Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 525
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 110
Радостата вчера я отворих, защото f gal беше споделила нейно стори, в което я отбелязала, че я вдъхновява.
Отворила наръчник как да станеш инфлуенсър и действа точка по точка 😂

# 4 111
Тъкмо щях да питам - тя чете книжката или я е писала?

# 4 112
Тази лазаня, освен всичко друго е и доста невкусна. Безкрайно далече от лазаня, впрочем. По-добре филия с лютеница да си намажа или да си  сваря яйца.

# 4 113
Скрит текст:

Все си мисля, че смисълът на думата готвя е друг, а не е купуване на полуфабрикат и изпичането му във фурна, но явно радостната мама ги знае по-добре тези неща Thinking Тагването на Лидл е задължително, другият път може направо да ѝ я изпекат в магазина и няма да има нужда да "готви" Smiley

След толкова инфлуенсване още ли не разбра, че креативността в кухнята се изразява в поръчване от фуудпанда или брънчване?!  
Тази е нова в занаята и още е в час 😂

# 4 114
Скрит текст:

Все си мисля, че смисълът на думата готвя е друг, а не е купуване на полуфабрикат и изпичането му във фурна, но явно радостната мама ги знае по-добре тези неща Thinking Тагването на Лидл е задължително, другият път може направо да ѝ я изпекат в магазина и няма да има нужда да "готви" Smiley
ГОТВА я друг път, това е готова лазаня и само я пече блякс Confounded

# 4 115
Еее, момичета, тя сигурно обожава да готви, ама живее под наем и не може да се развихри. Досущ като Пепито. Не знаем. Не бъдете лоши.
Радостна, ако четеш, тоя път се надявам и мой коментар да сложиш на стори. Някак ми е обидно.

# 4 116
  • Някъде там
Когато за първи път сложи # реших че ще показва полезни неща.Хапчиците със солети бяха добра идея.
Обожавам да готвя,но ненавиждам да мисля какво да е всеки ден с капризни човечета около мен,които като ги питаш какво да сготвя, винаги казват каквото решиш.
Помислих че така систематизирано е добра идея този #.
Поредното разочарование...

# 4 117
Доста свободно се борави с понятието "готвене" напоследък Grinning Тази Радостната според мен си проси колаборация с FoodPanda и участие в безумно тъпите им (и пак да кажа, неграмотни) статии.

# 4 118
  • Русе
Хахаха, охх Лори (кученцето на Ивана) и то с пр пратка, за котана помня,че имаше някаква кутия миналата година и календар с лакомства, ама това е то да си инфлуенсър - козметика безплатна, храна от време на време може би, някоя и друга почивка, за любимците подаръци, дрешки , па макар и китайски ; дрехи за децата, тя Пепе , затова с едни и същи се подвизава, като пращат само на децата, за нея няма ....  еххх песен живот на аванта

# 4 119
Исках да изгледам клипа с нови придобивки на Валери, но нещо не ми се получи

Хилял се е омъжила. Не знам дали сте го коментирали

# 4 120
  • София
Тия торби са 25-килограмови. Пепа не може да вдигне една, камо ли да подкара количката с всичките. С фурлата отгоре пък е меко казано нелепа. Чао, си Пепе, отдавна си чао.

Фичко дали ще отговори? Видният датски инженерин🤔

Този коментар вече е изтрит 😁

# 4 121
Тия торби са 25-килограмови. Пепа не може да вдигне една, камо ли да подкара количката с всичките. С фурлата отгоре пък е меко казано нелепа. Чао, си Пепе, отдавна си чао.

Фичко дали ще отговори? Видният датски инженерин🤔

Този коментар вече е изтрит 😁

Ей, мн сте бързи, тъкмо влизах за същото Grinning нещо не и е харесал.

# 4 122
Но моя не е изтрит.

# 4 123
Не и е харесало, че са тагнали Фичо сигурно.
Нищо, за сметка на това, тук ще си остане вовеки.

# 4 124
И аз гледах клипа с придобивките на Валерѝ, честно казано нищо не ми допадна, хем принципно я харесвам и смятам, че има попадения в стила на обличане, ама тези широки суичъри, размъкнати якета и подобни дрехи без всякаква линия, които показа, са ми много далеч от стилни и подходящи за носене в ежедневието от жена на близо 30г, идват ми доста тийнейджърски, хем аз съм на 25.

Общи условия

Активация на акаунт