Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 551
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 645
Гледа се така, както тук ще се гледа когато се приеме стратегията.

# 3 646
Пепа може би не е чувал, но толкова малко дете като нейното трябва да бъде не само с шапка на главата, ами и със защитно костюмче против UV.

Скрит текст:
Детето на Катрин Хийгъл тук е на подобна възраст като Сиена, но за разлика от нея, не е само по памперс.

# 3 647
Социални, майки, бащи и тн. е too much, но, ако наистина тя не се разбира със съпруга си и мъжа ѝ е от Дания, трябва да бъде много по-внимателна. Тук може все още никой да не обръща внимание на тези неща, но ако се стигне до развод и спорове за попечителство, тя сама дава поводи да я изкарат лоша майка и да дадат детето или и двете на Филип и после върви обяснявай, че било под тенти цял ден, а 5 минутки не е било.

Ти ако само знаеше как се гледат деца в Скандинавието нямаше да напишеш въпросния пост. Моето дете тръгна на ясла на 1,3 години, още не беше проходило и още първата седмица отивам да го взема от яслата, като заварвам цялата яслена група навън в градината, а вали пороен дъжд. Моето се беше цопнало в една огромна кална локва и беше мокро и в кал от главата до петите. При температура минус 15-20 градуса през зимата децата всеки ден са навън с часове. Текат сополи до земята, но всички деца са на ясла. Тук е нормално сополиво дете да е на ясла/градина. Като се затопли пък водят децата в разни блата да се къпят. Дъжд, сняг, слънце, децата са навън. Та хич не виждам шанс датските социални да се трогнат, че Пепе си завела детето на плаж.

# 3 648
Всеки си има различно разбиране за това кое е приемливо и кое не, но като стана дума - ако не греша има няколко потребителки тук, които живеят по скандинавието, ще ми е интересно да споделят как се гледа там на това гушкане на голи деца от разни чичковци в отсъствието на родител? 

За прегръщането не знам, тъй като скандинавците си падат малко по-отворени към всякакви извращения, но за тях съм убедена, че са луди на тема sun protection. И облачно да е навън те си излизат намазани с SPF 50 и слънцезащитни аксесоари, ако е над 12 градуса. Joy На снимката ясно се вижда, че детето е директно огряно от слънцето и главичката му е незащитена. Може за 30 секунди да е станало, ако аз бях майка му на това дете, щях да помоля всички да си изтрият снимката от телефоните си, да си го облека и никой да не го качва, още повече пък голичко и незащитено.

Но аз си падам малко параноя, така че...

# 3 649
Социални, майки, бащи и тн. е too much, но, ако наистина тя не се разбира със съпруга си и мъжа ѝ е от Дания, трябва да бъде много по-внимателна. Тук може все още никой да не обръща внимание на тези неща, но ако се стигне до развод и спорове за попечителство, тя сама дава поводи да я изкарат лоша майка и да дадат детето или и двете на Филип и после върви обяснявай, че било под тенти цял ден, а 5 минутки не е било.

Ти ако само знаеше как се гледат деца в Скандинавието нямаше да напишеш въпросния пост. Моето дете тръгна на ясла на 1,3 години, още не беше проходило и още първата седмица отивам да го взема от яслата, като заварвам цялата яслена група навън в градината, а вали пороен дъжд. Моето се беше цопнало в една огромна кална локва и беше мокро и в кал от главата до петите. При температура минус 15-20 градуса през зимата децата всеки ден са навън с часове. Текат сополи до земята, но всички деца са на ясла. Тук е нормално сополиво дете да е на ясла/градина. Като се затопли пък водят децата в разни блата да се къпят. Дъжд, сняг, слънце, децата са навън. Та хич не виждам шанс датските социални да се трогнат, че Пепе си завела детето на плаж.

Ако не са калени и издържливи шанс нямат да живеят нормално по тия ширини. За разлика от студа обаче, са доста податливи на жегите и слънцето и предприемат мерки.

# 3 650
Пепа може да не качва, но тълпата около нея няма такива скрупули. Никой не е пропуснал да извлече дивиденти от стори със Сиенка. Майката не се виждаше никъде...

# 3 651
Гледа се така, както тук ще се гледа когато се приеме стратегията.
Имам приятели, живеещи в две Скандинавски държави. Дори потупване по рамото на чуждо дете е забранено.
Скрит текст:
Едната ми приятелка беше много разтревожена, когато отидоха там преди около 10 години и още не беше разбрала за какво става въпрос. Бяха дошли деца у тях да играят с нейното дете. Родителите също. Тогава беше на 5 г. синът й. Когато попитала едното чуждо дете какво ще яде се наклонила към него и го хванала през рамото, както много от нас биха направили в България,  без изобщо да се замислят и да го сметнат за нередно. Майката скочила, развикала се като луда, че няма право да й пипа детето и че ще я съди. Облякла го и си тръгнала със закани. Размина се съдът, но бяха на косъм да се върнат след тази случка,  беше много шокирана от реакцията и заканите. Ако Пепа направи подобно нещо в Швеция, Норвегия или Дания досега да са й взели детето/ децата.

# 3 652
  • Някъде там
За мен и друго не е приемливо,но пък явно съм много задръстена.
Този Чочев качва снимките със Сиена и пише че станал баща.
Отдоло е пълно със "честитки" и шеги.
В сторито на Диона ли беше,не я знам,пък тя казва, че някакъв друг е бащата на Сиена и се шегуват с това.

Ако бащата види това,дали ще му е много приятно?
Аз не бих позволила на най-различни мъже да качват снимки с бебето ми и да пишат че са им бащи,дори на шега,дори ако съм влогър.
Дори и в компанията ми да са и са ми приятели .
От уважение към истинския баща.
Може и да е прекалено, но така съм възпитана,да уважавам мъжа до себе си и бащата на децата ми и да не му давам публични поводи за ревност.
Едва ли на някой татко ще му е приятно,други да представят децата му,като свои,дори  на шега.

# 3 653
...в отсъствието на родител? 
А защо в отсъствието на родител, шом Пепе е там?
Родител снима детето си, на публичен плаж, с приятел, човек от компанията. Защо е нужно да се прави от мухата слон?

Пепа може да не качва, но тълпата около нея няма такива скрупули. Никой не е пропуснал да извлече дивиденти от стори със Сиенка. Майката не се виждаше никъде...
А как разбра, че не снима тя? Тук отново се вижда, че е на сянка и има гащи.

# 3 654
Ако не са калени и издържливи шанс нямат да живеят нормално по тия ширини. За разлика от студа обаче, са доста податливи на жегите и слънцето и предприемат мерки.

А ти си сигурна и ще ни предоставиш доказателства, че Пепе не е взела необходимите мерки и не е омазала Сиена с 50 фактор слънцезащита?!

# 3 655
Значи, колкото повече я чета тази тема, толкова Антоанет Пепе ми става все по-симпатична /нито я харесвам, нито я следвам, даже не знаех нищо за нея, преди да започна да чета темата/. Нищо му няма на детето, че и на майка му. На море са и се забавляват.
Не е истина, какви преразкази по картинка сте в състояние да направите …..

А и в Старата госпожа си ме обслужват чудесно, въпреки че съм абсолютно анонимна и средностатистическа жена. Даже не съм им редовен клиент.

# 3 656
Май трябва да спра да чета темата, че май и аз не съм изрядна майка. 👀
Моето бебе е било и само по памперс на плажа. 😱
И се е случвало да се прибираме към 13.00 часа, или а, ужас - да спи под чадъра. На 1 година я заведох на море за първи път. Не изгоря, о чудо, но ѝ повлия чудесно на имунитета.
Но си признавам, че и на мен ще ми е неприятно непознати да гушкат детето ми, ако са голи. Гнуслива съм. 😊

# 3 657
Как беше - морето носи чудни емоции за децата?

Написах в отсъствието на родител, тъй като в сторитата, където подмятат детето тя въобще не се забелязва наоколо.

# 3 658
От последните 150 страници такъв трафик направихте на Пепе. Загубила 2-3 последователи.. зор и е. На моренце със компания, живее си живота, не я мислете.

# 3 659
  • Русе
Скрит текст:

Сторито е правено от мъж, вижда му се сянката, телосложението и фигурата, а на дамите само чантичките на масата. Не вярвам Майкъл да се впечатли от онази ,,прегръдка,, , все пак голи задници и размятане на среден пръст, едва ли има кой знае какви морални качества. Но пък Фичо, ако не се впечатли,от тези господа как си подхвърлят детето и си приписват бащинство, не знам Confounded Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт