красиво. Еххх, едни 12 мил. да имах 😀

# 2 651
Ох,тази Сара изигра най-страхотната роля в най-великият сериал,но не мога да я харесам визуално и това е!
Съвсем се е сбабичосала ,може ли модна икона да ходи с прораснали корени WinkНо пък е добра актриса,спор няма.А съпругът ѝ винаги ми е бил симпатичен,някакъв добряк изглежда Simple Smile

# 2 652
Ще го спазарим на десет милиона, 10 000 потребителки х 2 хилки всяка и е наше Champagne

# 2 653
Сарата така и не можах да я харесам. И ролята и ми е анти.

# 2 654
Гледам Мария Илиева в Черешката.
Много лигава.

Общи условия

Активация на акаунт