Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 553
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 855
Сега я разгледах тази Нора, много ми е позната от някъде, но не знам от къде...
да не е участвала в някое предаване или нещо подобно?

# 856
Да и аз я харесвах и дори правихме заедно колабрация. Тогава беше много земна и все още качваше видеа с полезно съдържание.
Тя е малка (към 22 годишна), но това не я оправдава за постъпките и.
Не знам да е участвала в предаване.
На мен ми разказа, че каналът и е потръгнал на чиста проба късмет. Качила видео как се възмущава от едни от тези с бюти боксовете и една от популярните влогърки (май Златина) я е споменала в нейн влог и съответно и е изпратила трафик. По това време имаше около 1000-2000 абоната. Това беше някъде март месец.
Въпреки, че още тогава ми направи впечатление, от фактът че говори със самовъзхищение. Аз това, аз онова.

# 857
  • Варна
https://www.youtube.com/watch?v=uOVptp2gR4g - "ИЗЛЪГАХ МАЙКА МИ, ЧЕ СА НИ ОГРАБИЛИ! Тя звънна на 112!!"
Тези двамата - син и майка, се счупиха да си правят т. нар. "пранкове", всички са нагласени, разбира се, майката е добра актриса, определено. Но пак никаква отговорност към аудиторията от деца, която попива всичко. Иначе и на турне тръгвали, тениски продават  и то с интересен похват - ако си от отбора на майката, купуваш от нейните, ако си от неговия - от неговите. Ако беше само синчето, щях някак да го оправдая, ама майката...
Така е! Никаква отговорност към детската аудитория! Призовавам всички да докладваме клипове, които смятаме за потенциално опасни в едно или друго отношение, иначе няма да се научат тези хора!

# 858
  • София
Хербаллайф поне не са боклуци като редбула.

Същата гняс са... извинявай - прахчета за различни храни и напитки.

# 859
  • София
Тази Нора е 100 % с купени последователи .Съдържанието е изключително скучно , не знам кой си причинява това да я гледа !

# 860
А кой е вашият инстаграм ? Пак изпускам нещо.
Therealsf2 са ми любими Heart

# 861
А кой е вашият инстаграм ? Пак изпускам нещо.
Therealsf2 са ми любими Heart

https://instagram.com/bginfluencers_revealed?igshid=

# 862
Тази Нора е 100 % с купени последователи .Съдържанието е изключително скучно , не знам кой си причинява това да я гледа !
При 10к последователи по 600 харесвания и коментари на джингатайски и си мислят, че им се хващаме 🤣🤣🤣

# 863
Наш'та влогърка Гръмпи има ново видео 😂👍
Къде ?

# 864
Гледах сторитата на Богданска в инстаграм и тя снима Даниел как кара и е с телефона в ръка. Как не ги е срам да го качват, не знам дали детето им е било е колата, и да не е било пак не му оправдава постъпката. България е втората държава в Европа по катастрофи и дори и тази черна статистика не влияе на хората. Вместо като са толкова известни да говорят по тази тема и да дадат някакъв пример или да направят кампания без телефони зад волана, ама като няма спонсори за тях няма смисъл.

# 865
Ето го ИГ https://instagram.com/norradelevingne?igshid=eorry0hhg89v ама хич не си заслужава да го отваряш 😂

За това би трябвало да й блокнат съдържанието. По принцип може да се даде сигнал до ИГ. Но не можеш да напишеш какъв е проблема, а избираш от готови опции тип - обидно е, застрашава здравето и прочие. Аз постовете с липовона докладвах така. Ама няма обратна връзка и не знам дали има ефект.
Скрит текст:
Тази ми прилича на едно от протежетата от тъпото риалити на Кукунашева.

Не, не. Това е Марк Туейн. Той каза, че да спреш цигарите е най-лесното нещо на света. Той самият го е правил хиляди пъти.

# 866
Те всички постоянно се снимат докато карат, в което аз въобще не виждам смисъл, освен, че е безотговорно.

Добър въпрос към Слави 😃

# 867
Аз гледах вчера и днес две видеа от Studio Queens с участието на Айде БГ, Крис Танев, Васето и Никол. Едното беше с асоциации чрез емотикони, другото да познават думи, написано наобратно. Хора, това момиче Никол е престъпно глупава. И в двете видеа само повтаряше техните отговори, завърши с нула точки, тотална липса на обща култура показа. Никак не й се отдава мисленето май, тя затова и ученето изостави. Иначе разбрах, че скоро двамата с Васето ще имат нова песен.....

# 868
Айде пак леко са му сипнали на Ричко. Няма лошо, да наливат, все ще му е малко на тоя.

# 869
  • София
Нора е пуснала сторита в отговор на писаното тук. Утре щяла да качи видео, в което да обясни всичко. КРР, мисля, че в едно от сторитата говореше за вашата колаборация.
Аз Нора я харесвам, дано да си вземе някаква поука от това. Започвайки да правиш нещо в публичното пространство,  трябва да си подготвен за всичко.
Интересно ми е само как всички случайно разбират какво се пише в тях за форума. 🤔😄

Общи условия

Активация на акаунт