Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 536
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 675
  • Някъде там
Бърди не говоря конкретно за Фичо, а като цяло ситуацията и това, че бащата е друг.За него също казах, че не се държи адекватно.
И само децата страдат от това.
Говоря като цяло,че за мен е глупаво, да позволяваш на няколко мъже да качват снимки на детето ти и всеки от тях да пише, че му е баща...
И това ли смятате за правилно,защитничките на Пепе? Няколко мъже в компанията, да се снимат с детето ви и да пишат че му са бащи.

# 3 676
Какъвто и да е бащата, не бих позволил  банда брадати лекета да се изреждат кой ще се тагне като баща на детето ми 🙈 Това е супер гнусно!

# 3 677
Може пък Пепе да го е изгонила.

Хаха, дано. Ще ми се вдигне в очите, ако се окаже, че тя му е показала вратата. Той е типичен търтей, поне тук такъв го играеше. И въпреки това тя нищо не можела да му каже, той правел каквото си иска - мамин глезен. Един задвратник да му изплющиш, малко му е.

# 3 678
  • София
Така е, но ни ми е ясно коя жена и майка ще чака нещо хубаво от мъж като тоя мухльо.

Да, това си е така също, съгласна.

# 3 679
Не ми се вярва Пепка да му е била шута. Ще си го търпи какъвто ще да е, но няма да си развали инстаграм фемили гоалс.

Не е първата зарязана жена, тежко е със сигурност, но много жени в нейното положение си стъпват на краката, още повече че има и стабилна подкрепа от близките си, и се опитват с всички сили да предпазят децата си от всякакви панаири, а тя зорлем ги прави циркови артисти, за да натрие носа на датския принц.

# 3 680
E, пишете му и го питайте защо не идва да си гледа децата, че си намериха нови бащи докато го няма Grinning

# 3 681
Наистина цял сериал спретнахте.

# 3 682
  • София
Що сериал, Кенди, те реално всичко това го показаха. Не са го вербализирали с думички само, но то не е и нужно.
Мунчо си вее Д-то, а жена му спешно търси къде да живее с двете си деца и как да се изнесе сама с тях. Кое от това е измислено.

# 3 683
Бърди,  имам предвид и коментарите  за Ели, като цяло за това прословуто море  и кой кого зарязал .

# 3 684
  • София
Ааа Simple Smile Simple Smile Да, да, това беше смешно Simple Smile

# 3 685
Въобще не ми се нищи Пепа. За това ще кажа, че ми хареса клипа на Милена за рождения ден.

# 3 686
Наистина много се изписа за Пепе. В рамките на една страница се каза всичко. Нелепа е, детенцето не изглежда щастливо, Елица според мен по никакъв начин не се различава по държание от Пепе, излагат се много и двете.
Няма какво да се дъвче, всеки повтаря едно и също и очевидно не чете назад (или просто държи и той да си го каже).
Моля ви някоя да ме тагне или да драсне едно лс, когато темата се смени, че вече е лееееко натоварващо. Мерси ☺

# 3 687
  • Някъде там
Пепа спирам да я коментирам по този случай,казах всичко което мисля.

Много ми хареса Ралица като булка и  тортата също беше много стилна.

# 3 688
Ааз се включвам с нещо по-различно от Пепе също, Петьо е направил клипче, в което се обяснява като ученичка за нещата, които е казал https://youtu.be/OS039_as3lg
Доста заядливо ми звучеше и не го изгледах цялото видео, интересно ми е вие какво мислите

# 3 689
Ралица сега ли са правили сватба или снимките са стари?

Казвала е, че имат брак иначе.

Общи условия

Активация на акаунт