Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 512
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 930
Как успявате да гледате толкова сторита, та те бълват непрекъснато. Сега видях тези на Полина, чете “Да оцелееш като родител”. Аз участвам с два разказа в нея, но не са от смешните.

# 931
Полина,евала, погледнала си е таблицата, няма никакъв проблем да пийне чаша вино. Важното е да е информирана кога и колко, сторито й е всъщност полезно за кърмещите.
Чак се очудвам,че похвалих някого 😂

# 932
Здравейте, казвам се Нора Ангелова ( Norrabell / norradelevingne ) и се включвам тук , за да дам яснота на истинската история на скандала , който бе предизвикан днес. Потребител с име КPP  ( не съм наясно как бих могла да я тагна ) е човек , който познавам лично и с който сме правили веднъж колаборация . След всички изписани лъжи по мой адрес реших да ви покажа какво изпратих на тази жена , за да разбера какъв е проблема   .
Естествено тя не намери за необходимо да ми отговори , въпреки , че активно поства във форума .
Надявам се да осъзнавате , че всяка история има две страни ,затова бих искала да се запознаете с моята страна  .

Очаквам личен отговор от КПП , която много смело раздава правосъдие , когато не застава с името си. 
Ако все пак имате нещо , което бихте искали да разберете допълнително , ще се радвам да отговоря Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:

Колаборацията ни се изразяваше в това аз да я гримирам безплатно , а тя да отбележи профила ми за грим в статията в блога си . На самия ден се оказа , че има втори модел , който също трябва да гримирам , естествено отново безплатно, но за който изобщо не бях предупредена. Не е кой знае какво , но не е коректно да премълчаваш такива неща при уговаряне на съвместна работа.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 933
Мила Нора, нямам нищо против теб и "скандалът" ви за мен е абсолютно излишен. Мен не ме интересува особено какво споделяш, не те следя и не те бях чувала, но бих искала да ти кажа, че вероятността да се появиш и да бъдеш обсъдена в този или друг форум случайно, без някой да има личен проблем с теб е голям. Професията ти или хобито ти е такова. Не се засягай и не влагай чувства в това, защото винаги ще има хора, които няма да те харесват и няма да одобряват това, което правиш.В момента, в който публикуваш нещо в интернет, трябва да очакваш, че ще има хора, които ще те осъдят и понякога от думите им може да те заболи. Моят съвет е просто да не се занимаваш с подобни скандали, защото колкото по - популярна ставаш, толкова повече подобни ситуации ще има, а не може да отговориш на всеки. Прави всичко, което правиш щом ти харесва и щом го обичаш. Живей си живота и се поучавай от градивна критика, замисляй се когато някой ти дава съвет, но не приемай нещата толкова емоционално.

# 934
Мила, Норче, не смятам да се обяснявам като ученичка, още по-малко да се оправдавам или да давам обяснения на някого защо имам определено мнение за него. Така съм го почувствала, така съм го споделила. Профилът ми в бг мамма не е анонимен и всички знаят кой стои зад него. Аз заставам зад думите си и продължавам да смятам, че това което правиш е некоректно, силно възмутена съм и смятам,че заблуждаваш деца, без изградено чувство за правилно и неправилно и ги подтикваш към вредни навици и неправилен режим на хранене. Когато искаш да си публична личност, би трябвало да приемаш критиката, а не по детински да започваш да вадиш несъществуващи кирливи ризи, да създаваш усещане за несъществуващ конфликт между нас, само и само, за да оправдаеш поведението си и моето също.
Дали ще си ти или друга - мнението ми за такъв тип инициативи няма да се промени и ще продължавам да го споделям. Надявам се все пак да е имало ефект и да си вземеш поука. Това беше и целта ми.
Колкото до колаборацията ни - тя затова се нарича по този начин, защото е двустранна. Ако обичаш, не се опитвай да изкарваш така, че си ме гримирала без пари и аз едва ли не съм се възползвала от услугите ти, за да мина тънко. Доколкото помня снима видео и го качи в канала си. Получи безплатни, професионални снимки, направени от професионален фотограф, с 12-годишен опит, за портфолиото си, които обикновено струват около 100-200 лв комплекта. Снимките бяха и с направен ретуш. Всичко това ти беше предоставено безвъзмездно, както и възможността да прекараш целия ден с нас по време на снимачния процес. Отделно и транспорт. След това давах няколко интервюта в доста популярни медии, като Code Fashion TV, като навсъкъде под снимките си спомената като гримьор!
 Бих казала, че ти получи по-добра "печалба" от колаборацията, защото аз те поканих за гримьор, поради фактът, че харесах работата ти и исках да я покажа в професионална фотосесия. Имам много други гримьори, с които работя, имай го предвид. Да не говорим, че след това един или два пъти те поканих да отразиш и да участваме заедно в събития, които биха ти донесли интересно съдържание във влога.
Не смятам повече да тръбя по темата, нито да въвеждам хората в бизнес отношенията ни.

