Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 206
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 590
Утре пак ще има фен среща в Сердика, с Пепе, Филяка, Чоко, Арти и други подобни тиийнейджърски блянове, не ги запомних всичките, но за мен бе голямо учудване, че и Иван от любимият ми авто канал ще бъде там 🤨 Не ми се връзва с останалия асортимент от влогъри. Дано поне той вдигне възрастовата граница, но едва ли.

# 4 591
Утре пак ще има фен среща в Сердика, с Пепе, Филяка, Чоко, Арти и други подобни тиийнейджърски блянове, не ги запомних всичките, но за мен бе голямо учудване, че и Иван от любимият ми авто канал ще бъде там 🤨 Не ми се връзва с останалия асортимент от влогъри. Дано поне той вдигне възрастовата граница, но едва ли.

Навити за мусака парти там? Trollface

# 4 592
От лугата и твърде солената вода се разпада банския 😁...

# 4 593
Някоя ще ходи ли на фен срещата утре да се запознае лично с Пепе и да й даде обратна връзка?

Изгледах новото видео на Полина за 1 техен ден. Като цяло ми дойде скучно и сладникаво, но не разбирам защо не си сложи някоя тениска, ами винаги гърдите й са на преден план? Накрая, говоренето на руски на Макс ми беше малко вповече. И цялата тази мания за четенд на книжки от зародиш... Не искам да съм негативна, но в днешно време да си майка стана сякаш хипстърско течение - то е инстаграмъбъл.
На Полина не харесвам очите - има лукавост.

# 4 594
Ванчето отново с уникален стайлинг. Яд ме е,че не намерих токчетата . Има ли снимки?
Ама иначе къси пантлони,потник без рамо и стилето по обедно време сигурно е топ аутфит. С панталонки някакви е,като да тийн. Токчета +къси панталони ми е винаги била най-абсурдната комбинация.

Редактирам се-с дънкова пола до под гъза е. Още по-зле. Почги набор ми,не бих се явила така никога. Смешно е жени да ходят с такина къси поли,не го приемам.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 15:58 от Мис Каролин Бингли

# 4 595
Гледах сторито от фен срещата на ВалериЕто. Счупих се от смях - то дори скандирането е само от детски гласчета.  Хахахаха, още не мога да спра да се смея. Съвременните звезди на ИГ последвани от 100к... дечурлига.

# 4 596
Защо Пепе я пращат с тези тийнове на среща? Аз поне никога не бях чувала за тях преди да се появят в нейната компания. Нямат ли различни целеви групи? Аз мислех, че те са си директно насочени към 10-годишните.
Ивана с дънковата пола изглежда ужасно.

# 4 597
Относно случката с Поли в автобуса, ако не са й обяснили като хората и е прозвучало като прищявка на внучката, доста биха реагирали като нея. Пък и нищо няма да му стане да попътува на друга седалка, нали са в същото превозно средство, не в различни галактики...

На няколко пъти ми се е случвало в градския транспорт да виждам малки, разглезени пишлеменца, заради които вдигаха хора, за да седнели те там, защото там било по-сенчесто, било до прозореца и т.н. Последният път дори един дядка се опита да ни вдигне от местата на полупразен автобус с моя приятелка, защото тригодишният му внук искал да седне на нашите места. Е, познайте дали му се получиха нещата и дали не го направихме на бъз и коприва.

Добре, че не съм известен инфлуенсър, че и мен можеха да ме пуснат като невъзпитана в Бг-мама. Laughing

Хах да,но внучето не беше разглезено.А и я молиха 5-10 минути тона на бабата беше учтив.А и Поли я режеше и ди държеше на своето.

# 4 598
Бъни97, ти ще молиш ли някой 10 минути, ако ти казва не? Едва ли е била само тя в автобуса, така че най-лесно е да се подмине и да се пита някой по-благоразположен.
Не знам, на този етап мен не ме е подразнила с нещо. Оставам с позитивно мнение за нея.

# 4 599
Бъни97, ти ще молиш ли някой 10 минути, ако ти казва не? Едва ли е била само тя в автобуса, така че най-лесно е да се подмине и да се пита някой по-благоразположен.
Не знам, на този етап мен не ме е подразнила с нещо. Оставам с позитивно мнение за нея.
  Молиха ,но никой не пожела.Уж бабата се запозна с момчето до нея и си говориха.Сега аз ако бях щях,мен момичето до мен ме помоли да седне до прозореца и аз й разлеших.Всичко е до човека и отношението.Ако се изкаже правилно ще се поставят на нейно място,а не да се действа агресивно.Като стана на въпрос знам,че Николета Лозанова не прави клипове.Но е много злобна за жена с добра репутация.

# 4 600
  • София
На мен видеото на Полина с Макси много ми допадна.
Иначе идеята на “четенето” в бебешка възраст е свързана с новите изследвания върху значението на ранното детско рязвитие, което включва комуникацията с бебето. Не знам дали Полина се води по някоя от школите в отглеждане на деца, но французите доста са поработили по върпоса.

Ще изпреваря възклицанията, за да уточня, че идеята не е детето да става Айнщайн на 2 годинки, а да Се насърчава комуникацията между малкото същество и възрастните, за да бъде то по-спокойно най-общо.

Съвсем нормално да му говори на руски на детето, все пак това е нейния майчин език.

Изобщо Полина доста по-добре дотук менажира “професията” си с личния си живот. Много по-добре и много по-обрано от Пепе, която тръгна с изхвърлянията и сега си бере плодовете...

# 4 601
  Молиха ,но никой не пожела.Уж бабата се запозна с момчето до нея и си говориха.Сега аз ако бях щях,мен момичето до мен ме помоли да седне до прозореца и аз й разлеших.Всичко е до човека и отношението.Ако се изкаже правилно ще се поставят на нейно място,а не да се действа агресивно.Като стана на въпрос знам,че Николета Лозанова не прави клипове.Но е много злобна за жена с добра репутация.
Добра репутация? 😂😂😂

# 4 602
Като стана на въпрос знам,че Николета Лозанова не прави клипове.Но е много злобна за жена с добра репутация.
Кой бил с добра репутация? Rolling Eyes

# 4 603
Нищо не разбрах от тая история с Поли. Бабата, внучето, кучето, един куп непознати имена и сега Николета Лозанова от нищото се взе.🤪😵😭

Аз съм по default с resting bich face тъй че приемам някой да е бил намръщен някога. Един кахър да има Поли - прави я нормална, не ѝ разваля никаква репутация.

# 4 604
Ваня, неправилно се изразих. Нямах предвид, че говори на руски, а самото говорене. Може би защото това са някак лични моменти и извън къщата, в която се разиграва сцената, на мен ми идва твърде..

Общи условия

Активация на акаунт