Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 630
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 080
Новото видео на Теа и Наум мина ли оттук вече?
Има момент, в който Теа го събужда и той не може да се окопити. Не знам коя съфорумка го обсъжда, но е права за мен - муден ми е. Не го виждам като лекар, който при обаждане трябва за секунди да влезе в час.
Теа ми става все по-неприятна. Имам чувството, че постоянно мрънка и се оплаква за нещо.

# 4 081
  • Русе
Последното видео на Попова за отговорите ми хареса: откровена, искрена , личи си,че дори и да работи влогър сама казва,че приема работата си на сериозно и наистина не я следя на 100% ,но тя каза,че най-вече се стреми видеата й да са полезни и качествени. Каза,че не би направила така модерните пранкове, защото не ги намира за полезни, но ще направи друго видео подобно на покупките от Мегз ,но от друг сайт. Както и че сватба с Джош, ще има, но след като се запознае с неговите родители ; не мисли да пише книга;  Абе хубаво видео.

# 4 082
За който се чудеше - Елица е отишла до Враца, баба й има РД

# 4 083
  • Русе
Браво , браво, чудно! Може и да е,чела тук и да е решила да НЕ отиде пак след 2г.

# 4 084
  • Някъде там
Браво , браво, чудно! Може и да е,чела тук и да е решила да НЕ отиде пак след 2г.
За мен е само защото бабата има рд.
Сигурно и е станало неудобно, ако я е питала по телефона ще отиде ли на празника и щом е в България.

# 4 085
Татковците що не се включиха? 🤔 на всеки по един кашон и за половин час са готови 😂

# 4 086
Попадна ми видеото на Полина с Ася Демирева. Реших, че е от рода на 10-15 минути и пуснах докато си вършея, да чуя. Ами всичкото го изгледах при все, че нямам бебе и не съм се засилила в скоро време. Страхотно поднесено, непрунудено, информативно, а аз съм просто във възторг от тази жена - толкова лъчезарна, ерудирана и определено невероятен оратор. Бих я слушала да ми говори по всякакви теми. Дано да има все повече човечни специалисти като нея, за съжаление сега са рядкост из много специалности. Браво и на Полина за инициативата, убедена съм че е помогнала на много хора, Макси също ѝ е много сладък, май на нея ми прилича.

# 4 087
  • Някъде там
Скрит текст:
Татковците що не се включиха? 🤔 на всеки по един кашон и за половин час са готови 😂

Татковците са уморени явно.То бебе така лесно не се гледа 😄
Типичен пример е основния баща,измори се да ги гледа на "семейната почивка" една седмица и вече трета релаксира.😃

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 00:47 от Не се сърди, човече

# 4 088
Видеото на Поли и Ася е супер полезно за бъдещи майки и не само. Даже го препоръчах в отчетната. Научих много интересни и полезни неща за кърменето и даже се въодушевих, че съвсем скоро, дай Боже, и на мен ще ми влезе в употреба. 😂 Браво, Полина, браво! Дано всеки да вземе такъв пример. А не тъпотии с кафява храна, сутеешна рутина или съдържание на чанти.

# 4 089
Тя Пепа ще кажеш, че на ръка е пренасяла. Качване и слизане на 6 етажа е голяма мъка, верно е, но нали си има кола и приятелка да й помага.
Ако беше организирала фен акция, щеше да е лесно.

# 4 090
Пепе се е уморила от даване на напътствия на добрите момчета от първо районно. Не е лесно, да знаете...

Скрит текст:
Зара нямат само черни модели, но това е политика на марката, навсякъде ползват едни и същи и не ги променят според региона или държавата, в зависимост от преобладаващото население.
Повечето им моделки обаче са с потресаваща външност, като хермафродити без всякаква извивка, да те е гнус да ги гледаш. Аз ги игнорирам напълно. Ако можеха да се снимат с по една хартиена торба на главата, щеше да е най-добре. Височината им също не отговаря особено на средната височина на местното население.

# 4 091
  • Перник
Въпреки всичко ми дожаля за Пепе. Като знам какво коства едно местене, особено пък с две деца... Дори да сте се разделили, няма как да не си там да помогнеш на майката на децата ти с това преместване, иначе що за мъж си? Отврат.
А в началото си мислех, че на него му е дотегнало от нея и от това колко комерсиална стана напоследък и взеда търгува с всичко лично. Обаче сега се убеждавам, че той не е стока.

# 4 092

Могат, могат... ама тя даже и маратонките не може да си изпере 🤣

# 4 093
Уфф, тези торби с вебер-а са мръснииии! Защо сяда отгоре Confounded

# 4 094
Не знам какво точно може Пепа, но който си е закачил чантата отзад на вратата, със сигурност може.

Общи условия

Активация на акаунт