Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 625
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 630
Какво толковс е направила пак Пепе, какви социални?
Нямате изчитане Simple Smile)

# 3 631
С тези снимки със Сиена и подхвърлянията от различни индивиди, че им била дете, започвам да си мисля, че тя е там, защото е участвала в проекта на мама и са я използвали за видео ....

# 3 632
Няма да коментирам последните събития, свързани с Пепе и сие, но се сетих, че преди 2-3 седмици ѝ писах да я питам къде е Филип и защо се налага да прави ремонти сама, да се мести сама с децата и т.н., един вид по-скоро беше загриженост от жена към жена, защото наскоро минахме с ММ през ремонт и местене и двамата едва успяхме да се справим (с чужда помощ), а пък сама хич нямаше да мога. Тя ме игнорира.
После преди седмица питаше за фирма за паркет, препоръчах ѝ и ми отговори почти веднага. Явно доста избирателно чете/отговаря.

И на мен ми се струва невъзможно целия цирк да е режисиран. Все пак са някаква си Антоанета и някакъв си Филип, не са холивудски звезди, че да играят такова театро.

# 3 633
Според мен в думите на КПП има нещо вярно. Пепе и Филип няма да са първите, които правят такова нещо. Те дори не правят нищо,а по точно не коментират взаимоотношенията си в момента и според мен това има доста добър ефект, защото вече 50+ страници в темата ги коментираме. Аз затова и не им се хващам много. И не е задължително ПР агенция да го е измислила, ама и там използват подобни похвати.
Не ставаше въпрос за мълчанието по темата, а за това че Филип не е стъпил тук да си види децата от "семейната почивка",а качва сторита на забавленията си. Същото прави и Пепа,но тя включва и бебето защото и се налага.

Само с няколко  изречения ще ти отговоря Диди:В качеството си на каквато Пепа се появява абсолютно на всякъде, за да казва на младите жени да раждат без да се притесняват,защото е най-ествственото нещо на света да гледаш бебе,градиш кариера и се развиваш,защото тя го е направила и другите трябва да го правят.
В това си качество и ние тук коментираме живота и, който тя самата рекламира.

Това не се ли изтърка вече? 🤔
Било е веднъж, за някаква измислена кампания. А и с тези сторита това показва в крайна сметка - Ето ви млада майка, която пак си купонясва.
😉🤗
В интерес на истината, не понасям Пепе. Дразни ме, и то много. Но си решавам "проблема" като не я следя.
Но не мога да приема за нормални някои изказвания.
В гимназията го има това - дай да пратим снимки на гаджето ѝ, да види що за стока е. Или - каква ку@ва е, че си е позволила да си доближи крака до чужд мъж. 🙄
По тиймбилдинги, например, където също са почти непознати, такива неща стават, че Пепе е девственица пред тях.

# 3 634
Скрит текст:
Това за достигането на 1000 последователи на КПП тя ли го е написала, че явно поста и’ съм го пропуснала. Тя затова ли си ги купува и са някакви забрадени повечето Grinning

Не е писано в темата. Писала ми е на лично съобщение в сайта, по повод коментара ми за паричните печалби от YouTube, но тогава не знаех, че има опция за съобщения и го видях малко след разправията с Нора.
 Не ми се иска да излагам цялото съдържание, предвид че е търсила лична кореспонденция, но тези двойни игри ми идват малко в повече... В общи линии имали уговорка с Талънт медия, че ще подпишат заедно като събере 1000 абонати в YT, а дотогава ще й помагат да си развие канала, който желае да статира.
Тук се извинявам на КПП, че излагам лични съобщения без нейно съгласие, знам че не е редно и поради тази причина се сдържах на няколко пъти да пиша в темата за това съобщение, след некоректни коментари. Толкова неколегиални постъпки, обаче, не мога да толерирам...
И ти нещо искаш да изпъкнеш в темата с тази информация. Същата ситуация като Нора и КПП. Тцтцтц , а на доста хора им стана симпатична и без такива изяви.

# 3 635
...било то висенето цял ден на слънце...
Само че това са просто празни приказки. Ще рече човек, че са били там и са засичали точно колко време е било на слънце и в колко точно часа. И то при положение, че се вижда на снимките, че е под дървените стабилни тенти, а часовник около тях няма. То не бяха приказки за голи деца и не знам си какво още. Да, има опасност, когато не се спазват определени правила и тази опасност остава и за по-големите деца. Но в случая не видях от сторитата нищо, което дори да намекне за тях. Раздухвате от нищо нещо и после се чудите защо е известна Simple Smile ами така се прави.

А за Филип, дори се чудя как се задържа тук толкова. Преди раждането на Сиена вечно пътуваше до Дания, даже преди самото раждане смело замина, при положение, че това не е нещо, което може да се планира с точност. Може и да са се разделили, но по-вероятно е да са се върнали към стария си начин на живот, а като са видели, че има интерес, просто да отбягват въпросите, за да го задържат.
Ако са разделни, не виждам никаква логика, той да пуска семейните им снимки и реклама за предавания в стори, както преди.

Морето им е почти сигурно работен ангажимент. Иначе не виждам смисъл да ходят толкова пъти на едно и също място, за по толкова малко дни. То не си заслъжава пътя, както се казва.

С тези снимки със Сиена и подхвърлянията от различни индивиди, че им била дете, започвам да си мисля, че тя е там, защото е участвала в проекта на мама и са я използвали за видео ....
Това са редовни шеги на млади хора или такива без деца. Тези просто не правят изключние.

# 3 636
Но и двете касаят на първо място безопасността на детето и елиминиране на риска от инцидент, било то висенето цял ден на слънце, било то от ПТП.

A откъде знаем, че е детето е "висяло цял ден на слънце"?!

Само не ми казвай, че от няколко сторита се разбира, че Сиена е стояла цял ден на слънце, а не час/два примерно.   Като го гледам детето нито е почервеняло от слънце, нито е изгоряло, нито е хванало тен. Това го пиша, че някои тук се притесниха, че Сиена дори не е под чадър и с шапка на въпросното стори.

И налудничавите мечти на някои съфорумки да се намесят социалните ще ги оставя без коментар.  doh

# 3 637
  • Някъде там
Лана,точно така.
Абсолютно от загриженост за Сиена, което не ми хареса как изглеждаше вчера и зададох две въпросчета за детето.
Нито съм и писала, че е лоша майка,нито пък нещо подобно,да и се карам и едва ли не да се бъркам в личния и креватния и живот.
На майка и пък написах, още по безобидно нещо.
Все пак постоянно казват, че искат обратна връзка.
Еми дадох  такава, на това което видях.

Като гледам тук такива неща се коментират само за Пепа и Ели,защо ли?
Ами защото това показват.
Защо не коментираме същото и за Милена и Мики или за другите семейства,майки и деца в повечето случаи.
Защото Пепа е тази която предизвиква такива коментари.

# 3 638
Нямам потребност да изпъквам чрез скандал. Ако имах такива желания, щях да публикувам снимка от съобщението още преди няколко нейни коментара, когато дори беше по-актуална тема. Опитвам се да се сдържам от коментар, макар понякога да ме сърбят пръстите и за неща, с които съм съгласна с вас. Ако търся такъв тип “лесно” внимание имам с какво да го получа.
 Включих се, защото не одобрявам такъв тип поведение. И за да не останат думите ми като “празно включване на една от онези, които само се защитават”, ги подплатих с обосновка на базата на какво се възмущавам на такъв тип поведение Simple Smile

# 3 639
Вчера в интервала 14-18ч от няколко различни профила се качваха сторита със Сиена.
Но може би са ги заснели рано сутрин и после са се уговорили да ги пуснат следобяд.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 14:20 от Вαнилия*

# 3 640
Скрит текст:

за използваме децата за PR на кой къде го сърби. Майка пример спор няма.

Ами, сега аз колкото  да се мъча да ги защитавам, защото - да техни са си децата, кой ще ги прегръща, кой ще се снима си е тяхна работа и тн и тн и тн. Като цяло никога не ми е пукало кой как си гледа децата, нито съм съдила други майки за изборите им. Ама да му се невиди,  на снимката той е с шапка, пък малката не Grinning Това дразни и то не защото се е случило за 5 минутки или малката си е махнала шапката точно преди снимката, а защото качваш снимката, за да могат 1000 (хиляди) хора да я видят. Изглежда зле. Абсолютно наясно съм, че със сигурност в нашите очи изглежда по-зле от колкото наистина е (или поне се надявам да е така).

Социални, майки, бащи и тн. е too much, но, ако наистина тя не се разбира със съпруга си и мъжа ѝ е от Дания, трябва да бъде много по-внимателна. Тук може все още никой да не обръща внимание на тези неща, но ако се стигне до развод и спорове за попечителство, тя сама дава поводи да я изкарат лоша майка и да дадат детето или и двете на Филип и после върви обяснявай, че било под тенти цял ден, а 5 минутки не е било. Всеки може да спори, че е било обратното и няма да има никакво значение в края на деня, защото единственото което може да го докаже са снимките и клипчетата, а те не ѝ правят услуга.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 14:40 от Не се сърди, човече

# 3 641
Пълен абсурд. Не знам откъде тръгват тези измишльотини, ама не му прави чест на този, който ги прокарва.

Слухът, че Пепе и Фичо играят театро с помощта на агенция тръгна доколкото помня от КПП, която много иска да ви е колежка.

# 3 642
Вчера в интервала 14-18ч от няколко различни профила се качваха сторита със Сиена.
Но може би са ги разнели рано сутрин и после са се уговорили да ги пуснат следобяд.

Да, и само за снимките са били на шарена сянка, вместо под "стабилна тента", а бебето е без шапка Joy
Закрила на детето и на мен ми е прекалено, но тия плоски оправдания в защита на Пепона са не по-малко смешни

# 3 643
Всеки си има различно разбиране за това кое е приемливо и кое не, но като стана дума - ако не греша има няколко потребителки тук, които живеят по скандинавието, ще ми е интересно да споделят как се гледа там на това гушкане на голи деца от разни чичковци в отсъствието на родител? 

# 3 644
В моя YT канал имам  1000 + реални последователи. Идея нямам защо са ме последвали, преди мнооооого време качвах видеа на известни певци, на някои със субтитри или мои слайдове, но после ми забраниха от YT заради авторски права и прочие. Оттогава съм само консуматор. Да взема да подпиша с Талент медия, то аз съм по-известна от някои кандидат-инфлуцки. Joy

Общи условия

Активация на акаунт