Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 451
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 735
На мен видеото на Галя ми харесва повече от обичайните подобни на Валери и Ивана. Какво си купих от Зара, ХМ и Шиин. Все пак магазините, от които е пазарувала Галя не са така масови, както изброените, та показва неща, които аз не съм видяла сто пъти в инстаграм и още сто на живо. Друг е въпроса, че освен чантата фурла и кардхолдъра на мен нищо друго не ми хареса, но това си е до вкус.

# 3 736
Кичът е на ниво, особено чантата с шиповете. Едно нещо ми харесва - чантата на Фурла, останалото е потрес. Маратонките на Франки много яки били. Ако ги види на битака, едва ли ще и’ харесат, ама нали ЕФ.
Няма грам класа в тая жена.
П.п Можеше да е малко по-полезна, ако казва кое колко струва, ама...

И аз бях в потрес като видях чантата със шиповете.Тонката ще е първи клас ама глезанчото на мама ще е с Guess.Ивана и Валката ползвали продукти на Ейвън за слънцезащита,  кога бе ?! Баси , тия колко се гаврят с тъй наречените си последователи.Не ми се занимава да търся из влоговете им от лятотото ,ама никъде нямаше Ейвън.

# 3 737
Пепе ни показва как изглеждали след път, пита Сиена как е и “добре, че е кака Ели”

ами останалите батковци що тъй ги пропусна?! 🤷♀

# 3 738
Прави ли ви впечатление как след всяка грандиозна изцепка относно децата Пепелджийска пуска няколко сторита, в които се представя за образцовата майка? Случайност веднъж, съвпадение два пъти, но това май върви към закономерност.

# 3 739
Пепа пак е сложила бруталните очила!
Д-р Ливайн!

# 3 740
Изглежда ужасно с тия очила

# 3 741
Според мен щеше да е по-добре за самата Надя да преспи една нощ преди да напише статията, но мисля, че мога да разбера емоциите и. И всъщност статии и се пишат точно така - поводът е конкретен случай, който е близко до нас, в който участва някой известе, засяга се тема, което е вълнуваща за обществото във време, което е подходящо. Всички фактори за новини за изпълнени. Да, може би е твърде емоционална и изпъстрена с лична болка статията, но според мен повечето хора в такива ситуации се чувстват така. Едни го казват на глас, други го премълчават.
Пепе пак е в мамимодус и фемилифърст и споделя сторитата на приятелката и как се разхождат с децата. Не споделяше тези на компанията и от почивните дни. Може би и тя ги смята за поне малко нередни?
А пък цялата работа стана от "искам да си ми майка" на "търси се баща", съдейки се по сторитата на ония батковци. Joy

# 3 742
Сънят не помага. Все в един момент се будиш.

# 3 743
  • Някъде там
Прочетох отговорите на Пепа за фууд панда..
Тази жена сама придизвиква негативизъм.
Взимала готова храна 1-2 пъти седмично???Сериозно?Вие повярвахте ли?
Явно тя показва чужда храна в сторитата си ежедневно и ние от тях не можем да разберем, че това не е домашна храна?
Може пък да мисли, че само поръчаната за вкъщи трябва да отбележи. А това, че яде ежедневно по заведенията, не се брои. Дааа това не е поръчка,забравих.
Обожавала да готви, но това че била под наем и кухнята малка е проблема...
Разнообразявала като Адри?Бъркани яйца с авокадо или бъркани яйца с домат...
Постоянно повтаря и аз като Адри...
Макар,че отговорите нямаха нищо общо с тези на Адри.

# 3 744
Споделям изцяло казаното от Гръмпи,  с хумор и ирония, за което адмирации. Пенчо е много сладък Simple Smile

Статията на Cherry Lady е пропита с болка, за което аз съчувствам, но г-жа Пепе  за мен не заслужава толкова внимание. Просто тя и обкръжението й обичат да заснемат всичко, което правят, и да го качват онлайн, при това с размах и страхотно самочувствие, че това е истината.

# 3 745
О, не! ScreamКакво ли се е случило с чантата за 4 бона на Мара Лондонска?!?! Тъкмо щях да лягам, сега сън не ме хваща!

# 3 746
Горката, не случи на чанта тя.🤣🤣 Нали и LV скоро се беше обелила по краищата. А какво всъщност стана с нея? Тя казвала ли е?

# 3 747
Еми така е с ментетата от китайчетата. 

# 3 748
Намирам логика и от двете страни и ми ще се да поразсъждавам на глас за спорта дет' се вика. Може да е досадно, съжалявам, които не иска да чете нека прескочи.

Съгласна с момичетата, които твърдят че не сме били там, не знаем Сиена дали е била намазана със спф, колко време са седели на плажа точно, каква е била температурата, Пепе дали е била наблизо и изобщо да имаме детайлни наблюдения върху физическото здраве на детето. Както споменаха щ, пак заключвайки по картинка, изглежда да му няма нищо. Колкото мнението, че си е напълно наред е неподкрепено от достоверна информация, толкова и това че може да му има нещо. След като сме видели обаче изразяни моменти, сме видели и рисковете в тях. Гледаш ли - виждаш, не мисля че някой тук може да каже с ръка на сърцето гледайки снимките и секундните видеа, че за детето няма абсолютно никакъв риск. Всеки разбира се избира да се фокусира върху различно нещо - повечето потребителки върху рисковата ситуация, някои върху нерисковата, която може би, евентуално, е по-дълга като времетраене.

Защо обаче намирам за абсолютно честно да се дискутира темата Пепе точно как си гледа децата, въпреки че гледам да не меря и съдя с лошо според своя скромен опит или общоприетите норми. Тя работи влогър, блогър, инфлуенсър - нейни са думите. Това ѝ е сферата, а "специалността" ѝ е Fashion,Mommy & Lifestyle Blogger - вторият ред в инстаграма ѝ след името. Социалните мрежи за тези професии както знаем са вид визитна картичка, портфолио, cv. Тези професии са нови, непитични и имат размита граница на личен и професионален живот, при някои е по-силно изразена защото са я наложили, а при Пепе и останалите семейни и лайфстайл влогъри изобщо липсва. Тя дефатко търгува с начина си на живот и цялостен имидж на жена и съпруга, най - важна част от който е ролята ѝ на майка. След като изкарва пари от това, че е майка и развива кариерата си чрез този ѝ опит - влогове в тематиката, телевизионни участия и интервюта относно раждането и отглеждането на две деца с мъж датчанин - то тогава ние коментариме работата ѝ, която в случая е и личния ѝ живот и майчинските ѝ умения. Изцяло нейн избор е да търгува с това, никой не я накарал и не ѝ рови по чаршафите. Професията ѝ се гради на публиката. Благодарение последователи си тя е работоспособна - като има над определен брой е търсена от агенции, партньорства с фирми я за хонорар, я за безплатни стоки. Както се поясни по-рано днес, ако си с по-малко нямаш тези възможности. Черпи дивиденти от последователите си, но както във всяка друга работа има и критика, поднесена от същите тези хора, които са я издигнали. Аз смятам, че коментар от рода на "Ти си страхотна майка, грижовна, стилна и работлива, с прекрасно семейство" е точно толкова честен и точен колкото "Ти си лоша майка, безотговорна, абсурдно облечена и мързелива, с ужасно семейство". И двете мнения са субективни, заредени с емоция и няма как да знаем дали отговорят на истината. Тя е тази обаче, която е решила да гради върху сетивността на хората, несериозно е да се очакват само положителни отзиви. Не вярвам някого от вас да не са го критикували по време на работа, друг е въпросът кой какво точно нарича работа.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 23:12 от Emiliana V55

# 3 749
И аз бях в потрес като видях чантата със шиповете.Тонката ще е първи клас ама глезанчото на мама ще е с Guess.Ивана и Валката ползвали продукти на Ейвън за слънцезащита,  кога бе ?! Баси , тия колко се гаврят с тъй наречените си последователи.Не ми се занимава да търся из влоговете им от лятотото ,ама никъде нямаше Ейвън.

За да сме коректни за Ивана, ето от Гърция, все пак има и Ейвън. Виж, за Валери силно се съмнявам...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:48 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт