Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 392
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 005
Ако Пепка, Полина, Ивана и сие ми пишат на лично, със сигурност ще им отговоря на тях, вместо да бързам да пиша в темата. Това едно на ръка. Второ - повярвай ми, ако аз имам/съм имала работни отношения с някоя от тези жени, не бих търчала да ги обсъждам след това.
Интригите можеш да си ги спестиш, за Нора повечето сме се изказвали положително, след което ти дойде да я нареждаш и написах, че не мога да повярвам, че това е писано за нея, точно защото имах други наблюдения. Не я защитавам, независимо, че е дошла да пише тук.

# 1 006
Не съм длъжна да отговарям на когото и да е на лично, още по-малко на човек, който смятам,че вреди на останалите.

Може би фактът, че я познавам и проследих регреса и, който стигна до точка,която лично ме засяга и ми бърка в раната, ме накара да реагирам по този начин. Например, Деси не ме дразни и засяга,но нея не я познавам. Докато Нора ми беше симпатична, вярвах в нея, но кривна много жестоко в очите ми.

Позволих си да отговоря в темата, защото тя се опита да ме натопи за колаборацията ни,служейки си с лъжи, при условие, че получи толкова облаги,които и в момента използва (снимките).

И за да затворя темата,ще кажа, че реагирах толково бурно спрямо Нора, защото сестра ми в момента е с повредено здравословно състояние, точно заради личности, подобни на Нора, които си позволяват да раздават хранителни режими и да учат на философии невръстни деца, които нямат чувство за правда и неправда и не познават организма си. Сестра ми е с хранително разстройство, което стартира от видеа на инфлуенсъри, подтикващи последователите си да ядат плодове. Ето, казах го.

Наистина приключвам с този абсурд и се надявам момичето да си вземе поука и да премисли съдържанието на влога си и как то влияе.

# 1 007
Нора не е "раздавала" хранителни режими. Нещо пак не си разбрала. Или пак преиначаваш. Т.нар. ви бизнес отношения не коментирам и не знам кой е крив и кой прав. Но съм склонна да вярвам на Нора предвид преиначаването ти в първия коментар за нея в темата.

А, и никой не поставя диагнози. Макар да съм в тази сфера, не бих си позволила да диагностицирам онлайн.

# 1 008
KPP, а въпросните снимки ти не ги ли ползваш, за теб гримът не е ли облага?

Хем казваш, че Нора те е засегнала лично, хем после казваш, че сестра ти има здравословен проблем от личности, подобни на нея. Т.е. Нора не е лично отговорна за проблема на сестра ти.

Защо тогава не говориш за тези, които са пряко виновни и са й дали режим?

# 1 009
https://m.youtube.com/watch?v=sbwYPG7uSc0
А това какво е?
Гръмкото име - Предизвиквам те. Или иначе, като го изслушаш - 10 дена яж плодове и пий смутита и ще ти е чиста кожата, ще ти станат плочки и ще ти порасне коса?
Не разбирам вие,като майки как приемате подобно влияние върху децата си като нормално. Не ви го пожелавам, но ако сте в ситуацията на нашето семейство, едва ли ще приемате всичко това добре.

Вαнилия* ти сериозно ли ми задаваш въпрос, оформен по този начин. Ще те перефразирам. Питаш ме защо се възмущавам на хора, които проповядват същите неща, които са вкарали сестра ми в болница? Сериозно ?? Grinning
А ти защо се възмущаваш, че Джаферович си вози децата без колани и дори инициираш да я качват в страницата на групата в и иг? Нали на теб не ти е повлияла лично?

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 16:48 от KPP

# 1 010
Да, абсолютно сериозно се чудя защо не посочиш кои са точно хората, довели сестра ти до това състояние, ами разни други, подобни на тях.

# 1 011
Айде стига вече с тая сага. Малко яйчица хапнете и се успокоете
Скрит текст:

# 1 012
KPP, ти явно не вникваш в съдържанието. Не искаш или не умееш. Ето в какво предизвиква Нора:

Само аз ли виждам и храни, различни от плодове, зеленчуци и мюсли?

