Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 645
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 810
Ау, ще прощавате, ей тука и със сиренце 😂
Скрит текст:

# 811
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ау, ще прощавате, ей тука и със сиренце 😂
Скрит текст:

Furla с фюжън манджа! Класс!

# 812
Аз тези дни съм възмутена от едно момиче, което харесвах и с което работих няколко пъти. Когато имахме колаборация, беше все още с около 1000 последователя и го играеше една свитичка. Сега някак си направи 7 000, бълва боклуци като съдържание (тип Валери). Но не това ме притеснява.

Преди около 2 месеца пое инициатива за здравословно хранене и агитираше децата, които я следват, да спазват режима заедно с нея. Естествено, създаде хаштаг - #отслабниснорабел или нещо подобно. Ще кажете добре - инициира здравословен начин на живот. В какво обаче се състоеше режима - един месец консумация САМО на плодове и разни там мюслита и смутита, плюс десертчета стевия (естествено реклама). Обещава на децата кожа без акне, поява на плочки на корема, по-бърз растеж на косата и ноктите. И естествено, агресивно ги караше да пускат хаштага и.

След това за около 2 месеца така и не се чу нищо за инициативата (цялата какафония беше за ден-два). За мен лично такива неща трябва да се следят и обсъждат ежедневно. Не е правила затворени групи за целта.

И вчера - два месеца по-късно - си качила стори - снимка, ама с якооо филтри и пише - това е резултатът от режима - чиста кожа, нова коса, дълги нокти и започват да ми растат плочки. В същото време, малко след това пуска друго стори, че косата и капела и търси съвети за витамини.

Всичко щеше да е безобидно, ако подобен режим не е крайно опасен, особено за деца в тийн и подрастваща възраст. Сами се досещате до какви последствия може да доведе нередовното хранене. Според мен, най-малкото трябва да я качим в страницата на групата. Аз даже мислех да сигнализирам някой орган, защото съм крайно възмутена как човек за пари и слава застрашава здравето на поне 100тина деца, използвайки долни лъжи. Norrabell - това е каналът и. Norradelevinge е инстаграм, като впрочем, сега гледам сторитата и - пак е започнала да тръби за режима и за пореден път обсъжда и натъртва как на ден пие по 2 редбула и се чувства страхотно. Отделно постоянно говори затова как е сезонен пушач, колко лесно се отказват цигарите и как се крие от родителите и, че пуши. Аз мисля, че някой трябва да я спре. Много съм възмутена.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 813
Искам и на мен да ми пораснат плочки само от консумация на плодове и мюслита! Иначе пуши, пие Редбул - суууупер здравословен начин на живот. Иначе иска да замени една енергийна напитка с пристрастяващ ефект с друга енергийна напитка с пристрастяващ ефект. Отново сууууупер здравословно.

Нямам думи Hushed Такива неща трябва да носят последствия за инфлуенсърите. Няма ли някоя институция, орган или друго в България, които да контролират тия неща? Това е разграден двор и всеки си казва каквото иска без да има каквито и да било медицинско образование. Едно е да даваш съвети за грим и дрехи, ама за храна и хранене ...

# 814
Не знам, аз съм потресена.
И тя постоянно качва сторита и направи няколко видеа за тоя режим, в които дава рецепти за смутитата и.
Този редбул и тези цигари поне два пъти седмично ги споменава. И децата и се възхищават и и подражават, а тя е супер горда и с напомнано самочувствие, което я стимулира да продължава да бълва вредна помия.

Чудя се къде да сигнализирам. Едно е Пепе да се хили и да рекламира. Но друго е да се тръби нещо, което вреди и да се натъртва на това колко лесно се отказват цигарите и как се наслаждаваме на редбула...

# 815
Плочките ги полива с редбул, за да й израснат.

# 816
Когато редбула има повече захар от повечето сладкиши, но сладкишите са и причинили акнето. Не консумира захар иначе и рекламира барчета със стевия. Аман от прости хорa. Пушачка с 5 годишен стаж, която спира цигарите  зимата. Смях 🤣🤣  И това същество се следи от малки деца. Иначе химичка се води. Да и кажа на милата кожата и изглежда като партал не от сладкишите, а от цигарите.

# 817
  • София
Тези тъпотии са същите, които прокламират и хербалайф... думи нямам.

Аз хербалайф много умело си продават добавките, включвайки хората в наистина здравословни инициативи. После не било заради ходенето на тренировки редовно, ами заради смутитата и добавките била промяната.

Гнусна работа!!!!

# 818
Хербаллайф поне не са боклуци като редбула.

# 819
Плочки друг път, грам мускул няма. Къде ти плочки без тренировки, пушене и пиене на енергийни помии 😂 ужас е тази. Сега ще я разгледам по-подробно.

# 820
Крила дава Редбулът, моме, не плочки! Нещо не си разбрала Grinning

# 821
Скрит текст:
Аз тези дни съм възмутена от едно момиче, което харесвах и с което работих няколко пъти. Когато имахме колаборация, беше все още с около 1000 последователя и го играеше една свитичка. Сега някак си направи 7 000, бълва боклуци като съдържание (тип Валери). Но не това ме притеснява.

Преди около 2 месеца пое инициатива за здравословно хранене и агитираше децата, които я следват, да спазват режима заедно с нея. Естествено, създаде хаштаг - #отслабниснорабел или нещо подобно. Ще кажете добре - инициира здравословен начин на живот. В какво обаче се състоеше режима - един месец консумация САМО на плодове и разни там мюслита и смутита, плюс десертчета стевия (естествено реклама). Обещава на децата кожа без акне, поява на плочки на корема, по-бърз растеж на косата и ноктите. И естествено, агресивно ги караше да пускат хаштага и.

