Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 448
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 750
Хайде сега Надя ви е виновна, че Пепе е достатъчно голяма егоистка, че да не мисли за евентуалните последици от целодневен престои на 11-месечно бебе.
А откъде тази информация, че бебето е било цял ден на слънце?

Статията можеше да бъде наистина полезна, ако не беше написана с този тон и с подмятанията към Пепе. В този си вид олеква.

Хареса ми Ралица на сватбата!

# 3 751
О, не! ScreamКакво ли се е случило с чантата за 4 бона на Мара Лондонска?!?! Тъкмо щях да лягам, сега сън не ме хваща!

Е какво, снимала се е няколко пъти с нея и сигурно я е върнала? Joy

# 3 752
Казах си аз, че няма да заспя докато не видя какво се е случило с тази чанта. Ами капакът не бил идеално прав, бе хора!!! Някаква последователка го забелязала, гледайки видеото й и й написала коментар. И се почна едно ходене по мъките да заменя чантата, то не беше Хародс, то не беше Селфриджис. Обикаляше наша Мара, събираше сетне сили, но не се предаваше... Накрая я намери в последния бутик на Шанел и когато се обади на магазина, от който беше купила кривата, се оказа, че там имали 2 нови чанти от зареждането сутринта. Отишла, проверила дали капакът е перфектно прав, измерила го с нивелир и най-накрая направила замяната и вече е доволна.... И аз мога да заспя спокойна, че направо ми спря дъха докато гледах. Каква драма, какво напрежение.  
Дали къща като Шанел биха си позволили да продават чанти за 4к с криви капаци....

# 3 753
Полина яко жъне от реклами благодарение на детето си

# 3 754
Казах си аз, че няма да заспя докато не видя какво се е случило с тази чанта. Ами капакът не бил идеално прав, бе хора!!! Някаква последователка го забелязала, гледайки видеото й и й написала коментар. И се почна едно ходене по мъките да заменя чантата, то не беше Хародс, то не беше Селфриджис. Обикаляше наша Мара, събираше сетне сили, но не се предаваше... Накрая я намери в последния бутик на Шанел и когато се обади на магазина, от който беше купила кривата, се оказа, че там имали 2 нови чанти от зареждането сутринта. Отишла, проверила дали капакът е перфектно прав, измерила го с нивелир и най-накрая направила замяната и вече е доволна.... И аз мога да заспя спокойна, че направо ми спря дъха докато гледах. Каква драма, какво напрежение. 
Дали къща като Шанел биха си позволили да продават чанти за 4к с криви капаци....

А самата замяна заснета ли е или просто вярваме на думите на Марето?

Аз преди писах, че бях забелязала, че една от нейните малки чантички Шанел, мисля че беше бяла или сивкава на цвят, която я разнася почти постоянно, ми се видя с крив ръб на една от снимките.

# 3 755
Кичът е на ниво, особено чантата с шиповете. Едно нещо ми харесва - чантата на Фурла, останалото е потрес. Маратонките на Франки много яки били. Ако ги види на битака, едва ли ще и’ харесат, ама нали ЕФ.
Няма грам класа в тая жена.
П.п Можеше да е малко по-полезна, ако казва кое колко струва, ама...

И аз бях в потрес като видях чантата със шиповете.Тонката ще е първи клас ама глезанчото на мама ще е с Guess.Ивана и Валката ползвали продукти на Ейвън за слънцезащита,  кога бе ?! Баси , тия колко се гаврят с тъй наречените си последователи.Не ми се занимава да търся из влоговете им от лятотото ,ама никъде нямаше Ейвън.
Нали каза, че синчето ще е по-официално и на училище ще ходи с ризки и панталончета, а не като останалите по анцузи и като разгащен......
Чантата с шиповете не е проблем, защото Галка не се движи с градския транспорт, така че няма да ошипи някой пътник.

