Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 406
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз не съм се обръщала към никого, коментирах съвсем различни теми, но явно някои от вас ги сърби езикът и решиха да ме провокират. Ех, не можете без интрига и конфликти Simple Smile

Каза дамата, която от 9 кладенеца вода носи, за да оплюе колежка.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 18:15 от Вαнилия*

# 1 051
Тука си е станало за метла.

Полина отново на фризьор. Абе този салон защо се казва Дуписима, каква е идеята?

# 1 052
Всъщност в банския на Петканова няма нищо лошо, стига да не се снима с телефон, заврян в з@*ника, а дори и да се снима- нека не прави снимките публични. Тази година на морето какви ли не долнища видях, та нейното си е почти нормално. Същото е и със снимките, на които Даниел и бърка в потника - няма лошо, ама да си ги държат за тях си.

Кпп много ми олекна с последните включвания- заяжда се и хоп, следващото мнение ау, този много ми харесва. После пак се обърне злобничко към някой и хоп - коментар за Петканова все едно досега нищо не е писала. Последните страници все около нея се въртят, направи си успешно реклама на блога- ако това е била целта и' - успя, дано се спре вече, че става противно.

# 1 053
Блогът й не го запомних, но на Нора направи много добра реклама.
Не я знаех преди това /въпреки че все ми се струва, че съм я виждала някъде или се бъркам с друго момиче/, но покрай този сеир започнах да й симпатизирам.

# 1 054
Какви ги пишете момичетааааааааа? Grinning
Изпуснахте майката на Ник, секциУто не я е боляло какво знаете виееее и стрии, и корем нямалааа, е вЕрно белега е по-голям отколкото е очаквала ама то тва бебе пък много голямо бе не е като едно малко коте да излезе през малък белег пуууу значииии,  абееее извънземна е майката на Ник.

# 1 055
Червено лале, ще те разочаровам, но блогът не е мой и вече не пиша в него Simple Smile

Наистина е за метла. Според мен модераторите трябва да заметат последните 5-6 страници и да трият всяко ново мнение, давано през 2 мин. от дами, които темата не ги засяга и ги дразни.
Опитвам се да приключа темата вече многократно, засягайки съвсем различни теми, но явно някой си го гложди отвътре и това е.

Наистина призовавам модераторите да изтрият последните мнения. Аз моята цел, спрямо Нора, си я постигнах. Може пък целта ми да е била да и направя реклама Wink (и сега започва нова дискусия хахаха)

# 1 056
KPP, честно казано и аз мисля, че е редно да споделиш кой толкова много е навредил на сестра ти и ако не е въпросната Нора от какъв зор я качи тук и занимвате всички с драмата си. Не виждам нищо лошо и не мисля, че дамата, която те пита е от злоба. Щом няма проблем да направите такава драма с това момиче, защо да споделиш точно в тази тема кой е режима, който е навредил на някого? Особено ако въпросната диета е създадена от влогър или блогър. Така може да предотвратиш да се разболее някой друг.

# 1 057
Отдавна не бях отваряла профила на Ралица - отследвах я малко след като роди, защото взе да ме дразни и сега виждам, че продължава в същия дух.
Купили нови столчета и маса и били преобразили всичко 😂 ще кажеш, че осовен ремонт са й направили на тази тераса 😆
https://www.instagram.com/p/B0-87jwhrLj/?igshid=a7kbuscmqvlh

# 1 058
Хубаво е сетчето на Ралица,ама в това бяло...Аз не бих си сложила бяло обзавеждане на отворената тераса.Иначе гледам обстановката е приятна.

# 1 059
Хората имат различни мнения и гледни точки. Не мисля че всички защитават Нора. Конкретно за пушенето и редбул, повечето дами изразиха възмущението си. Това, че някой не е на твоето мнение, не значи че е срещу теб, но ти реагираш доста емоционално на отговорите на някой дами и от там се създава някакво дразнене.  Отделно правиш някакви генерални заключения за хората, за които няма особено адекватна база и това дразни още повече.

# 1 060
Дами, искам да ви попитам какво мислите за giveaway-те от влогърите/блогърите , смятате ли че са нагласени , тъй като съм чувала разни неща? Печелили ли сте , какво мислите?

# 1 061
Скрит текст:
Какви ги пишете момичетааааааааа? Grinning
Изпуснахте майката на Ник, секциУто не я е боляло какво знаете виееее и стрии, и корем нямалааа, е вЕрно белега е по-голям отколкото е очаквала ама то тва бебе пък много голямо бе не е като едно малко коте да излезе през малък белег пуууу значииии,  абееее извънземна е майката на Ник.

Добре де, Елизабет няма ли да спре да се излага? Първо секциото не било толкова забавно, колкото тя очаквала и се оказало истинска операция. Сега пък белегът от него бил по-голям, отколкото очаквала... WTF?! Големи очаквания, голямо нещо Confused

# 1 062
Реагирам на откритите обиди спрямо мен а семейството ми, продължаващи, въпреки многократните ми опити да прекратя темата.
Всичко това ме навява на мисълта, че дамите просто си търсят, с кого да се заядат и обидят. Няма значение, аз, Нора, Пепе - която днес и слаба и под ножа, тази. А пък това ме навежда на мисълта за липса на личен живот, щом толкова се вгълбяваме в чуждите болки и драми. Дано не съм права. Наистина приключвам и агитирам за метла в темата. Вече няма да отговарям на заяждания и провокации.

Gerrie Ivanova, giveaway-ите не са нагласени, но лично мен ме дразнят хилядите условия, с цел реклама. Абе, ще ви подаря нещо, ама вие ми разпространете страницата и ми направете реклама.

# 1 063
Забавно си е определено 😂

Как може ние да се възмущаваме, че двама се изч*кали в национален ефир, а пък да не се възмутим, че почти никому неизвестно момиче е споделило в Инстаграма си, че пуши.

И видиш ли, ако имаме деца да я блокираме, че да не й гледат съдържанието.
Ами по улицата като тръгнеш всеки втори е с бира и цигара в устата, кво правим тогава?!? 🤷♀

# 1 064
В тази така наречена опасна диета не виждам нищо опасно. Дори не мога да я нарека диета, тъй като няма ограничение в приемането на всякакви плодове, зеленчуци, ядки, риба, яйца. И е за 10 дни, за Бога!!!!
Не мога да коментирам тютюнопушенето и редбулите, тъй като не следвам Нора. Видях само публикуваните сторита тук и дори да е сгрешила, не мисля, че умишлено е агитирала за подражание. Както вече казах, аз смятам, че е най-важно какво се говори и случва в семейството. Навън дебнат всякакви опасности и децата могат да попаднат на всякакви опасни въздействия. Затова и семейството трябва да ги подготви.
Не мисля, че някой е искал да обиди семейството или сестра ти, въпреки че ме съмнява тази история. Просто имам чувството, че само се чудиш какво да измислиш.

Общи условия

Активация на акаунт