Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 329
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 305
  • Някъде там
Разсъних се качествено сутринта 🙉

# 4 306
Гера "Ризата" мухахаха

Мисля, че един сЮтиен от Виктория Сикрет ще я накара да се почувства успяла, даже и рекламно лице може да я направят /нали е детската й мечта/.

P.S. Малко оффтопик, но някоя от вас поръчвала ли е скоро от Фууд Панда? Питах ги нещо в ИГ профила, те много обичат да коментират там, дори искаха да ни черпят. Grinning Та, последно като поръчвах преди няколко години от тях, всичко беше в пластмасови опаковки, да не би да са станали био и еко или е същата работа?

# 4 307
Пълна тъпотия е в ежедневието си да си заобиколен от кутии и пластмаси, но да апелираш към опазване на околната среда. Всичко е за пари и кампании. Я, кажете какви пари толкова им дават? Много е лицемерно това.

# 4 308
  • Пеликания
Като за добро утро Grinning
Ама вместо да си крие лицето да вземе да си скрие малко гърдите Rolling Eyes

# 4 309
Изключвам, че е много абсурдно да се снимаш по сатенена нощничка, но поне гледката да беше добра.
Много грозно изглеждат гърдите й на тази снимка.

# 4 310
Коцка /мога ли нея поне така да я наричам?/ много се пъне да е секси, а изглежда евтино с тия отчаяни снимки.
Не разбраха, че това да си секси, няма нищо общо с това колко см от изкуствената ти цица се вижда или на колко снимки заставаш с отворена уста като секс-кукла /за справка пак повечето снимки на Коцето/.

# 4 311
  • София
Като за добро утро Grinning
Ама вместо да си крие лицето да вземе да си скрие малко гърдите Rolling Eyes

Пълен потрес е тази снимка!

# 4 312
Хахахаха, това трябва да е снимка как някой я снима ли? Защото се вижда, че си прави селфи

# 4 313
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хахахаха, това трябва да е снимка как някой я снима ли? Защото се вижда, че си прави селфи

Това е леко шизофренично.

# 4 314

Не това е снимка, че и се спи защото била на работа 24/7. Поздрав за майките било. 🤣

# 4 315
За Фудпанда: те не готвят Grinning сключват договори с множество ресторанти и част от тях, които нямат собствени шофьори, използват тези на Фудпанда за доставка. Съответно няма ресторант (или поне не съм чула), който да носи в тенджерата примерно и да ти сипва в чиния като дойде куриерът до вратата или пък да използват някакви био или разградими кутии например. Така че не, в тях няма нищо био или еко, просто са лесен начин да хапнеш нещо без да готвиш.

Не разбирам нуждата от цензура, особено в тема в Клюкарника, но така да бъде.

Разгледах и профила на тази pickyeaters, изглежда много вкусно Grinning направо нямам търпение да стане обяд да си хапна нещо хаха

Видях, че магазинът на Ели щели да са отпуска до 10.09. Дали до тогава ще си е в БГ?

Полина има ново видео, ревю на Мамару, не бих си го купила, много пари ми се вижда, но пък ще го гледам, че ми е интересно Grinning
Мисля, че вече споменах, но майчинството според мен много добре се отразява на Полина. Някак по-смирена и по-нежна ми изглежда. Дано да се запази така, защото ми харесва много повече отколкото преди. Писах ѝ няколко пъти наскоро по различни въпроси и всеки път ми отговаряше подробно. "Скандалът" с коментара от оня ден - за мен тя говори много по-добре от всички други рускини, полякини и украинки, които познавам (не са малко) и пише много по-добре от половината българи във ФБ. Такъв коментар ми идва просто плоско заяждане, колкото да я уязви.
Между другото, като започнах да я следя преди година някъде, сигурно 3-4 месеца не бях разбрала, че е от Украйна, мислех че е някъде от Бургас или Варна просто Grinning

# 4 316
За Фудпанда: те не готвят Grinning сключват договори с множество ресторанти и част от тях, които нямат собствени шофьори, използват тези на Фудпанда за доставка. Съответно няма ресторант (или поне не съм чула), който да носи в тенджерата примерно и да ти сипва в чиния като дойде куриерът до вратата или пък да използват някакви био или разградими кутии например. Така че не, в тях няма нищо био или еко, просто са лесен начин да хапнеш нещо без да готвиш.

Не разбирам нуждата от цензура, особено в тема в Клюкарника, но така да бъде.

Разгледах и профила на тази pickyeaters, изглежда много вкусно Grinning направо нямам търпение да стане обяд да си хапна нещо хаха

Видях, че магазинът на Ели щели да са отпуска до 10.09. Дали до тогава ще си е в БГ?

Полина има ново видео, ревю на Мамару, не бих си го купила, много пари ми се вижда, но пък ще го гледам, че ми е интересно Grinning
Мисля, че вече споменах, но майчинството според мен много добре се отразява на Полина. Някак по-смирена и по-нежна ми изглежда. Дано да се запази така, защото ми харесва много повече отколкото преди. Писах ѝ няколко пъти наскоро по различни въпроси и всеки път ми отговаряше подробно. "Скандалът" с коментара от оня ден - за мен тя говори много по-добре от всички други рускини, полякини и украинки, които познавам (не са малко) и пише много по-добре от половината българи във ФБ. Такъв коментар ми идва просто плоско заяждане, колкото да я уязви.
Между другото, като започнах да я следя преди година някъде, сигурно 3-4 месеца не бях разбрала, че е от Украйна, мислех че е някъде от Бургас или Варна просто Grinning

Мисля, че Ели беше споменала в един от последните и лайфове, че ще бъде в България окола 10 дена. Най-вероятно днес или утре ще лети обратно за Дания.

Аз също не бях разбрала, че Полина е от Украйна хаха, според мен звучи напълно нормално на български.

# 4 317
На Коцка идеята и’ може да си е селфи, но изглежда леко така:

Скрит текст:

# 4 318
Тази Константина доста често се споменава в темата, а единственото, с което я свързвам, са пошли снимки с дълбоки деколтета, така и не разбрах в коя област се изявява като инфлуенсър/блогър.
Антоанета отново се изложи, но в случая рекламодателят си е виновен, че избира неподходящо лице за каузата си. Отново липса на каквато и да било синергия между публикациите и рекламните ангажименти, започвам да се чудя има ли нещо, което не е рекламирала - като почнеш от бързи кредити, през храна, козметика, детски дрехи и аксесоари, вода, та чак до бетон и строителни материали.

# 4 319
ГерА бизнИсдамата  с риза хахаххаххахах каква марка на Philip Pliein аххахаха.

Общи условия

Активация на акаунт