Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 519
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 915
Офф, каква инфлуенсърка си ти. Тъкмо ме инфлуенсна да чакам видеото с нетърпение и хоп-няма да има. Разочарована съм Joy

# 916
Скрит текст:
Минавам само да кажа, че тази darostinta бавно, но сигурно започва да ме дразни. Страшна снобария и показност я гонят тази дама, а толкова исках да я харесам и така си затварях очите едно известно време..
Сега качила някакви снимки от парти от двора ИМ. Много тънко и според мен умишлено се опитва да заблуди, че това им е някакъв личен двор, но забравя, че има хора, които знаят къде живее, а именно в стара кооперация в близост до култова инфлуенцърска улица Stuck Out Tongue Closed Eyes Както и да е, дворът не е техен, а е на всички хора, които живеят там. На няколко пъти виждам снимки от партита в този двор, а под последната дори се хвали, че някои от гостите не искали да си тръгват до 11. Много съобразително от тяхна страна - радвам се, че не съм и съсед.
Друго, което ме издразни миналата седмица - някакво стори със стара снимка и коментар към нея (перефразирам) “Рекламно лице на Лидл още когато имаха някакви стандарти”  - за това кой да им е лице, един вид. Ами може и да е вярно, че Сульо и Пульо ги рекламират сега, но каквъв е този самовлюбен, пасивно-агресивен коментар?
От горе на всичко, преди няколко дни я и засякох. Ами киселячка страшна. Sad Не си чак такава голяма работа, Радостинче. ПосмАли.

Като те прочетох й отворих профила да видя за какво става на въпрос.
Очаквах някаква готина градинка, барбекю, зеленина, тревички, цветя....
а то баш запустяло междублоково...
поне да не пише, че мъжа й го поддържал 😂

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 06:10 от Вαнилия*

# 917
  • Варна
Clouded mind, каквото искат да си дават по телевизията, you tube имат много строга политика за съдържание. Защо тогава според теб са десетките опции в бутона "сигнал". Наясно съм, че всеки си има вкус и мнение, но вече ескалират простотиите по клипчетата на тези ютубъри, блогъри, влогъри и тем подобни.

# 918
Абе, тая Гергана Димитрова не я бях гледала много отдавна и тук като почнах да пиша и вие като я споменавате пак се сетих за нея. Сега седя и гледам видеата и се чудя - това момиче да няма някакво заболяване? Съвсем сериозно. Чисто на външен вид ми е някак недоразвита. Гледам, че в ИГ и пише, че е на 25, а тя някак си хем изглежда малка, пък в същото време ми е някаква състарена. Много странно. И тялото и е едно такова, като на 12 годишна.

# 919
Наш'та влогърка Гръмпи има ново видео 😂👍
Къде ?
В УТ
https://youtu.be/76JSqmnbz10

Топ видео, както винаги. Много се смях.
Да, много е смешна 🤣

# 920
Леле, каква е тази драма, която е станала. Чак сторита е видеа ще се правят. Пък и други блогъри са се включили.

Държа да подчертая,че нямам абсолютно никакво лично отношение към Нора, нито имаме конфликт, нито някога сме имали. Напротив, дори правихме колаборация, която се получи много добре и всички останахме доволни. Доскоро я следвах и имах добро мнение за нея, докато не започна с режимите, енергийните напитки и цигарите. Лично приех това, което тя прави, защото имам лична, негативна история, свързана с неправилно хранене, енергийни напитки, цигари, алкохол. Първият път, когато заговори за режима, се възмутих и просто я отследвах. Но днес една позната, която я следи ми показа сторитата и и наистина побеснях, защото за мен това, което тя прави е некоректно, оказва вредно влияние и дори в някои държави е подсъдимо.

Това беше и причината, поради която писах във форума, първо за да проверя дали и вие сте на моето мнение и второ - за да дам някаква гласност.

Аз съм от този тип хора,които не търпят неправда и това, че съм имала отношения с нея преди време, по никакъв начин няма да ме накара да си мълча като овца и просто да подмина. Защото днес прави хранителни режими, утре ще разпространява алтернатива на липовон. Ричката и той така е тръгнал, защото няма институция, която да регулира всичко това.

И пак казвам - нямам нищо лично към Нора, нямала съм конфликт с нея, нито смятам да имам. Просто споделих мнение и позиция. Вече тя как си интерпретира нещата, си е нейн проблем. Реално аз съм и последовател и имам право да споделя мнение за нея. Не може само сърчица и усмивки. Това е от мен по темата. Ни мисля да дълбая повече Simple Smile

Иначе ютюб канал нямам засега.

