Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 531
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Нора е пуснала сторита в отговор на писаното тук. Утре щяла да качи видео, в което да обясни всичко. КРР, мисля, че в едно от сторитата говореше за вашата колаборация.
Аз Нора я харесвам, дано да си вземе някаква поука от това. Започвайки да правиш нещо в публичното пространство,  трябва да си подготвен за всичко.
Интересно ми е само как всички случайно разбират какво се пише за тях във форума. 🤔😄

# 871
  • Варна
Антоанета е сама с двете деца в Бургас ли??

# 872
Антоанета е сама с двете деца в Бургас ли??
Аз мисля, че е само със Сиена.

# 873
  • Варна
Ами пак не е лесно, сама, голям път с кола, сама там.. Дори я съжалявам.. Според мен Филип си идва вече само заради децата...

# 874
Как пък винаги 30 мин до час на някоя “и’ пишат” за писанията в бг мама, а тя до момента не е чувала ИЗОБЩО. Айде айде.

# 875
Тази Нора не е ли една дето се жалваше от Belle box? Със Златена бяха нещо заедно?
Тогава ми беше уж много начетена и пр., ама с тия Редбули, цигари и пр. рЕзко ми падна в очите. Идиотка.

# 876
  • Бургас
Този форум си стана институция 😁 всеки започва да чете тук уж случайно някой им е казал,подхвърлил и след това да се обясняват като ученички.Нора чак видео щяла да прави да си каже нейната гледна точка сега била афектирана 🤷🏼♀ Гледа съм само видеото и за бела бокс и още тогава не ми допадна нито на външен вид има нещо арогантно в нея което лично мен ме дразни и преди каква невзрачна беше сега нещо са й пораснали нещата.

# 877
След тези сторита в обяснителен режим затвърди позицията си на ...неадекватна. Ще помоля да снима видеото утре преди да е прекалила с редбула.

# 878
Наш'та влогърка Гръмпи има ново видео 😂👍
Къде ?
В УТ
https://youtu.be/76JSqmnbz10

Топ видео, както винаги. Много се смях.

# 879
Този форум си стана институция😁 всеки започва да чете тук уж случайно някой им е казал,подхвърлил и след това да се обясняват като ученички.

Хахаха, а то не е от сега 😃 форума цяла банка побутна, та едни инфлуенсърки ли ще ни се опрат?! 😂🤣😃

# 880
Абсолютно неадекватна. Ако не качваше постоянно стори как не минава и ден без да пие Редбул, можеше да си остане приятна. Много ми дреме, че обожава редбул и е сезонна пушачка. Има някои неща, които не са задължителни да ги споделяш с инстаграм аудиторията си, особено, когато е предимно от лапетии. Rolling Eyes

Не ми харесаха и "правилата" й за участие в месечна игра - харесване на видеа, споделяне на всяко ново в инстаграм стори с хаштаг дрън, дрън. Ако иска да си раздаде боклуците може да го прави без да е толкова обвързващо, хич не харесвам този тип условия за участие.

# 881
Аз ни в клин, ни в ръкав, ама да попитам КРР - и ти ли имаш канал в Ютюб?

# 882
И на мен не ми харесват условията на игрите,харесайте снимката,тагнете двама приятели и т.н защо е нужно да занимавам когото и да било със снимки и профили....

# 883
Защото по този начин се сдобиват с повече последователи.

# 884
Любо Жечев с ново видео и опит да се свърже с Веселка Пенева и Ричко Величко.

Общи условия

Активация на акаунт