Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 425
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 795
Колкото и да печели е достатъчно да си плати сметките сам. Каквито и джобни да имат децата, родителите не са им ги дали да плащат глоби на влогъри и да ги стимулират финансово. И да добавя, че не мисля, че някой би пратил само 1 стотинка, като четох коментарите на феновете се споменаваха по-сериозни суми. За мен не е морално. Иначе човекът евала усети се и прекрати потока помощи.
Грешката му беше, че търси пари от зрителите, а не от спонсорите ,тъй като те са организирали събитието.

# 796
  • София
Сошъл блейд е тотална измишльотина. Сега проверих колко аз според тях трябва да правя от моя канал и това, което са ми писали като минимум за една година, аз вече трета още не съм го изкарала Joy

Иначе съм съгласна, че беше огромна грешка на Слави да иска пари за глобата от зрители. И то преди изобщо да е ясно дали и каква глоба реално ще има.
Иначе за самата инициатива с похода го поздравявам, дори и да е спонсорирана от А1. Като знам колко е трудно да организирам трима души за кафе, представям си какво усилие е да организираш 1500 за планина. Много ясно, че няма да се занимава да го прави само щото е много готин.

# 797
https://www.youtube.com/watch?v=uOVptp2gR4g - "ИЗЛЪГАХ МАЙКА МИ, ЧЕ СА НИ ОГРАБИЛИ! Тя звънна на 112!!"
Тези двамата - син и майка, се счупиха да си правят т. нар. "пранкове", всички са нагласени, разбира се, майката е добра актриса, определено. Но пак никаква отговорност към аудиторията от деца, която попива всичко. Иначе и на турне тръгвали, тениски продават  и то с интересен похват - ако си от отбора на майката, купуваш от нейните, ако си от неговия - от неговите. Ако беше само синчето, щях някак да го оправдая, ама майката...

# 798
https://www.youtube.com/watch?v=uOVptp2gR4g - "ИЗЛЪГАХ МАЙКА МИ, ЧЕ СА НИ ОГРАБИЛИ! Тя звънна на 112!!"
Тези двамата - син и майка, се счупиха да си правят т. нар. "пранкове", всички са нагласени, разбира се, майката е добра актриса, определено. Но пак никаква отговорност към аудиторията от деца, която попива всичко. Иначе и на турне тръгвали, тениски продават  и то с интересен похват - ако си от отбора на майката, купуваш от нейните, ако си от неговия - от неговите. Ако беше само синчето, щях някак да го оправдая, ама майката...
Копират британския влогър Morgz и майка му. Той е доста популярен има над 10 млн. последователи, а майка му сигурно над 4 млн. Ей затова вече не гледам нищо българско добре, че сте вие да следя клюките пък и в Инстаграм е по-интересно и поне има някаква индивидуалност.

# 799
Аз също не мисля,че някой ще даде една стотинка,но той е поискал толкова и честно казано не виждам проблема и защо се изкривява така. Колкото до родителите и децата—голяма част от тях и за другите изброени работи не им ги дават. Все ми се струва по—разумна инвестиция едната стотинка тук,отколкото за мърча на Валерито, например. Аз бих го подкрепила, имайки се предвид колко по—гнусни неща се случват. Да не захващам всичките будни съвести,които се юрнаха да сравняват това с благотворителност. Просто се преиначава нещо,което можеха да обърнат като позитивно, ако на всичките тези им пукаше за гората.Просто ме дразни, че нападат него,след като половината планини са осакатени от хотели.Незаконно построени хотели.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:28 от Не се сърди, човече

# 800
Ричард щял да съди Любо..:Д Всмисъл?!?! :Д  Този тъп ли е , или да..Много ми е интересно как ще го осъди , на какво основание, при положение че Любо говореше с факти и информация,която самият Ричард е предоставил публично. Той следваше  , проста логика..На практика всеки може да направи такъв клип,и да говори за тези неща, защото те са публични..
И ми е много интересно след като Ричард е сигурен в качеството на тази УНИКАЛНА добавка,защо всички глупави кокошки (инфлуенсърки) си изтриха постовете с реклама на Липовон...Алчни и прости хорица....Голям цирк са всички..