# 921
Добър въпрос към Слави 😃

Аз бих попитала дали ще им е достатъчен процентът, еквивалентен на 1 стотинка. Голямо пънене, еййй! Горките обрани деца :Д

Аз пък смятам, че точно "ние" сме хората, които трябва да "самоизяждат" неща. Ние-то е в кавички, защото не следя и не мисля, че ще последвам бг канал евър. Защото в крайна сметка "youtuber-a" e едно голямо нищо без аудиторията си. Когато пишеш тъпотии в измислената си роля на role model и скланяш подрастващи към повсеместно известни опасни и вредни субстанции, няма к'во да се чудиш на реакцията. И бтв това "като не ви харесва, не ме гледайте" мега много се изтърка. Като си се изтипосал с цялата си простотия да правиш пари от нея, ще те погнат и ще те разпорят от всички страни, особено когато съдържанието ти атакува децата на същите тези. И в крайна сметка точно съдържанието е това, което се коментира. Така че да не го обсъждаме, а да гледаме  как било представено във форума, е меко казано нелепо. Все едно да не гледаме че пропада сграда, а да се къхарим, че има прахоляци.
Колкото до гуспойцата с плочките, честно казано ако би ме вълнувала драмата й с КРР, каквото и да седне да ми обяснява, ще ми е абсолютно все тая, след всичките надробени вече глупости, освен ако не ме убеди, че й говорят гласове. А дипломата си на химик може да ходи да я запали някъде.
Аз виждам поредната пристрастена с пороци и жадна за внимание, която се опитва да види плочки на кльощаво тяло, които няма да се появят по никакъв друг начин, освен ако не започне да вдига с крака кашоните с Редбула. Чудя се наистина ли има още хора, които вярват, че abs се прави с течности, хранене, ходене пеш, лосиони и хапчета?! Не може да сте толкова тъпи! Сезонен пушач не знам дали е, ама менталните й дефицити са целогодишни явно.

# 922
И на мен ми направи впечатление, че Радостина сериозно е окупирала уж общия двор.. но може пък да са се разбрали нещо със съседите.

# 923
Ей така, между другото Радостната тагнала фирмата, чиято царевица яде детето ѝ. Аз задрасках лицето на детето, тъй като не искам да публикувам снимки на деца във форума.

# 924
Чудя се наистина ли има още хора, които вярват, че abs се прави с течности, хранене, ходене пеш, лосиони и хапчета?! Не може да сте толкова тъпи! Сезонен пушач не знам дали е, ама менталните й дефицити са целогодишни явно.

Всъщност изказването Abs are made in the kitchen е напълно вярно. Simple Smile Не се правят с 1000 коремни преси, нито с 80 вариации на вдигане на крака, както се вярва масово - въобще не се чудя, за съжаление.

А за KPP не знам защо се чудите за личния елеменент - все едно не й помните първите включвания в темата, които бяха буквално "кажете ми, що не ме четете, като пиша толкова по-качествено съдържание от онези там лигли, дето имат по десетки хиляди последователи".

Впрочем, тези, които намират виното и кърменето за толкова притеснителни, могат да погледнат сторитата на Полина от тази вечер.

# 925
Отново се включвам да кажа, че нямам личен елемент с Нора. Нито конфликт с нея. Не смятам и да продължавам с темата. Нито да гледам евентуални видеа, които ще прави за мен (освен, ако ве разбера, че е излагала някакво лъжливо съдържание). Имам си личен живот, който изобщо е много далече от конфликти и видеа в ютюб. Своя блог и ангажиментите покрай него го правя единствено за удоволствие и динамика. Нищо повече. Затова и не смятам да се подмазвам или да си мълча пред "светила" в ютюб и глупостите им, само и само, за да си запазя "бизнеса". Това е мнението ми и съм го споделила. Аз обсъждам съдържанието, което предоставя, а не нея.

Bambinnah, моля те да не ми преиначаваш думите. Никога не съм казала защо не ме четете мен, а четете някакви си лигли. Споделих, че е жалко, че се обръща внимание и е популярно, когато си показваш задника, а не се обръща внимание на истински качественото съдържание, което носи стойност. Бях постнала и няколко незнайни блогъри, които аз чета. Но кой ли да ти помни. То по-лесно е да извъртиш нещата, така че да лъсне интрига и злоба.

# 926
Чаша вино ако е изпила Полина, голям праз. Да не изпадаме в крайности Grinning

# 927
Така, така.
Световно неизвестните ни влогърки са готови на всичко само и само някой да ги забележи и спонсорира.
Деца се размятат, лютеници се тагват, едни селски драми..мале мале.

# 928
Това, че е така. Така е.
Никога не съм го разбирала това спонсорство и желание за него. Нали уж всичко се прави за удоволствие и запознаване с богатия им личен свят. Не ми харесва, че това се превърна в агресивен бизнес и още по-агресивна борба за надмощие.

# 929

Общи условия

Активация на акаунт