Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 675
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 945
А вие тагнахте ли всичко, което имате у вас? Тази жена снима и качва децата си постоянно! Повече дори о от любимката на всички в темата

# 3 946
Сега като е тагнала Викториа'с Сикрет, да очакваме ли да я поканят за "радостен ангел" на марката, аххаха. Simple Smile
Ще започна да ѝ симпатизирам на тази, много ми е изкукала.

# 3 947
А вие тагнахте ли всичко, което имате у вас? Тази жена снима и качва децата си постоянно! Повече дори о от любимката на всички в темата
Скрит текст:
Изключително досадна женичка.

# 3 948
  • София
Висенето надолу с глава подкрепям с три крака и осем ръце. Чак пък толкова с перо да ги галим. За разтриването- вече е друг въпрос и ако е силно и врата буквално се лашка наляво надясно съществува реална опасност.
Чак направо се чудя детето ми как дотук е оцеляло, при положение, че редовно си висеше с главата надолу... сега и сам се чекне така.
Доста силно трябва да се разтресе/ изпусне/ натресе, за да има проблем.
Естествено тва си е мое мнение, не ми хареса особено Мона, но в случая не ми е чак толкова драматично, колкото го изкарахте.

Радостната я следя и когато не се напъва да се набута измежду големите инфлуенцъри - има свежи попадения.

# 3 949
Тази снимка на радостната мама (или радост на мама) има "голяма" художествена стойност.
Сега се сещам, че ми е свършила лютеницата, освен да взема да тагна празното бурканче, та да се сетят да ми пратят? Thinking
Не знам защо е нужно всичко да се инстаграмва. Този кадър специално ми е от графата снимки, които не са се получили.

Виденето надолу с глава подкрепям с теи крака и осем ръце.

https://www.instagram.com/stories/monagocheff/

Това висене ли е или лашкане? Питам за една прЕателка....

# 3 950
Доколкото разбрах ревю на VS няма да има тази година, тъй че е изтървала влака 😆. Отделно, че марката се забърка във всякакви скандали и хич не е модерно да си фен и да се асоциираш с тях.

# 3 951
Доколкото разбрах ревю на VS няма да има тази година, тъй че е изтървала влака 😆. Отделно, че марката се забърка във всякакви скандали и хич не е модерно да си фен и да се асоциираш с тях.

Вярно ли? Не съм разбрала, за какви скандали става дума?

# 3 952
  • София
Тази снимка на радостната мама (или радост на мама) има "голяма" художествена стойност.
Сега се сещам, че ми е свършила лютеницата, освен да взема да тагна празното бурканче, та да се сетят да ми пратят? Thinking
Не знам защо е нужно всичко да се инстаграмва. Този кадър специално ми е от графата снимки, които не са се получили.

Виденето надолу с глава подкрепям с теи крака и осем ръце.

https://www.instagram.com/stories/monagocheff/

Това висене ли е или лашкане? Питам за една прЕателка....
Ми не е някоя зверско лашка е, като гледам и на децата не им е дискомфортно.
Де да знам твойта преателка как ги вижда нещата...
Лично за мен возенето без колан и по посока на движението е далеч по-сериозен проблем.

# 3 953
Първо, че официално заявиха, че няма да включват по-пищни модели и да разнообразят от типичните клокаеи моделки, които в последните години преобладават особено. Също не предлагат достатъчно голям асортимент от размери. Някой от ръководството им се беше изказал неласкаво за трансдженърите. Сега гледах, че били наели трансдженър момиче за модел, ама това с цел замазване на очите разбира се. Един от основателите пък си е бил близък с Харви Епстийн, който пък е вършал представяйки се за агент на компанията и се е възползвал от момичета, залъгвайки ги че ще стават модели. Този от VS отрича да е замесен пряко разбира се и да е знаел, но ти остава едно наум.

# 3 954
  • София
И Мона така са я лашкали, вероятно дори са я изпуснали на главата ѝ.

# 3 955
Пууу, язък! Тъкмо ГеритУ се тафреше за там. Днес пак я видях, караше едно Polo с кърджалийска регистрация. Тя от там ли е?

# 3 956
  • София
Emiliana, да не би да са наели Hunter/Jules  от Euphoria? То и тя е супер кльощава.

# 3 957
Валентина Сампайо:
Скрит текст:

И тя е кльощава, ама отговоря на едно minority. То май и няма как да е много curvy, все пак си е мъжка физика това.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 22:50 от Emiliana V55

# 3 958
Специално това стори е снимано с ефект. Не може да се добие реална представа колко силно ги подхвърлят.

# 3 959
Бебе не значи котка. Чудят се вече какви глупости да измислят.

Аз и котката не бих раздрусвала така.

Общи условия

Активация на акаунт