След това за около 2 месеца така и не се чу нищо за инициативата (цялата какафония беше за ден-два). За мен лично такива неща трябва да се следят и обсъждат ежедневно. Не е правила затворени групи за целта.

И вчера - два месеца по-късно - си качила стори - снимка, ама с якооо филтри и пише - това е резултатът от режима - чиста кожа, нова коса, дълги нокти и започват да ми растат плочки. В същото време, малко след това пуска друго стори, че косата и капела и търси съвети за витамини.

Всичко щеше да е безобидно, ако подобен режим не е крайно опасен, особено за деца в тийн и подрастваща възраст. Сами се досещате до какви последствия може да доведе нередовното хранене. Според мен, най-малкото трябва да я качим в страницата на групата. Аз даже мислех да сигнализирам някой орган, защото съм крайно възмутена как човек за пари и слава застрашава здравето на поне 100тина деца, използвайки долни лъжи. Norrabell - това е каналът и. Norradelevinge е инстаграм, като впрочем, сега гледам сторитата и - пак е започнала да тръби за режима и за пореден път обсъжда и натъртва как на ден пие по 2 редбула и се чувства страхотно. Отделно постоянно говори затова как е сезонен пушач, колко лесно се отказват цигарите и как се крие от родителите и, че пуши. Аз мисля, че някой трябва да я спре. Много съм възмутена.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Харесвам Норабела, не съм и братовчедка,леля, баба или приятелка, просто ми допада начина ѝ на мислене и постиженията ѝ в химията. За режима, според мен е 50 на 50, защото аз не ям месо от 6г. и не ми изглежда смущаващо точно това (не агитирам никой да спре да яде месо и не съм луд веган), но като цяло режима е прекалено беден на калории. Смутитата ги обичам, но мен не ме засищат, какво остава за деца кипящи от енергия, плюс че са подрастващи и наистина имат нужда от захар(нормално количество) и протеини, както и от витамини. Тя не е медицинско лице , за да изготвя подобни режими и да знае кое ще помогне на мен и на останалата част от аудиторията си, за да си почистим акнетичната кожа. Ако при нея работи, не значи, че при мен също ще заработи и ще изглеждам супер след месец на този “режим”. Напротив, при мен може организма да се “шокира”, ако съм свикнала да приемам по 5 вафли и да ям пържоли за закуска (примерно). Но аз и вие мислим, знаем кое е вредно и полезно за нас, докато децата не. Затова подхода на Нора, да проповядва нещо , което е сработила за нея , на деца които попиват като гъби мен лично също ме възмущава. За цигарите и редбула нямам коментар, само ще кажа , че родителите ѝ знаят че пуши, баба ѝ и дядо ѝ не, затова не го споменава във видеата , те ги гледат. Там е въпрос на личен избор , но прекалява със споменаването на тези вредни навици. Всеки си има по една мръсна риза, но не значи че трябва ежедневно да я навира в очите на все още наивните си зрители. Спирам до тук, че ще стане още по-дълго. Grin

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 15:05 от Анонимен

# 822
Ето го ИГ https://instagram.com/norradelevingne?igshid=eorry0hhg89v ама хич не си заслужава да го отваряш 😂

За това би трябвало да й блокнат съдържанието. По принцип може да се даде сигнал до ИГ. Но не можеш да напишеш какъв е проблема, а избираш от готови опции тип - обидно е, застрашава здравето и прочие. Аз постовете с липовона докладвах така. Ама няма обратна връзка и не знам дали има ефект.
Скрит текст:
Тази ми прилича на едно от протежетата от тъпото риалити на Кукунашева.

# 823
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Харесвам Норабела, не съм и братовчедка,леля, баба или приятелка, просто ми допада начина ѝ на мислене и постиженията ѝ в химията. За режима, според мен е 50 на 50, защото аз не ям месо от 6г. и не ми изглежда смущаващо точно това (не агитирам никой да спре да яде месо и не съм луд веган), но като цяло режима е прекалено беден на калории. Смутитата ги обичам, но мен не ме засищат, какво остава за деца кипящи от енергия, плюс че са подрастващи и наистина имат нужда от захар(нормално количество) и протеини, както и от витамини. Тя не е медицинско лице , за да изготвя подобни режими и да знае кое ще помогне на мен и на останалата част от аудиторията си, за да си почистим акнетичната кожа. Ако при нея работи, не значи, че при мен също ще заработи и ще изглеждам супер след месец на този “режим”. Напротив, при мен може организма да се “шокира”, ако съм свикнала да приемам по 5 вафли и да ям пържоли за закуска (примерно). Но аз и вие мислим, знаем кое е вредно и полезно за нас, докато децата не. Затова подхода на Нора, да проповядва нещо , което е сработила за нея , на деца които попиват като гъби мен лично също ме възмущава. За цигарите и редбула нямам коментар, само ще кажа , че родителите ѝ знаят че пуши, баба ѝ и дядо ѝ не, затова не го споменава във видеата , те ги гледат. Там е въпрос на личен избор , но прекалява със споменаването на тези вредни навици. Всеки си има по една мръсна риза, но не значи че трябва ежедневно да я навира в очите на все още наивните си зрители. Спирам до тук, че ще стане още по-дълго. Grin
Може ли да кажеш за постиженията и в химията, че ми стана интересно. Като знае, че повечето и зрители са деца е ужасно да афишира с цигарите и редбула.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 15:06 от Не се сърди, човече

# 824
До Януари я следях, после изкука, много си повярва тази фръцла..

Общи условия

Активация на акаунт