Един съвет - вместо като малко дете да се защитаваш, измисляйки си обвинения срещу другия, приемай подобни мнения като градивна критика. Също така - петък вечер е - отдели време на близките си, вместо да се вкопчваш в несъщуствуващ виртуален свят. Не мога да повярвам, че някой е прекарал близо 10 часа от петъка си, за да се обяснява в инстаграм и ютюб как някой си, дето е изказал мнение, което не му допада, не е прав и как този някой си бил още по-черен.
Имайте личен живот бе, деца Simple Smile
Тази тема междудругото е много полезна. Аз научавам много неща оттук и дамите, въпреки че не винаги сме на едно мнение Wink

Толкова от мен по темата. Повече не смятам да влагам от личното си време за тотални нелепости.

# 935
Обръщам се за последно към теб - КПП , защото разбирам , че можеш да се обясняваш и лъжеш до безкрай , а не вярвам на някой да му е интересно да чете тези глупости. Все още не разбирам защо не ми отговаряш в личен чат , а пишеш и занимаваш останалите? 😅
Започвам по ред на нещата , които си написала .
Недей да се изказваш за аудиторията ми , защото деца в нея реално присъстват в изключително малък процент - това е абсолютно умишлено и по мой избор . Не смятам ,че съм подходяща да раздавам съвети на деца и откровено смятам ,че съдържанието в канала ми не би било кой знае колко интересно на тази възрастова група .
Това , че съм споделила няколко пъти , че не пия кафе , а редбул , по какъв начин според теб подтиква някой да прави същото?
Как ще отговориш на измислиците , които беше написала?
Как ще обясниш за колко факти излъга умишлено , за да ме изкараш “черната овца” ?

Изказването ти за колаборацията ни е меко казано смешно и отново излъга . Никога не си ме канила на нищо повече , погледни си добре чатовете ни във всички платформи, ако обичаш . Да , получих снимки, това е факт , но некоректното е че ти си спестяваш за колко работа точно става въпрос , нямаше да ти откажа ако беше казала , че сте две , но е въпрос на възпитание , когато се уговаряш да бъдеш прозрачен и честен.
Не си измислям обвинения , абсолютно директно ти задавам въпроси и цитирам всичките лъжи, които написа за мен , а ти не пое отговорността за нито една от тях.
Близките ми получават огромно внимание от мен абсолютно винаги , не ни мисли чак толкова .
Аз не мога да повярвам ,че ти си прекарала толкова време да събираш скрийншоти на мои сторита и да пишеш лъжи без причина , но ето , случва се и ще се наложи да повярвам Simple Smile

# 936
По-добре си замълчи, че вече сериозно се излагаш Simple Smile

# 937
Лелеле, никой не е длъжен да ти отговаря на чат. Нито тук. Сама се донесе да се излагаш. Не е нужно някой да те следва, за да ти вижда "съдържанието", публичен ти е профила. Вместо да ни спамиш темата, седни малко потренирай за тия измислени плочки и спри да развяваш сезонното си пушене, защото рекламата на тютюнопушене в България е забранена, освен ако не е придружена с инфо за прекрасните последици от него.

КПП ми стана симпатична от цялата история

# 938
Ако има някой , който се излага тук , това си ти Simple Smile
Аз съм дошла в темата , за да "изчистя" името си както се казва , защото ти написа куп лъжи за мен без да ти мигне окото и най-нагло продължаваш да лъжеш и да си измисляш . Не си мисли , че като си "стара пушка" в темата ще ти се вярва сляпо , мисля , че стана ясно колко са ти достоверни писанията, след като от целия ти роман нито веднъж не отговори открито защо пишеш неща , които не са верни, а аз дори ти ги и посочих  . Нито дати , нито цифри , нито дори "факти" , които уж използваше в аргументите си са истински .

. В отговор към потребител LittleCactus :
Да , никой не е длъжен да ми отговаря , но ако аз напиша и обвиня някой в нещо , защо да не му отговоря , когато този човек има против тези изказвания и искат да се разберат насаме?
Сама съм се донесла и сама ще се изнеса . Не се притеснявай , няма да спамя темата много.
Тренирала съм цял живот , ако някой от вас си беше направил труда да изгледа поне едно мое видео преди да ме съди , може би щеше да знае , че съм била републиканска и международна шампионка по баскетбол,  имам награда " Спортист на годината" за град Монтана ,отделно от това купища медали от състезания и по лека атлетика , тенис на маса .. изобщо бях изключително активна , докато не получих травма по време на тренировка , която за малко да ме остави без зрение . От тогава мога да практикувам малко видове спорт , от които съм се спряла на катерене .
 Също така бяхте писали , че съм твърдяла , че съм отслабнала заради предизвикателството , което отново е огромна лъжа . Винаги съм споменавала , че съм била слаба цял живот , имала съм по-пълни моменти , но като цяло си е чист ген, а около това предизвикателство поне милион пъти споменах , че то не е за отслабване .

Никога не съм рекламирала тютюнопушенето , дори до скоро изобщо не съм споделяла , че пуша , просто защото не виждам каква полза има това като информация за мен . Задават ми се повече въпроси поради причината , че веднъж споделих , че през зимата не пуша (вече няколко години подред) и това явно предизвика интерес . Никога не съм го качвала като тип хвалене или акцентиране на цигари и редбул , просто споделям понякога , когато ме попитат .

Извинявам се предварително на всички , които вероятно си пият кафето , докато четат темата , защото стана наистина грозна гледка и съжалявам , че допринесох за това .
Лека нощ  Simple Smile

# 939
  • София
Поредните, които искат да стават известни през БГ-Мама...
Аз нямам представа нито коя е блогърката, нито коя е съфорумката (нищо, че била известна коя е). Няма и да се заинтересувам, не сте първите, които опитват така да завъдят популярност откакто съм във форума. Няма и да сте последните.

Само моля да ни спестите последващите драми.

# 940
КРР НЕ е бълвала никакви лъжи за теб.Сподели мнение за твоят канал и публикациите ти,които напомням,че са публични и предоставени за коментар.На същото мнение са и няколко други потребителки,включително и аз.Редбул,цигари и афиширане колко си здравословно хранеща се Joy Кажи сериозно,как да те вземат хората насериозно?
Драмите ги запази за твоите 12годишни фенки.

# 941
Добър въпрос към Слави 😃

Аз бих попитала дали ще им е достатъчен процентът, еквивалентен на 1 стотинка. Голямо пънене, еййй! Горките обрани деца :Д

А защо 1 стотинка?

# 942
.
Това , че съм споделила няколко пъти , че не пия кафе , а редбул , по какъв начин според теб подтиква някой да прави същото?

Не си ли инфлуенсър? Инфлуенсърите това правят - влияят на хората да правят като тях. Един вид модел за подражание - правете като мен. ''Продават'' начин на живот. За справка съм най-вероятно на възрастта на майка ти, тоест извън таргет групата чисто възрастово. Ако не искаш нещо да бъде възприето като потикване да се прави като теб, не го споделяй. Лесно е. Когато пишеш, че спирането на цигари е много лесно и ти пушиш, даваш лош пример на последователите ти. Редбул също е лош пример.

Също да кажа, че плочки на корема не се правят с диета, а с трениране. Това са мускули, които се изграждат с трениране. За който не знае, де.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 07:47 от Fenris

# 943
  • Русе
Coffee Flushed Като за сутрешно кафе, не очаквах личната ви драма да продължава. Ваня е права, не заслужавате и двете повече внимание. 
Нагло е да използвате форума, за лични цели. Нора беше споменава преди в по-старите теми няколко пъти и то с хубаво, докато блога на КРР нито веднъж.
Все едно Адри да се включи да обвинява Полина,колко вредна е консумацията и рекламацията на вино, колаборация по време на бременност.
Отново отлично включване на Йоанна ,която се радва на повече абонати и гледания и от Нора и Моника.
Нора е студентка на 22, Моника също (не знам дали това е истинското й име) е студентка видимо млада е, вероятно най-много 25-26г, та мисля,че и за вас двете важи оправданието за Петканова, а именно младостта ...
По-интересно ми е да чета за Пепе, а вие,се съдете или решавайте личните си конфликти на друго място най-добре.

# 944
Следващия път, когато попитат Нора защо пие редбул или пуши трябва да замълчи. Тайна е. 😂😂😂😂
Ама вие четете ли се въобще?
Колко родители пушат пред същите тези деца? Колко пият алкохол пред тях?
Колко им дават да "опитат" вкуса му.
Даааа, гадните ИНФЛУЕНСЪРИ са виновни, че има натровени от алкохол тинейджъри, правещи секс от 12 годишни още.
Дъщеря ми е на 11.
В класа ѝ има деца, които пият енергийни напитки, закупени от магазина до самото училище.
Ще ги питам дали са гледали въпросната влогърка. 😬
А на КПП предлагам да си изяснят отношенията на лични. Тук лайковете не носят пари. 😜

Общи условия

Активация на акаунт