# 1 013
Леле, това Азьо ли е?
Не прилича на себе си Grinning

Междудругото, винаги съм се чудила - дали наистина е хомосексуален или всичко беше цирк, за едната слава.

MiaBri, ти явно не си и гледала видеото и не си чела сторитата, в които казва,че тя консумира основно плодове и смутита и не яде месо и така се чувства много по-добре. Също тока, даваше рецепти само за смутита и усилено караше всички, включили се да и споделят прословутия хаштаг.
А през останалото време качваше сторите с назнравици с редбул и обясняваше колко лесно се спират цигарите.

Само ще кажа - дано децата ви не я гледат Simple Smile Аз ако имах деца, щях да и блокирам профила, за да нямат достъп до вредното съдържание.

# 1 014
Имам две племеннички на по 10 и 12години,  нашето семейство не би допуснало някакви хора в интернет да им влияят какво да ядат и правят като цяло. Съжалявам за сестра ти, но някак ми се струва глупаво обвинението ти.
Не съм гледала клипа на Нора, не смятам и да го пускам. Не вярвам да кара някой да гладува. Съгласна съм с едно - естествено е като спреш да ядеш шоколади, вафли и разни тестени глупости, както и да пиеш безалкохолни - лицето ти да се изчисти. Смятам, че това е казала и Нора. Приключвам с темата, а ти олекваш с всеки нов коментар, съжалявам

# 1 015
KPP, май вместо да ѝ избодеш очите, ѝ изписа вежди.
След като се познавате, и "се надяваш момичето да си вземе поука и да премисли съдържанието на влога си и как то влияе", защо не поговори с нея на лично? Ако наистина това ти е била целта, а не да я злепоставяш, смятам един личен разговор би бил достатъчен. Могла си да ѝ дадеш съвет като колега, щом смяташ, че е потенциална вреда за народът. Естествено, имаш право да си кажеш мнението и тук, но ми се струва, че твойто си беше чиста проба злепоставяне. Най-малкото защото си ѝ колега и сте работили заедно.
И аз приключвам с темата.

На Хитлер новото видео не съм го гледала. Само я мернах да се вайка в стори, как цяла нощ не е спала 😥

# 1 016
Понякога чувството ми за правда и емоционалността ми се преплитат. Не съжалявам, обаче ни най-малко. Мисля, че момичето си взе поука. Това ми беше целта.
Пък и със сигурност и направих доста силна реклама Wink

Междудругото, няколко пъти съм я споменавала в темата с добро, преди да "откачи".
И с това наистина приключвам темата.
За мен важното е, че се даде гласност,стигна до нея и май няма да го повтори.
Успех на момичето!

tinkerbell88, кой е Хитлер Grinning

# 1 017
Тази сутрин приятелят ми си забърка омлет и се почувствах все едно живея с инстраграм звезда.
КРР, отношението ти в темата не е такова само към Нора, а към всички, които не споделят мнението ти. Преди десет страници посъветва мен и няколко потребителки да сме правели по-често секс, понеже намираме поведението на Петканови в Инстаграм за вулгарно. Преди две теми пък обяви всички понякога ядящи чесън за гнусни и мърляви.
И аз се изказах рязко по отношение на дамата, понеже за мен пиене на ред бул и разни екстремни режими не трябва да се рекламират особено. Не съм я гледала, нямам намерение и честно казано, грам не ме вълнува кой кого гримирал и кой кого снимал. Като се съгласиш на колаборация, знаеш, че и за двете страни ще има някаква полза.

# 1 018
Хитлер е Валери, защото все почва да говори с изпъната ръка под наклон. Много ме дразни този "навик" 👽

# 1 019
Не виждам за какво трябва да си вземе поука Нора, освен за пиенето на ред бул.
Друг е редно да извлече поука, но... Побеснявам от преиначавана на инфо и избирателното й представяне. А от неколегиално отношение се побърквам. С това приключвам и аз с Норабелгейт.

Общи условия

Активация на акаунт