Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 436
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 750
  • На правилното място в правилния момент
Стана ми интересно и проучих, че щял да ги дари за кауза останалите средства. Така поне посочи в последното си видео.

# 751
Те всички за каузи ги даряват. Ама аз сега не разбрах, събрал е парите благодарение на някого или просто се отказва и ще си плати глобата от собствения джоб?

# 752
  • Някъде там
Аз се чудя как може да е от най-известните влогъри с голям канал, като за първи път го чувам, а отдавна пиша в тази тема и не само аз не съм чувала. Нито децата ми,нито хората около мен, които гледат влогъри и питах, не знаят кой е.
Пуснах си сега неговото видео и тръпки ме побиха от гласа му и как стоеше на екрана .
Нещо страшен ми се стори. Негативно усещане изпитах и го затворих.

# 753
Нали по нагоре някой каза, че щял да си плати сам глобата. Значи тези 5000 предполагам + пак ли за кауза ще отидат или ще ги върне на хората? Малко нещо не оплетоха нещата, редно е да ги върне според мен при положение че не е трябвало да иска изначално. Като реши да дава за благотворителност да организира отделно кампания, не сега след дъжд качулка да се прави на  самарянин и да се разпорежда с на хората парите.

# 754
Той сигурно вече ги е събрал, че и прехвърлил сумата. Какво ще ги прави тези пари? Ще ги върне ли?

Може да почерпи един гивалей.

# 755
Усети се той колко глупаво направи, ама някак не, когато трябваше. Феновете му са малки и ще го възхваляват въпреки това. Каналът му ми е интересен, но не ми изглежда приятен човек. Усещане някакво

# 756
Валката ме върна в детските години 😂 като малки ни беше любимо да се ровим в гардероба на мама и да се правим на големи 😃

# 757
Валката ме върна в детските години 😂 като малки ни беше любимо да се ровим в гардероба на мама и да се правим на големи 😃
Като деца се радвахме на дрехите на мама на роклите и обувките на ток, докато при ВалериЕ имах чувството, че се подиграва, постоянно намираше недостатъци.

# 758
И аз останах с такова чувство, постоянни физиономии, много било трудно, ама тя модния стилист “щяла да го измисли”. А жената си има прекрасни дрехи. Палец надолу за кухото

# 759
Баш подигравателно си беше. Ама то не се учудвам от нея, не за първи път показва такова отношение към майка си.

Тоалетът със зелена риза иначе ми хареса и на нея много й отива този цвят.

# 760
Момичета, знам, че ви е тотално писнало от моята на всяка манджа мерудия и коментар на де каквото има свързано с ваксини, лекарства и добавки...
Но браво, Зори. Наистина. B12 сега, няма какво да лъжа, няма много общо с ваксините, даже никак, но тя си се притеснява за това, явно си е идея фикс. Останалото обаче е на 100%.
Лошото е, че видях по телевизията отново, че се канят и се говори с мед. специалисти, които са клиницисти - педиатри, инфекционисти. А ги питат за съставки на ваксините. Това е все едно да поканите летец и да го питате за подробности по техническото устройство на самолета. Няма как да ви отговори напълно адекватно.
I'm out again. SMH.

# 761
  • Бургас

Събрал той още като каза,че ще пише книга и ми стана антипатичен 🤷🏼♀

# 762
А какъв е проблемът да се питат педиатри за състава на ваксините?
Би трябвало те да са хората, които са наясно с това.

# 763
А какъв е проблемът да се питат педиатри за състава на ваксините?
Би трябвало те да са хората, които са наясно с това.
Най-добре би го обяснил фармацевт, тъй като те ги създават. Педиатрите са доста добре запознати с ваксините, но като цяло за състава им най-добре биха го обяснили създателите им.

# 764
Хм, аз това съобщение от Слави го разбирам, че спира да събира пари защото ще му намалят глобата и че ще си покрие разликата евентуално. Не е като да застане и ясно да каже, че е било грешка изобщо да събира.

Общи условия

Активация на акаунт