Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 549
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 885
KPP, а каква е драмата ти с нея, тъй де, ако искаш сподели. Просто ми направи впечатление, как щяла да разкаже цялата истина 😂 и не било коректно бла бла.
При всички случаи, тази налична или не драма, не е поводът за дискусията тук, Норче, а фактът, че имаш някакви последователи,( за мен е пълна мистерия кой те следва изобщо), на които промотираш пушенето и колко е лесно да го спираш и почваш, също енергийни напитки, които по принцип са забранени за деца. Готова ли си да носиш отговорност,че някое дете е препило с тия гадости или е почнало да пуши, щото е много лесно да се спре?
Ти си некоректна към аудиторията си, съдържанието ти трябва да бъде блокирано, аман от wannabe-та. Ай много време ти отделихме на невзрачния профил.

# 886
Добре де, много хора ми се връзват, че говоря сериозно в клиповете. Това добре ли е или зле? Май е зле, щото съм го виждала и при други хора със саркастични клипове. Пи-лошото е че и започват да обиждат, а всъщност те не са схванали нещата. Лоша работа.

Тази Никол заслужава ли да ходя да я търся?
А Слави просто си направи добра реклама.

# 887
Между другото отдавна им се чудя с тия giveaway дето трябва 5 приятелки да тагна, че да участвам-супер простотия! Да тагвам хора, които изобщо не знаят за какво става на въпрос, и примерно не гледат и не следят дадения влогър, на снимките му в инстаграм.. За последователи какво ли на правят тия хора

# 888
https://www.youtube.com/watch?v=uOVptp2gR4g - "ИЗЛЪГАХ МАЙКА МИ, ЧЕ СА НИ ОГРАБИЛИ! Тя звънна на 112!!"
Тези двамата - син и майка, се счупиха да си правят т. нар. "пранкове", всички са нагласени, разбира се, майката е добра актриса, определено. Но пак никаква отговорност към аудиторията от деца, която попива всичко. Иначе и на турне тръгвали, тениски продават  и то с интересен похват - ако си от отбора на майката, купуваш от нейните, ако си от неговия - от неговите. Ако беше само синчето, щях някак да го оправдая, ама майката...
Така е! Никаква отговорност към детската аудитория! Призовавам всички да докладваме клипове, които смятаме за потенциално опасни в едно или друго отношение, иначе няма да се научат тези хора!
Той постоянно повтаря в постове, че клиповете му са майтап, да не ги повтарят у дома и т.н. Не можем да ограничим всичко в интернет, да не би да повлияе зле на децата.
 И аз щях да пиша Николчето колко е ограничена и откровено тъпа. Не знам защо я канят още...

# 889
Тази с редбула да вземе да направи още тая вечер клипа с обясненията, че се притеснявам да не излети....

# 890
Никол е рядко тъпо парче, клиповете и’ са нелепи, неразбираемо е за мен как има толкова последователи и кой изобщо я кани по влогърски срещи и предавания...

# 891
  • Варна
Clouded mind, хайде, хайде, повтарял бил, амо ако не улучат момента дето повтаря пък и като се има предвид детската аудитория, това си е направо даване на акъл на малките. Наистина не можем да ограничим всичко, но аз лично като попадна на нещо неподходящо докладвам. Аман от простотии вече. Всеки малоумен може да качва глупостите си.

# 892
 КРР, не мисля, че това беше коректно включване.
 Още с първия коментар си личи, че имаш нещо по-скоро лично към Нора и затова така настъпателно се опитваш да я “почерниш” и да си намериш съмишленици.... Всичко, което прочетох до тук от теб ми звучеше по-скоро като на дете, което не харесва друго дете поради някаква лична причина и се опитва да го изкаже на учителката, с всички негативни неща, които се сети, за да може учителката да се застъпи за него... просто ми е твърде настървено и сякаш умишлено....

Държа да отбележа, че познавам Нора, излизали сме няколко пъти и именно от нея дори знам за съществуването на тази дискусия, но това не е причината за моето включване. За мен просто е некоректно “колега” или иначе казано хора с еднаква сфера на дейност, да злепоставят други хора, без значение мотивите... неетично и неколегиално ми е... Особено, когато чувствата са лични...

Не започвам дебати по темата за кое е правилно и кое не в обсъдените от вас неща, свързани с Нора, но може би ако впечатлението на КРР не беше толкова агресивно сервирано, нямаше да се впечатля толкова.... а и сякаш повечето от вас... Това в духа на “вижте я, вижте я! Прави и това и това и това... и затова толкова я мразя!” Никак не ми допада...

