На море в България 2019 г.! - 4

• 47 742
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Силистра
Не знам дали този на 43г. е бил сам, но другият на 75г. едва ли е дошъл да се налива и да се плацика из хлорираните басейни по слънчака. Да беше един, ще кажеш случайност, но те са вече 2-ма умрелите. Добре ще е Ангелкова да излезе и да успокои положението, като обясни че всичко е нормално и няма проблеми.

# 406
  • София
Вижте, нека проверят и да се види. В Доминиканската република, една световна дестинация за туризъм, умряха към 12-13 души, даже семейство американци едновренно и то по време на престоя си там, при мистериозни обстоятелства.
Та не сме само ние, и трябва да се види, провери и докаже. На мен ми е интересно защо и двамата са били в Слънчев бряг и са британци, а не, да речем семейство французи почивали в 5 звезден хотел?

Слънчака всеки го знае с каква слава е, идват заради ниски цени и много алкохол. То, не че е идеално там и в Б-я, но да не бързаме да уволняваме Ангелакова, преди да се установи за какво иде реч.
Британците също така са супер известни с това, че много обичат да искат обезщетение от тур агенции за всичко,
Та нека не бързаме да плюем България

# 407
Дайте идея за хубав плаж около Лозенец- колебаем се между Арапя и Корал?Simple Smile

# 408
  • София
Дайте идея за хубав плаж около Лозенец- колебаем се между Арапя и Корал?Simple Smile
Корал и Оазис. До Корал пътят е лош,но плажа си заслужава.....много чиста вода и много място за всеки.

# 409
  • Сан Франциско
Wooden Cuckoo Clocks, мистерията в Доминиканската Република се оказа менте алкохол (извинявам се за отклонението от главната тема).

# 410
  • София
Wooden Cuckoo Clocks, мистерията в Доминиканската Република се оказа менте алкохол (извинявам се за отклонението от главната тема).
Може, може, то и тук подозирам същото или подобно ...за жалост....

# 411
Това, че другите са много възрастни хора не е гаранция не са употребявали алкохол. Бабата била на 84 г.!!! Точно на Слънчев бряг през 2012 г. една баба,  рускиня така се беше нафиркала и то рано сутринта към 9:00 часа, че беше тръгнала да влиза в морето, а залиташе сериозно. Бях свидетел как двама спасители едва успяха да я озаптят. Тя им крещеше и се опитваше да ги удря. Извикаха полиция от т.н. плажни патрули, които я прибраха. И аз бих искала да чуя информация от източника, за да стане ясно, какво точно се е случило в Сл. бряг и дали действително причината е у нас или в самите чуждестранни туристи.

# 412
  • Варна
Може, може, то и тук подозирам същото или подобно ...за жалост....
Едва ли ще е менте алкохол причината, защото ако беше трябваше с тълпи да ги изнасят от слънчака. Англичаните са се разболяли и са прекарали доста време по болниците и то в Англия, със сигурност са ги изследвали след като е било потвърдено от какво са били болни. Болестта е коварна, дори и там не са успели да ги излекуват, но все пак зависи и кога са хванали заразата, може да е било вече късно.

# 413
  • София
Елена, ако майка ти е над 60 години има хубави хотели с чудни офертив Албена.Ние така ще ходим с моята майка и детето

59годишна е. Те хотелите не са 55+....
Не знам всъщност. Аз съм харесала Елица.

# 414

Видях прогноза, че първата седмица на септември ще е топло и сега ме е яд, че не резервирах Албена, а Приморско.. Струваше ми се много на север за септември
Къде гледахте прогноза ? Аз си правя сметки за Балчик...

# 415
Елена, ако майка ти е над 60 години има хубави хотели с чудни офертив Албена.Ние така ще ходим с моята майка и детето

Има и за 55+. Нашата оферта е за 60+. Макар, че майка не са я питали на колко е години. Направиха резервация на моето име

# 416
  • София

Има и за 55+. Нашата оферта е за 60+. Макар, че майка не са я питали на колко е години. Направиха резервация на моето име

За къде резервирахте и за кога? През кой сайт?

# 417
# 418
Е и, пробите от хотела са отрицателни. Те семействата на британците всичко може да си приказват. Важно е какава е фоктологията. Дори техните ТА не са им признали сигнала и нямат намерение да им изплащат обезщетение
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/mz-probite-ot-hotela-kadeto-poc … bili-otritsatelni

# 419
  • София
Кой знае с какво са се надрусали, пък после било от водата по чешмите в хотела. Питейните води в България се пречистват през пречиствателни станици за питейни води, за разлика от някои части на Великата Британия, където дори нямат нормални водопроводи, а пият вода от кладенци от времето на прадядовците им. Слънчев бряг да не е село Горно нанадолнище?! И за мен тук целта е да се изкопчат едни пари за обезщетения, но както разбирам от реакцията на застрахователите им и там са ударили на камък. Направени са проби от водата и няма никакви бактерии. Отново чужда пропагандна политика срещу българското Черноморие. Аз ако съм на мястото на МВнР ще изпратя вербална нота до посолството на Великобритания за разпространяване на информация, уронваща авторитета на България като туристическа страна.
Обаче нашето правителство е свикнало да го газят и да не надига глава за нищо, срещу страни от ЕК и/или други "приятелски" държави.

Заразяването с легионелата всъщност е досто опасно и няма нищо общо с пречистването на водите. Тя се разпространява във водата при определена температура, като най-опасни са инсталациите с централна топла вода. За да ти  пристига веднага топлата вода, има циркулационен кръг. Легионелата живее между 20 и 50 градуса на водата. Температурата в циркулационна кръг трябва да е от 55 до 60 градуса, но това не винаги е така. Защото топлата вода от бойлера трябва да е 65 градуса, а на морето масово, топлата вода е от солари. Та така в българските тръбопроводи, а и навсякъде по света е възможно да си се разпространява бактерията. А проверката е след дъжд качулка, защото при профилактика с много гореща вода, бактерията умира и няма как да се изолира в тръбопровода. Опасни са и разните басейни, джакузита и т.н с никаква температура и без хигиена на водата. Да не ни се случва общо взето, защото легионелата може и да се вдишва.

Общи условия

Активация на акаунт