Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 446
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 735
Не съм я срещала тази савина. Погледнах я, хареса ми поста. И аз имам стрии на същото място 😂 може би по бански щеше да е по-идейно да се снима обаче, че с прашките...
И прашки да са и бански едно и също. Да ви припомня банския на Богданска и да ви питам кое е по-пошло?

# 736
Е, аз нямах предвид стриите.

Можеш да кажеш, че си ок с тях и без да си снимаш задника по прашки.
Страничната част на бедрото,какъв задник? Иначе като си качват снимки на перфектните задници не ви прави впечатление?

За мен си е задник.

И да, прави ми впечатление (лошо), когато някой се снима по бельо, без значение коя част от тялото си показва и дали то е перфектно.
За справка можеш да видиш, че и Петканова често е обсъждана, както и циците на Полина точно вчера изкоментирах.

Тази Савина не е ли същата с една снимка наскоро, дето се бяха награбили с мъжа й?

# 737
И аз видиях снимката, не ми допада и не го казвам заради стрии или целулит, това си е  д*пе, не ме кефи дори да е със или без целулит и стрии.

# 738
  • Някъде там
Е тя тази снимка е нищо в сравнение с онази от миналата седмица в която мъжа и и мачкаше циците и тя ни информираше че е време за тати и мама.😄

# 739
Има разлика дали е в леглото по бельо или на плажа по бански. Второто определено не е в интимна атмосфера. Има как да се направи снимката така,че фокусът да е върху стриите без да дразни факта,че се вижда плът. За мен снимката не е чак пошла, а доста смела даже. Опитала се е да предаде чудесно послание, адмирирам. Малко ме дразни бельото,ама това да е кусура. Показва си несъвършенствата, не тунингования балкон или задник,тъй че 👌

# 740
Не ме кефи, защото го правят, не толкова защото ги е осенило, а тъй като сега е модерно. Да пишем колко сме истински, колко сме неподправени. И пак се прави за лайкове, не за да се даде стимул на момичетата да са и те такива. Тая не я харесвам от Мастър шеф, след това още повече. Злобно, злобно човече, да не ми се прави на хрисима 😄

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 17:36 от VanillaPumpkin

# 741
А може, VanillaPumpkin, не знам какви са подбудите й, не съм я виждала преди, напълно непозната ми е на мен тази Савина. Та без предразсъдък подходих към поста. И да е с цел лайкове - нека има повече и такива снимки. Да взема на плажО и аз да снимам стриен баджак, а😂😂😂 да съм тренди де 😜😆

# 742
  • На правилното място в правилния момент
И аз гледах видеото на Слави, дори благодареше на тези, които са му помогнали финансово. Все пак смятам, че не бива това да му е крайната цел - облекчаване на глобата. Казусът е наистина интересен , но както е посочила Лори, и други групи правят такива походи/кампании, просто тази се радва на повече публичност. Ако не са нарушени наредби/правила за безопасност и опазване на природата, не би следвало да бъде глобяван никой.

Герито пусна видео с кафявата храна. Получихте това, което искате!  Иронично,но точно от този ден й стана лошо... /дано се оправи, здравето не е шега и само за едни предизвикателства да си нарушаваш основни хранителни навици/

# 743
И аз съм истинска и неподправена и нямам стрии. Къде и как да се заснема?
Идеята е добра, но крайният резултат - не. Снимката е лоша, качеството и е лошо, ъгълът и мястото, на което се е снимала - също.

# 744
  • Monaco
Слави има достатъчно пари да си плати глобата, продава книги, прави реклами, доколкото знам има и друга работа освен YouTube. Не е морално да иска пари от деца, които не работят. Има толкова болни хора, които се нуждаят от средства за лечение..

# 745
И сега видях,че Слави призовава хората да не изпращат повече средства,и че щял да си поеме отговорността.
Явно се е зачел някъде...та да се обърне на 180гр.
П.п.И като започнат с едни обръщения -приятели.. Rolling Eyes За мен думата/това да наричам някого "приятел" значи много,както и "обичам те/ви".Всичко се обезценява..Expressionless

# 746
Той сигурно вече ги е събрал, че и прехвърлил сумата. Какво ще ги прави тези пари? Ще ги върне ли?

# 747
Ехеее ми много ясно, че ще се обърне като видя, че масово по-възрастните не са ок с това. Деца лесно се манипулират. Сега обаче, след втори негов гаф, дано повече деца и родители се осъзнаят и спрат да му пълнят гушата на тоя.

# 748
Не, ще направи още един кръг до Мусала.

# 749
Във видеото обясняваше как щели да качват още върхове, нямало да спират. Доста популистко звучеше всъщност, но ако има някаква мисия да повиши активността на подрастващите може да се включи в/ да организира инициативи като Живей Активно или маратоните. Не е като да няма поле за изява и възможности. Интересно какво ще измисли сега.

Общи условия

Активация на акаунт