И аз съм била в среди с други влогъри и инстаграм звезди, и аз съм гледала какви ли не арогантни поведения и прочие, ноо някак не мисля, че сме ние хората, които трябва да се самоизяждаме. Както във всеки бранш.

Извинявам се, че е извън темата на разговор.

# 893
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Любо Жечев с ново видео и опит да се свърже с Веселка Пенева и Ричко Величко.
Ако наистина тази госпожа Пенева се е появила на вратата на Жечев да го заплашва, то тя глупава ли е,  или доволно нагла,  защото знае,  че няма да има последици?

# 894
Clouded mind, хайде, хайде, повтарял бил, амо ако не улучат момента дето повтаря пък и като се има предвид детската аудитория, това си е направо даване на акъл на малките. Наистина не можем да ограничим всичко, но аз лично като попадна на нещо неподходящо докладвам. Аман от простотии вече. Всеки малоумен може да качва глупостите си.
А по телевизията филмите, в които се бият, стрелят и т.н. докладваш ли ги и къде? Ютуб не е само на децата и макар и те най-активно да коментират, със сигурност има и много зрели зрители.

# 895
Значи, слагаме настрана кой я е вкарал като тема на разговор въпросната девойка, ти Йоана, как мислиш, плочките се пръкват от нищото или от ядене или от пиене на редбул? М? А какво ще кажеш, колко пъти ти спира да пушиш сезонно? На колко приятели каза - ехеее, пушете бе, те цигарките се спират и почват ей така.
Не те знам коя си и няма даже да си направя труда да те проверя. С тая калпава защита, освен, че общуваш с инстаграм "звезди" и колеги, което доста ме разсмя, показа, че не си наясно,че сферата ви на действие е публична и като такава подлежи на обстоятелствено обсъждане. Няма как да мразим госпожицата, щото не ни е никаква да изпитваме емоция към нея, но че е неадекватна и съдържанието й също, е факт. Ей, умирате си тука някакви защитни "поведения" да демонстрирате 😂😂😂

# 896
Мислех, че бях достатъчно изчерпателна към какво е отправен коментара ми и той изобщо не касае съдържанието на момичето, което обсъждате, още по-малко вас. Обръщението ми е единствено лъм начина, по който човек адресира нещо, поради личния си афект.
 Не съм запозната със случая между двете, затова и не мисля, че трябва да прехвърляме личните си излияния и да действаме толкова емоционално. Това няма нищо общо с каквото и да е от обсъжданите действия на Нора.

И съжалявам, ако съм прозвучала много високомерно с това, че съм била на едно място с други от обсъжданите популярни личности (“инфлуенсъри” е дума, която ненавиждам, затова не присъства в речника ми Simple Smile), но мога да те уверя, че не намирам нито себе си, нито който и да било за “голямата работа”. Просто го дадох като пример, тъй като ви следя и макар да съм съгласна с някои от възмущенията ви, не се намесвам, защото го намирам за некоректно Simple Smile

# 897
Аз ни в клин, ни в ръкав, ама да попитам КРР - и ти ли имаш канал в Ютюб?
Май имаше някакъв блог с друго момиче и го споделяше тук, а за Ютюб канал май няма. Но не си спомням как се казваше блога.

# 898
Просто го дадох като пример, тъй като ви следя и макар да съм съгласна с някои от възмущенията ви, не се намесвам, защото го намирам за некоректно Simple Smile
 И според мен има някаква интрига между тях и е некоректно щом са работили заедно,но твоята приятелка си е за обсъждане и сигурно ще вземе поука от случилото се.

# 899
Скрит текст:
Любо Жечев с ново видео и опит да се свърже с Веселка Пенева и Ричко Величко.
Ако наистина тази госпожа Пенева се е появила на вратата на Жечев да го заплашва, то тя глупава ли е,  или доволно нагла,  защото знае,  че няма да има последици?

По малко и от двете. Smile Ако знае, че няма да има последствия да си беше седяла кротко и всичко щеше да се потули за 3 дни, както обикновено става. Сега стана още по-подозрителна първо с това, че е посетила Любо в дома му независимо как е намерила къде живее, 2ро с това, че или е дала грешен номер, или нарочно са изключили телефона. Стана ми интересно защо е дала номера на мъжа си, а не нейния, след като Любо иска да говори с нея. Останах с впечатление, че тя движи нещата с фирмите. Подозирам, че са вписали името на мъжа и като съдружник колкото да го има, завалийката сигурно хал хабер си няма за липовони, пауърфууди и фармацевтски истории.

Общи условия

Активация на акаунт