Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 599
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 840
Не, не е от гугъл, или в стори или във видео го беше казала. Не се сещам, може аз да съм се объркала, разсеяна съм, но имаше нещо. Ще се опитам да потърся щом се прибера. В мен е грешката, ако не съм прочела/чула правилно, тъй като видеата са обикновено за фон , а сторитата ги махам бързо.

# 841
Кой каза вчера, че Пепка ще цъфне в Бургас? 🤣🤣🤣

Познах ли?
Въпрос на време е Пепа да ни информира как Филип не е успял да се адаптира в БГ, да си намери своето, как не се е грижил за децата и цялата мъка се стоварила не нея, без право на обжалване...
Само че  Филяка е кауза пердута, кокото и да са си лика-прилика - лигави и нетърпими, той едва ли би гледал 2 деца и би обслужвал Пепона всяка сутрин с авокадо тост.

# 842
Смятам, че въпросната девойка с ред була и неяденето на захар трябва да се изтипоса в нашия инстаграм. Нагли, неграмотни човечета.

# 843
Знаете ли защо сигурно пуши, поне 3 мои приятелки започнаха с цигарите, за да отслабнат, тъй като никотинът подтиска апетита.

# 844
  • Пеликания
А това са пълни глупости. Преди и аз си мислех така, ама не е вярно. Аз пуша и в същото време си ям по няколко пъти на ден (и си имам големичко коремче Grinning) и даже ми е най-сладко цигара след като хапна ммм Grinning

# 845
И аз смятам, че най-малкото трябва да се изтипоса в нашия инстаграм.

Даже се чудя дали да не я изпратя и на therealsfw, там вече има 10к абоната.

# 846
И аз смятам, че най-малкото трябва да се изтипоса в нашия инстаграм.

Даже се чудя дали да не я изпратя и на therealsfw, там вече има 10к абоната.
И Пепе трябва да попадне там. Заедно с Джаферович и децата ѝ, които редовно са без колани. Ще им спадне бързо самочувствието, освен ако не са като Ричард, да се вдигне.

# 847
Какъв ви е инстаграма?😀

# 848
А това са пълни глупости. Преди и аз си мислех така, ама не е вярно. Аз пуша и в същото време си ям по няколко пъти на ден (и си имам големичко коремче Grinning) и даже ми е най-сладко цигара след като хапна ммм Grinning
Ми не знам, не съм го пробвала, ама за тях наистина имаше ефект, но все пак внушението е най-важно.

# 849
още една 30 килограмова с тези чудотворни боклуци... навсякъде ми излизат.

# 850
Кой каза вчера, че Пепка ще цъфне в Бургас? 🤣🤣🤣

Познах ли?
Въпрос на време е Пепа да ни информира как Филип не е успял да се адаптира в БГ, да си намери своето, как не се е грижил за децата и цялата мъка се стоварила не нея, без право на обжалване...
Само че  Филяка е кауза пердута, кокото и да са си лика-прилика - лигави и нетърпими, той едва ли би гледал 2 деца и би обслужвал Пепона всяка сутрин с авокадо тост.

Позна 😂

Недей да й даваш идеи, нека сама си измисли история Wink

# 851
Ето още две нейни сторита.

Скрит текст:

А тук се възмущава за грешните съвети, които дават инстаграмърите. Нагла ли е? Grinning

Скрит текст:

Докладвах я в therealsfw2. Наречете ме злобна, но нейното е подсъдимо. Не мога да го подмина.

# 852
Ставам агресивна като чета подобни глупости от подобни "личности".

# 853
Скоро сигурно ще изнесе лекция за редбула, колко е полезен и как не трябва да се плашат от химията в него.

# 854
  • София
Нора  беше преди няколко месеца във Варшава, но не знам по някакъв проект ли, на обучение ли. За награда не съм разбрала, въпреки че в следя в IG. Беше ми интересна, но каква е тази промяна само заради някакви си цифри... 😐 Имаше потенциал момичето особено с образованието й и както основната тема в канала е козметиката щеше да бъде супер полезна.

Общи условия

Активация на акаунт