Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 428
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 780
Нека пепе купува гранитогрес, Филипчо си ходи по гурме ресторанти...
Ета какво се случва зад кулисите на режисираните видеа, това е с куче, но може би и с децата е така
https://www.youtube.com/watch?v=4x7iIBhahEI

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 23:02 от Анонимен

# 781
  • Някъде там
Нека пепе купува гранитогрес, Филипчо си ходи по гурме ресторанти...
Тя да не остане по назад си беше снимала чинията ☺️,но на Фичката беше по година.

# 782
Филип се мотивира във фитнеса защо ли?суета?несигурност?

# 783
ехоо 🙄 🤣😆

# 784
Това стори ли е? 😂

# 785
# 786
Хахахах, жесток чат, жалко, че не мога да го видя лично, че я блокирах Мона след изцепката със седмицата на кърменето. Ама нищо, явно се забавлява с феновете, чиито коментари НЕ трие, а очевидно си им се радва Joy

# 787
  • Rock & Roll feeling ...
Някой следи ли Sen Sen Bg ? Как е цялото име на майката ?

# 788
Ели скоро не се е показвала. Нещо се скри напоследък. Само храна поства.
Това лято не им върви на картите с памет- Пепе, Милена, Попова, всичките са прецакани от технологиите

# 789
# 790
  • Monaco
Човекът печели между 20 и 300 000 долара годишно и събира помощи, за да си плати глобата. + 100 000 абоната само за 2 дни покрай скандала... Та правете си изводите. Жив да го ожалим

# 791
Само аз ли не намирам всичките тези простотии за притеснителни?! Едни дебеловрати каруцари изсякоха маса гори, едни други застроиха повече от половината бряг на Черно море,но бърка в здравето походът на някво момче.Платено или не, браво,че е изкарал лапешнярите на Рила.Можеше да е в мол срещу пет леа вход. Ако разбрах правилно е искал по една стотинка на човек. Ако това е така,ще ме прощавате, но съм виждала първокласници с по 20 лв джобни на ден. Така че прословутата стотинка не мисля,че ще смути горките деца, станали жертва на меркантилвн влогър,вместо да си купят нелегално цигари или чипс.
Чудя се колко още пъти трябва да се изясни монетизацията, за да се разбере, че между очаквани приходи според socialblade и реалните почти няма връзка.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 01:32 от Breedlove

# 792
Човекът печели между 20 и 300 000 долара годишно и събира помощи, за да си плати глобата. + 100 000 абоната само за 2 дни покрай скандала... Та правете си изводите. Жив да го ожалим
Няма шанс да печели толкова. В този сайт се пресмята по съвсем друг начин. В България им плащат много по-малко, а дори и на някои американци с толкова последователи им плащат на долната граница.

# 793
Само аз ли не намирам всичките тези простотии за притеснителни?! Едни дебеловрати каруцари изсякоха маса гори, едни други застроиха повече от половината бряг на Черно море,но бърка в здравето походът на някво момче.Платено или не, браво,че е изкарал лапешнярите на Рила.Можеше да е в мол срещу пет леа вход. Ако разбрах правилно е искал по една стотинка на човек. Ако това е така,ще ме прощавате, но съм виждала първокласници с по 20 лв джобни на ден. Така че прословутата стотинка не мисля,че ще смути горките деца, станали жертва на меркантилвн влогър,вместо да си купят нелегално цигари или чипс.
Чудя се колко още пъти трябва да се изясни монетизацията, за да се разбере, че очаквани приходи според socialblade и реалните почти няма връзка.
Е медиите така извъртат нещата и повечето българи както не са прочели нищо по темата, но в същото време много компетентни ще гръмнат от факта, че прави по 60 бона от клипчета и накрая и те ще станат ютюбъри. Ей така ни водят медиите за носа, ама ние сме си виновни де.

# 794
  • Monaco
Колкото и да печели е достатъчно да си плати сметките сам. Каквито и джобни да имат децата, родителите не са им ги дали да плащат глоби на влогъри и да ги стимулират финансово. И да добавя, че не мисля, че някой би пратил само 1 стотинка, като четох коментарите на феновете се споменаваха по-сериозни суми. За мен не е морално. Иначе човекът евала усети се и прекрати потока помощи.

Общи условия

Активация на акаунт