Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 434
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 840
И аз идвах с това. Доста скучни покупки мен ако питат. Къде-къде по-интересни неща има в Италия от кичозни чанти с шипове и Фурли + маратонки...

Няма как тя да покаже къде е била, защото надали е излязла от моловете все пак...

Доста хора ходят в Италия края на лятото, когато е разгара на намаленията. Мисля, че не е ходила там, заради забележителностите, а по - скоро ежегодния шопинг. Ако може да си го позволи, защо не? Аз на този етап не мога.

Edit: Не бях видяла, че многократно е коментирано това вече и няколко човека са споделили за шопинга.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 15:41 от Не се сърди, човече

# 3 841
За мен също не е нормално. Не мисля, че на нито един човек ще му стане приятно напълно непознати така агресивно да се намесват в личния му живот, каквото и да са направили. За мен е нетактично и никога не бих го направила. Вероятно Давиз съвсем не го е направила от лоши подбуди, но все пак това е прекалено. Виж на Пепе е по-приемливо да се пише. И пак не съм съвсем ок, никога не би ми хрумнало. Каквато и да е Пепе не е малоумна все пак, да се грижи за децата си както намери за добре. Не, че одобрявам поведението й, но всичко си има граници.

# 3 842
Аз нямам против статията на Надя, черна, бяла, това е тя, силно емоционална, но истинска. Предпочитам да виждам лошите и грешни, но истински лица на хората, отколкото добрите и невинни, фалшиви такива. За мен фалшът и лицемерието са грях номер едно, моменти изблици на лошотия и злоба ги прощавам и за мен не са непознати. Статията за момента приемам, че я е написала в изблик на силна емоция, ако обаче е било с користна цел ще я заклеймя първа.

# 3 843
Аз пък се чудя Пепе как не й е неудобно така да носи Сиена, на една ръка, не я ли боли ръката, няма ли детето да падне така, клати се някак си...струва ми се неудобно и за двете.

# 3 844
Daviz, какво се обясняваш и ти? Масово хората седят и само наблюдават, без да се месят. Затова и сме на това деридже.
Евала, че си писала!
А който не иска да му се месят, да не си показва нещата извън дома. За мен това си е гражданска позиция.
Да, всеки да си гледа децата, но после като се наредят пред кабинетите на лекарите, все другитр виновни. И системата. И медиците. И тн.

# 3 845
Хубаво е да имаме гражданска позиция, не само в интернет и зад клавиатурата.
Защото много неща се случват и на хората които не са инфлуенсури и не си постват живота онлайн, това означава ли че за тях не трябва да има норми и закони..

# 3 846
  • Варна
Аз пък се чудя Пепе как не й е неудобно така да носи Сиена, на една ръка, не я ли боли ръката, няма ли детето да падне така, клати се някак си...струва ми се неудобно и за двете.
Разбира се, че не ѝ е удобно и ѝ тежи! И аз не изгарям от желание да нося 10 кг си дете, но се налага като хленчат и искат да ги носят понякога. Учудвам се на разсъждението ви..

# 3 847
Разбира се, че не ѝ е удобно и ѝ тежи! И аз не изгарям от желание да нося 10 кг си дете, но се налага като хленчат и искат да ги носят понякога. Учудвам се на разсъждението ви..
Може да е чудно, но когато ми се е налагало да нося моята така за нещо набързо ми е било много неудобно и тежко.

# 3 848
Според мен се имаше предвид това, че може да я носи по- удобно с двете ръце, вместо да я държи с една, а с другата да снима с телефона.
Но нали трябва да покаже, че се е върнала в режим мами ляйфстайл.

# 3 849
  • Някъде там
Хубаво е да имаме гражданска позиция, не само в интернет и зад клавиатурата.
Защото много неща се случват и на хората които не са инфлуенсури и не си постват живота онлайн, това означава ли че за тях не трябва да има норми и закони..

Такава позиция винаги съм имала и съм заставала зад думите си, не само онлайн.
Ако видя нередност на улицата и реално, реагирам на нея.
Ако ставаше въпрос за моята позиция.

Това е тема само за влогърите и коментираме техните действия и това което ни показват.

# 3 850
  • София
Вие в тази тема какво толкова сте я нарочили Пепка?! Дразнеща е на моменти като е вечно ухилена, но не е длъжна да разказва има ли или нямя проблеми в брака освен ако не желае да сподели. До 5г. никакво море, че ще уморим децата, как я била носила, защо само София или само Сиена взела...всеки има право да гледа както намери за добре детето си стига да не застрашава живота му. Не видях Сиена да е с опасност за живота. Дали децата и ще я съдят като пораснат за това, че снимките са им навсясъде си е лично нейн проблем. Каза ли на майка и...и какво? Майка и ще отиде на 30г. да и дърпа ушите ли? На Майкал сторита щели да пращат...като в детската градина. Големи съдници станахте-голямо чудо! Вие пък сте перфектни! Ясно е, че щом е в публичното пространство ще се коментира, но всичко трябва да е с мярка...

# 3 851
Носи я така, защото по тоя начин детето влеза в кадър.

# 3 852
Много е неудобно да се носи 10-килограмово с една ръка, освен това на тази възраст все още са малко като гумени и се люлеят напред-назад. Аз, която имам мускули, се уморявам, представям си Пепе.

# 3 853
Отдавна влизам да чета в сайта само като гост и не съм предполагала, че нещо или някой много далеч от мен и моите интереси би ме провокирало да си направя регистрация и да коментирам, но ето, че се случи Grinning
Гледала съм няколко от видеата на Галя, в които снима сина си и е очевидно, че детето има проблем с говора. След броени дни ще е първокласник, а в голяма част казаното от него не му се разбира. За мен това е абсолютно неглижиране и излиза, че е по-важно да е облечен от горе до долу с Guess и т.н., отколкото да говори адекватно за възрастта си. И хич ли не й минава на майката мисълта, че децата в тази възраст могат да са толкова жестоки в подигравките си затова, че съученикът им говори като бебе, или разчита, че "ще го израсте"?!

# 3 854
  • София
Отдавна влизам да чета в сайта само като гост и не съм предполагала, че нещо или някой много далеч от мен и моите интереси би ме провокирало да си направя регистрация и да коментирам, но ето, че се случи Grinning
Гледала съм няколко от видеата на Галя, в които снима сина си и е очевидно, че детето има проблем с говора. След броени дни ще е първокласник, а в голяма част казаното от него не му се разбира. За мен това е абсолютно неглижиране и излиза, че е по-важно да е облечен от горе до долу с Guess и т.н., отколкото да говори адекватно за възрастта си. И хич ли не й минава на майката мисълта, че децата в тази възраст могат да са толкова жестоки в подигравките си затова, че съученикът им говори като бебе, или разчита, че "ще го израсте"?!

Не съм чувала детето как говори, но може и да го води на логопед, не е задължително да го съобщава в канала.

Общи условия

Активация на акаунт