# 3 756
Шиповете са отличителен знак на чалгата. Trollface

# 3 757
Ох, отдъхнах си за Марчето, нейната единствена по рода си в UK чанта, все пак я замениха. След два дни се оказа, че не била единствената, все пак Joy Толкова зор за едно чантЕ, мерсим! Ако дам 4 хилки £ и ми продадат крива чанта, вероятно не бих им стъпила в бутика повече, особено след такова размотаване за размяна.
Марчето, разбира се, не пропусна да пробва няколко тенеке бижута с лого и за нещастие, отново не бяха точно както трябва, жалко! Както и нямаха едисикакъв цвят от ония абсурдни Диор чантички saddle bag. Joy абе забавна е тая жена, имам love-hate-laugh relationship с нея.

# 3 758
Цитат от новата статия на Надя от Инфармация: "И тaзи cтaтия e вдъxнoвeнa oт пocлeднoтo изпълнeниe нa eднa „eнфлyeнcъpĸa“, ĸoятo ĸaчи в Инcтaгpaмa cи cнимĸa нa eднoгoдишнoтo cи дeтe в aвгycтoвcĸaтa жeгa нa плaжa пo oбяд. Hямa дa ĸaжa имe, нo дa ce чyвcтвa пoздpaвeнa." http://www.infarmaciq.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3%d1%8a%d1%80-% … 0%b0%d0%b6%d0%b0/

По-тъпо от това да качваш необмислени снимки на детето си из нета и да позволяваш на чужди за него хора да го правят също, е това да използваш случая, като отдушник на собствената си болка. Много от нас са имали горчив опит по пътя към достигане на “своето най-ценно” в даден момент и са си казвали: “Защо на мен?”, но това което прочетох ме изпълни с гняв! Говоря от опит и наистина се ядосах! Какво като е влязла през парадния вход на университета с висок бал, омъжила се по любов и има успешен блог и книга - тези, които не са били в университет, нямат работни успехи или не са се омъжили не заслужават да имат деца?  Или постигайки изреденото веднага превръща някого в заслужил деца родител, който е имунизиран от грешки? Някаква квалификация ли трябва, защото последно като проверявах не беше така и Слава Богу! Ако изгубим партньора си да гледаме ли другите двойки и да си казваме как не заслужават любовта и щастието, защото (според нас) не ги е грижа за партньора им толкова колкото нас ни е било грижа за нашия? Ако някой се жени да казваме ли, че ние заслужаваме повече да ни се случи, защото те били такива и онакива? Никога, в труден момент не ми е хрумвало по този начин да разсъждавам,  когато други са придобили това, за което аз съм мечтала, съм искала или ми е било отнето. Винаги обръщах очи навътре и търсих причината в себе си, а не да се фокусирам върху видиш ли “несправедливостта” около мен. Другите имат, а аз не. Те не заслужават, а аз заслужавам. Едно хубаво събуждане от чувството, че света се върти около теб и сбъдва мечтите на всички други, само за да те тества би било отрезвяващо. Както и не всичко в живота ти да се върти около една едничка цел. Пък и chill малко - има неща, които отнемат повече време, но се случват. А и има и други начини човек да си има детенце. Има деца, които нямат родители и така както ти искаш да имаш дете, така и те искат да имат родители.

Може да си брътвим за Пепе каквото и да е, но нямаме право да съдим заслужава ли си децата или не. Нямаме право да съдим абсолютно никого за това! Ако аз съм я осъдила беше единствено за качването на материалите в онлайн пространството, защото не изглеждат добре отстрани.

И честно казано лицемерно ми се вижда от страна на повечето тук да подминават с такова снизхождение подобни злобни публикации  от автор с “успешен блог и книга”, който все пак също “енфлуенсва” хората. Чела съм книгата и блога - също са пропити със злоба (само, че към козметичната индустрия).

Само мога да си представя какво ще настане тук, ако Пепе покаже подобна слабост и изръси нещо дори мъничко завистливо. Някой ще се вдъхнови и не блог пост, ами и книга и филм ще направи...А още по-тъпо би ми се сторило, ако цялата тази история е написана да си натрупаме малко посещения в блога на гърба на “енфлуенсърката и детето й на плажа”.

# 3 759
Поздрави към Lygia за точния коментар. Особено в тази част:

Цитат
И честно казано лицемерно ми се вижда от страна на повечето тук да подминават с такова снизхождение подобни злобни публикации  от автор с “успешен блог и книга”, който все пак също “енфлуенсва” хората.
Наблюдавам и чета от известно време въпросната фармацевтка и с времето имам все по-неприятни усещания и подозрения...

# 3 760
Влизам да прочета нещо интересно, а то още Пепа се обсъжда. Сега пък детето щяла да си умори Grinning
Честно казано,не знам - може да съм изкривена, ама аз не виждам нищо лошо или срамно в конкетното и поведение. Излезли са в компания, компанията се радва на детето и и се снима с него. Едва ли ще получи слънчев удар пад чадъра, пък и ми е странно как я съдите, при условие,че не сте били там и не знаете кога са заснети тези кадри (може да са от сутринта и да ги е качила следобед, докато е със Сиена на хладно в хотела (лично аз не си качвам сторитата на секундата, понякога дори го правя на следващия ден)). Пък дори и да са били на плажа между 12-16 часа - едва ли е оставила детето без слънцезащитен крем, шапка и т.н. Доста категорично отсъждате от няколко секундни кадри. Малко е нелепо.

# 3 761
Като всяка една майка и Пепе иска децата и да са добре на 100%. Детето не е изгоряло, не знаем кога са били на плаж и пак доста свободни съчинения по картинка се изписаха. Направи ми впечатление ,че доста родители си карат бебета на плажа, пък и да не говорим, че и доста бременни ходят, което е също толкова опасно за детето. При положение, че на морето има бриз и детето е на сянка е доста по-хладно от например Сандански къдетпо доста майки се прибират по обед при доста по-високи температури от на плажа. Вече за Пепе 100+ страници се пише без прекъсване и ми идва в повече 🤣.

# 3 762
Абе сменили и’ капака. Марето от стотици покупки, ВЕДНЪЖ НЕ Е показала/снимала, докато плаща, а предвид незначителните глупости, които снима, убедена съм, ако си плащаше нормално в магазина /не из групи за фейк чантета/, щеше да го заснеме поне веднъж.

# 3 763
Поздрави към Lygia за точния коментар. Особено в тази част:

Цитат
И честно казано лицемерно ми се вижда от страна на повечето тук да подминават с такова снизхождение подобни злобни публикации  от автор с “успешен блог и книга”, който все пак също “енфлуенсва” хората.
Наблюдавам и чета от известно време въпросната фармацевтка и с времето имам все по-неприятни усещания и подозрения...
Благодаря на Лидия, че облече с думи моите мисли. 👍🤗

# 3 764
То ако съдим само от сторитата на Пепе - да, били са на плажа с Ели за един час и са се прибрали на хладно в хотела 😂
Няма нищо нередно уж, но и тя самата не иска да показва въпросните клипове? Защо ли?
Вчера Ели качи няколко сторита и бяха споделени в профила на Пепка на минутата, а за другите - нищо...

Написах още преди, когато НСЧ ме обвини, че говоря празни приказки и сега пак го казвам - сторитата със Сиена бяха качвани от няколко различни профила в интервала 14-18ч.
Ами за мен е по-вероятно да са били пускани в реално време, отколкото да са заснети сутринта и качвали следобяд.
Те тези пишлемета цяла нощ поркат, очаквате после да отидат в 8ч на плаж ли?

Тръгнах да покажа, че са й задали въпросите, които обсъждахме и тук за статията с Адри и след това забелязах горния коментар.
Явно е ядосала децата с нещо, до сега не съм срещала такива коментари под нейни постове:

Общи условия

Активация на акаунт