# 801
  • София
Някои от нас реагират и срещу изсичането, и срещу застрояването.
Проблемът на тази масовка е, че УЧИ ДЕЦАТА, че е напълно в реда на нещата всеки да си прави каквото намери за добре където намери за добре под привидността на добрата кауза. Защото и строителите на хотели са едни добри хора, които осигуряват заетост. Ето, и той е един добър човек, който откъсва хората от телефоните РЕКЛАМИРАЙКИ телефонна компания и в крайна сметка гонейки популярност.

Малко е...?!?

И понеже прочетох за дъновистите - ами и те не е Ок да събират по 1000 души. И изобщо това, че някой нарушава някакви правила не би следвало да е звлен светофар и за другите да го правят. Не е и оправдание.

# 802
Разбира се, че не е оправдание.
Въпросът е, че за едни има глоби, а за други не.
Дъновистите имат ли наложени глоби, всяка година ги дават по новините и не съм чула нещо такова?
За незаконното изсичане и застроявяне няма какво да говорим.

За милиони няма закони, а кокошка - няма прошка.

Но за мен, Слави ако е достоен човек би застанал зад каузата си и би обжалвал глобата (която май още не определена), щом смята, че е несправедливо наказан.
И след това, дори и феновете му сами да изявят желание да му пращат пари - да откаже и да търси подкрепа от спонсорите си.
За мен е тъпо да организираш хората в рекламна кампания, без значение дали са деца или не и после - платете си за участието, един вид.
Беше сравняван със срещите в молове, мърчове и т.н. - за мен има разлика, защото там предварително е обявено, че се плаща и всеки си преценява.
А не сега, при свършен факт, едва ли не, хората, които са участвали да се чувстват виновни и да им търси пари за глобата.

# 803
  • София
Ами би следвало да има глоби за всичко... ама на! Като стане въпрос за глоби и все се появява някой, който да оправдава нарушителите.
Кмета на Банско докара всичките си подчинени на контрапротест, докато медиите обясняваха как хората на улицата са маргинали и престъпници.
И ей такива неща...

По отношение на съдържанието - въпросният Слави не е по-различен от Ивана, Пепе и компания - псевдонаука, директно копиране на чужд труд и кликбейт заглавия.
Човекът си стана известен с тази история и ще си припечелва добре по-нататък.

# 804
Наш'та влогърка Гръмпи има ново видео 😂👍

# 805
  • София
Слави подхожда доста емоционално, избухливо, с ключови думи предизвиква патриотизма и популистките "е няма такава държава". Можеше със сигурност да изиграе нещата повече в негова полза. В клипа се вижда как единия му оператор си е топнал краката във водата, защо?

Но нека да не оправдаваме реакцията на ръководството на парка, и тяхната е избързана с това изказване, по-скоро ще клони към максималната? Кой следи на дневна база колко хора се качват на Мусала? Лифта качва по 500 човека на час, неорганизирано, през уикендите, кой да се глоби в тази ситуация?

# 806
Хубаво би било след тази случка да се напише и опововести един правилник, който да е изрично ясен къде, колко и какви групи се позволяват. Сега явно се опитват да правят показно, ама много олекват и институциите (не че някога са тежали много де) защото се вижда, че друг път не са били така стриктни в глобяването. Ако има точни правила, няма да има възможности за интерпретация кое е позволено и кое не.

# 807
Някой гледал ли е Кристина Ян, има клипчета за бебешки неща...
Попадна ми случайно.

Всички инфлуенсърки уж наблягат на Без пластмаса, а са заринати с по пет шампоана, аз в банята имам един.

Скоро не съм ви чела и ще наваксвам.

# 808
Вие забъркахте ли яйцата😂
Скрит текст:
Тая Радостната, Пепе ли опитва да копира? Обличала се в розово, добре,че ни информира😒

# 809
Кой каза вчера, че Пепка ще цъфне в Бургас? 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт