Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 473
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 305
Уау,интересно хоби!Сигурна съм,че е учудила американците.

От красивите  снимки на Морнинг  бих взела,ако съм принцеса,жълтата,червената и "пудрата" на Кейт.В гардероба ми преобладават тъмносиньо и тъмнозелено,те са моите цветове.
Кольо Датски голям симпатяга.

# 1 306
  • Някъде там
Преди време имаше снимки от сватба на която са били Хари и Меган.Меган беше с рокля която много харесах но в цял ръст не намирах.

Сега съвсем случайно ми излезе

Харесвам такива рокли.

# 1 307
  • Разпиляна във въображението
Доста си е вдигнала полата на роклята, за да може да оголи краката.

# 1 308
Винаги съм смятала, че тъмносиньо и тъмнозелено отиват на пищни руси и синеоки мацки като Максима, Кити Спенсър, Маделейн. На тъмнокоси хора ми се струва ужасно, сякаш ги обезличава и подтиска визуално. Но това си е мое мнение. И понеже и двете дукеси са тъмнокоси, някак ги въприемам по-добре в светлата гама.
Аз пък нямам една тъмна дреха в гардероба си, като изключим че нося тъмносини дънки и панталони. Ама за блуза или връхна дреха не можеш ме накара! Simple Smile  Преди мноого години имах един черен пуловер. Горкия, голям зор виждах докато го облека! Smile  В моя гардероб преобладават светлите тонове и особено всички нюанси на онзи странен цвят магента. Затова толкова много харесвам кралицата или Кейт, когато се облекат в този цвят! Обожавам го!

И по това виолетово си падам! Чудно е!

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 22:49 от Morning Star ✩

# 1 309
Преди време имаше снимки от сватба на която са били Хари и Меган.Меган беше с рокля която много харесах но в цял ръст не намирах.

Сега съвсем случайно ми излезе

Харесвам такива рокли.
Много красива рокля и страхотно ѝ стои, жалко, че няма повече снимки от събитието.

# 1 310
А Мегън защо пак се държи за Хари? Явно и е маниер на поведение, или е видяла, че я снимат папараците и е решила да покаже, че Харко е зает.

# 1 311
Или се е задавил с нещо Joy Дали ще присъстват на сватбата на Кресида? Би било редно, нали и тя беше на тяхната.

# 1 312
Винаги съм смятала, че тъмносиньо и тъмнозелено отиват на пищни руси и синеоки мацки като Максима, Кити Спенсър, Маделейн. На тъмнокоси хора ми се струва ужасно, сякаш ги обезличава и подтиска визуално. Но това си е мое мнение. И понеже и двете дукеси са тъмнокоси, някак ги въприемам по-добре в светлата гама.
Аз пък нямам една тъмна дреха в гардероба си, като изключим че нося тъмносини дънки и панталони. Ама за блуза или връхна дреха не можеш ме накара! Simple Smile  Преди мноого годими имах един черен пуловер. Горкия, голялям зор виждах докато го облека! Smile  В моя гардероб преобладават светлите тонове и особено всички нюанси на онзи странен цвят магента. Затова толкова много харесвам кралицата или Кейт, когато се облекат в този цвят! Обожавам го!

За мен тъмното синьо,зелено,и петроленото са брюнетски цветове,придават дълбочина и стил.Докато на блондитата тези мрачни цветове са им като кръпка.Аз съм много бяла,"ледена" брюнетка и се чувствам комфортно в тези студени цветове.Ако си спомняш,имаше преди едно деление на типове жени зима,лято,пролет,есен и кои цветове им отиват,съвпада с моя вкус почти напълно.Обожавам тези,които ти носиш,но само да ги гледам.Ярки са ми върху мен и ме задушават.
А черно харесвам само върху руси и червенокоси,особено през лятото,секси е.Черна коса,силен тен и черна рокля не ми харесва.Не го харесвам и върху жени тип Мегън.

fallon,Харко се е задавил и тя го тупа по гърба.

# 1 313
  • Някъде там
Ани,снимки има още,показвала съм ги преди време когато търсех в цял ръст.Сложих само една от сватбата за да стане ясно за коя рокля говоря.
Тази в цял ръст сега ми излезе.

# 1 314
  • София
И по това виолетово си падам! Чудно е!

Това люляково-виолетово е страхотно...точно преди малко се сетих, че имам пола от ученическите години, в този цвят, която бих носила, но не знам къде е Sad, а майка ми дори не се сеща за какво говоря.

Още снимки от сватбата в Ямайка https://www.google.com/search?q=harry+and+meghan+jamaica+wedding … =1920&bih=924

# 1 315
  • Някъде там
Благодаря за снимките Лана.
Явно скоро са излезли още.
Преди бяха само две три в седнало положение.
Разкошна е роклята.
Тази сватба беше още в началото на връзката им. Бяха само сгодени ми се струва.

# 1 316
  • София
Май даже преди годежа беше...още са само гаджета.
На мен ми харесва десена и горната част...долната малко по-натруфена ми идва, като една подобна вечерна на Кейт, със същия волан отдолу.

# 1 317
  • Чужбина
Официално са махнали имената на Хари и ММ от Кралската фондация:

Сега името на фондацията е "'Royal Foundation Of The Duke And Duchess of Cambridge'" / 'Кралска Фондация на Херцога и Херцогинята на Кеймбридж'.

# 1 318
Това го прочетох току-що във Фейсбук, коментарът е на Борислав Цеков:

Преди минути британската кралица по препоръка на Тайния съвет (Privy Council) - органът, който подпомага упражняването на монархическия прерогатив - прекрати сесията на Британския парламент, както предложи министър-председателят Борис Джонсън. Това означава, че парламентът няма да може да заседава до 17 октомври. По този начин ще се избегнат пречките, които досега се създаваха на парламентарно ниво за осъществяване на Брекзит без сделка.

Кралицата предприе този конституционен ход въпреки протестите на опозиционните партийни водачи Джереми Корбин (лейбъристи) и Джоан Суинсън (либерал-демократи). Така британската монархия защити демократичната воля на мнозинството от гражданите в Обединеното кралство, изразена в референдума за Брекзит. Воля, която партиите в парламента досега не приведоха в изпълнение, а някои (Корбин) дори имаха дързостта да отричат.

По британската конституционна система законодателната власт принадлежи на монарха и двете парламентарни камари. Затова и официално наименованието на законoделната власт "Монархът в Парламент". Настоящият акт на кралицата е изцяло в рамките на монархическия прерогатив е не подлежи на преразглеждане. Великолепно доказателство за силата на британската демокрация, в която монархическата институция не позволява на партийните елити да си разиграват коня в нарушение на демократичния вот на хората.

# 1 319
  • Чужбина
PURE, благодаря за тази новина!  bouquet bouquet bouquet

Респект към Кралицата!

В интерес на истината го очаквах. Тя имА голямо търпение и ги остави доста време да си разиграват коня и народа. Представям си, какво се случва зад кулисите и какви сделки и заговори кроят.

Корбин като всеки промит мозък и същевременно лъжец ... Но това е за другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт