Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 542
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 660
И друг път съм го писала - халал да са й последователите и трафикът, щом са й по-важни от всичко.
Всяка снимка, на която виждам Сиенка прегърната от чужди голи мъже,  ме кара да изпитвам някакво много странно чувство на агресия - идва ми да им забия един шамар и да им я взема. А може би на Антоанета бих забила шамара. Искам да видя някоя от широкоскроените потребителки в темата да си остави т ака детето да го подмятат разни полу-познати мъже и после да го постват в 10 профила, за да им генерира трафик. Защото самата Зорница поясни колко повече трафик генерират канали с деца в тях, макар и за няколко сторита.

# 3 661
И коментарите са чудни...

# 3 662
На мен и Филяка , и този ми се виждат безкрайно смотнаи и инфантилни.

# 3 663
Ако не са калени и издържливи шанс нямат да живеят нормално по тия ширини. За разлика от студа обаче, са доста податливи на жегите и слънцето и предприемат мерки.

А ти си сигурна и ще ни предоставиш доказателства, че Пепе не е взела необходимите мерки и не е омазала Сиена с 50 фактор слънцезащита?!

Аз не споря за това дали е лоша майка, дали не е взела необходимите мерки, а че снимките дразнят, защото на тях не си личи да са взети адекватни мерки. Не критикувам никой, ако не е сложил шапчица на детето си, но ми се струва изключително неразумно да го споделяш и хиляди хора да го видят. Ако бях аз, в тази ситуация щях да съм по-разумна, защото не се знае как биха били използвани срещу мен, кой може да ги види, кой ще пише на майка ѝ, кой пък верно ще се обади на социалните (моля ви, недейте!!!). Ако прочетете оригиналния ми пост ще го разберете. Дразни това, че на снимките всички са с шапки, само малката не и то защото се случва пред очите на хиляди последователи. На никой нямаше да му пука ако се беше случило и никой не го е отразил. 

# 3 664
А как разбра, че не снима тя? Тук отново се вижда, че е на сянка и има гащи.

Разбрах, защото гледах сторите то Алпер, където той снимашe първо себе си, а после и компанията. И бебето не е с гащи, а с памперс, не говорим, че няма памперс, а за адекватна защита от слънцето на малко дете под година. И да, на слънце е.

https://www.instagram.com/stories/chocheev/

# 3 665
Защо на Пепе да и пука, че някой качеа детето в инстаграм? Че тя го качи в Ютюб преди още да си е поело първата глътка въздух.
На мен ми е интересно споделеното от Йоана. Не знам дали Елица е уонаби съпруга, но КРР със сигурност е уонаби инфлуенсърка.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 15:01 от Welt

# 3 666
Написах в отсъствието на родител, тъй като в сторитата, където подмятат детето тя въобще не се забелязва наоколо.
Няма как да е едновременно пред и зад камера. А като се снима един човек с друг, не викат задължително в кадър и други. Разбирам по това време да има стори, че е на друго място, но без никакъв повод да пишете такива заключения...

# 3 667
На мен ми е интересно споделеното от Йоана. Не знам дали Елица е уонаби съпруга, но КРР със сигурност е уонсби инфлуенсърка.

И на мен ми беше интересно да науча малко от кухнята Hands Plus1

# 3 668
Написах в отсъствието на родител, тъй като в сторитата, където подмятат детето тя въобще не се забелязва наоколо.
Няма как да е едновременно пред и зад камера. А като се снима един човек с друг, не викат задължително в кадър и други. Разбирам по това време да има стори, че е на друго място, но без никакъв повод да пишете такива заключения...

Аз не я виждам нито пред камерата, нито зад нея.

# 3 669
Аз не споря за това дали е лоша майка, дали не е взела необходимите мерки, а че снимките дразнят, защото на тях не си личи да са взети адекватни мерки.  

Как от няколко снимки стигна до извода, че не са взети адекватни мерки?!

Ако аз съдя по снимките, са взети адекватни мерки - Сиена нито е почервеняла, нито е изгоряла, нито е хванала кой знае какъв тен.

# 3 670
  • София
От уважение към истинския баща.

Ма, боже, какво уважение. Тоя конкретно баща не заслужава плюнката си да плюнеш на него. Толкова ми е гнусен, крив и черен, че не мога да повярвам как продължавате да хейтите Пепа, при условие, че бащата е за публичен линч.
ОчеИзвАдно е зарязал жена с две малки бебета сама и явно си е дръпнал и парите и ги е оставил без жилище. Сами да се оправят, да търсят къде да живеят и как да се местят. Тъпанар, такъв е идиот, че като му видя мазната муцуна и ми се повдига.
Пепонка от тук я научих и ми е супер куха, глупавка и смешна, но каквато й да е, това, което й причинява датското недоразумение е абсолютно недопустимо.
И ние на фона на неговото отвратително поведение, коментираме 2 часа на слънце, в компания, боже-мой.

# 3 671
Може пък Пепе да го е изгонила.

# 3 672
  • София
Дори и тя да го е изгонила, какво, той отговорности към децата си няма ли? Пълно леке си е.

# 3 673
Така е, но ни ми е ясно коя жена и майка ще чака нещо хубаво от мъж като тоя мухльо.

# 3 674
Как беше - морето носи чудни емоции за децата?

На мен ми изглежда объркана, да не кажа стресната. Сянката е в най-добрия случай шарена, както се вижда от всички постнати снимки досега.
Ама...кой както иска да си гледа децата, aко искат и панаирджийски мечки да ги правят, нали не е моето. Аз лично, ако мъжа ми заведе нашето дете в такава среда на плаж, доста ще му дудна....

Общи условия

Активация на акаунт