Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 297
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 380
Тия очила ми приличат на едни с които мм заварява.
Да взема и аз да се барна с тях щом са модерни?

Коя е Адриана с прощъпулника?

https://www.youtube.com/watch?v=oMex0tDcmi8&list=LLkabgsJv9VlzEqSiVJYLd8A
Срладурско видео, много ме радва как детето нападна питка и хич не го интересуват поставените предмети.
Това е истинско парти, а не някакви превземки.

# 4 381
Валери си била търсела обикновен сив пуловер ШЕСТ години! Animal Hear No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Hear No Evil И най-накрая открила, йеееее!
Шапките идиотки щели да почнат да ни харесват, защото все повече ще ги виждаме в социалните мрежи Joy
Айде, нЕма нужда. Цяла година гледам грозните тракторести маратонки и все още ги намирам за грозни!
Жал ми е за това момиче, в главата ѝ само бръмбари.
Имам 5 обикновени сиви пуловера. Бих й услужила, но няма да й стане Joy
А репликата за шапките идиотки показва на колко години е по акъл Валери. Такова мислене - нещо да ми хареса, когато го видя навсякъде и стане модерно - имах на около 12-14

# 4 382
Разбирам ви .Както споменах и аз не съм и фен и ми идва в повече . Просто споделих някакви наблюдения . Да е жива и здрава тя и семейството й .

Странни стават хората заслепени от лукс и пари ...
Надявам се че когато не е пред камера е по -естествена . 

# 4 383
Защо пък да не й коментираме очилата? Носи ги, защото е на принципа ла**но да е, безплатно да е. Така е и с повечето неща, които носи и ползва, като онзи сперматозоиден костюм. Пак й беше подарък за реклама. Затова е такъв миш-маш "стилът" й и изглежда нелепо през повечето време. Защото от глава до пети е в рекламни материали.
Честно казано тялото й хич не ме вълнува, даже не съм обърнала внимание за кои плочки се говори. Тя ми е като закачалките в магазина - сложила нещо, което не ме впечатлява, няма как да ме впечатли и това, на което е закачено.

# 4 384
Сега видях че вместо Еко живот съм написала Ако живот и ми стана много смешно Grinning

# 4 385
  • Някъде там
Не мисля,че някой тук изпитва злоба към някой инфлуенсър,по скоро Пепа дава най-много поводи да я коментираме по дребнаво 😉. Забавляваме се с нея,нищо лично.

Страхотно видео на Адриана.
Много сладко детенце и си личеше колко непринудено е всичко.

Сутринта гледах ето това видео
https://youtu.be/8PSpnnZpPfo

Много приятно това момиче.Бях го забравила.

# 4 386
Валери си била търсела обикновен сив пуловер ШЕСТ години! Animal Hear No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Hear No Evil И най-накрая открила, йеееее!
Шапките идиотки щели да почнат да ни харесват, защото все повече ще ги виждаме в социалните мрежи Joy
Айде, нЕма нужда. Цяла година гледам грозните тракторести маратонки и все още ги намирам за грозни!
Жал ми е за това момиче, в главата ѝ само бръмбари.
Имам 5 обикновени сиви пуловера. Бих й услужила, но няма да й стане Joy
А репликата за шапките идиотки показва на колко години е по акъл Валери. Такова мислене - нещо да ми хареса, когато го видя навсякъде и стане модерно - имах на около 12-14

Също ми стана смешно колко я било страх да поръча някаква си палитра онлайн, и то от съвсем редовен сайт (проверено!) , та чак години, едва ли не чакала, да си я купи от магазин. Доста инфантилно. Всеки с минимална обща култура знае, че при проблем с онлайн поръчките е елементарно да получиш рефънд или замяна. Вече съм сигурна, че и самолетен билет не си купува сама, какво остава да организира цяло пътуване, да наеме рент а кар и тн...

# 4 387
Хората никога не са 100% мили, приветливи, и добрички. Добрият човек се познава по това, на кого ще подаде ръка. Морална полиция на мислите и чувствата ни в държавата ни не съществува, защото всички щяхме да сме в пандиза.
Някои се опитват да се покажат като такива извисени личности, вечно усмихнати, с нулев успех.
Други приемат, че имат лоши страни, недостатъци и лоши чувства вследствие на едно или друго и отказват да бъдат на изкуствен пиадестал. Вторите в дългосрочен план за мене оцеляват повече, защото са автентични. За пример давам Еминем, който от години никога не е крил какъв е и какво е и затова, барабар с таланта, ми е любимец от дете. Когато ме биеха в прогимназията, го слушах и ме тешеше.
Ще си критикуван винаги, но поне да има защо, а не да атакуват някаква несъществуваща особа. Като се срути маската, освен че ще си критикуван, ще си и лъжец. Едното се търпи и е неизбежно, другото е позор и ще срине бранда ти. Колкото повече поставят един човек нависоко и го превъзнасят, толкова е от по-високо ще падне, когато се разбере, че не е Махатма Ганди. Такава съдба е ужасяваща.

# 4 388
Хората никога не са 100% мили, приветливи, и добрички.
Някои се опитват да се покажат като такива, с нулев успех.
Някои хора приемат, че имат лоши страни, недостатъци и лоши чувства вследствие на едно или друго и отказват да бъдат на изкуствен пиадестал. Вторите в дългосрочен план за мене оцеляват повече, защото са автентични. За пример давам Еминем, който от години никога не е крил какъв е и какво е и затова, барабар с таланта, ми е любимец от дете. Когато ме биеха в прогимназията, го слушах и ме тешеше.
Ще си критикуван винаги, но поне да има защо, а не да атакуват някаква несъществуваща особа. Като се срути маската, освен че ще си критикуван, ще си и лъжец. Едното се търпи и е неизбежно, другото е позор и ще срине бранда ти.
Много ми харесва това което написа... може би защото мисля същото за Еминем  Simple Smile Напомни ми за него и ме усмихна. Благодаря .

# 4 389
@NotAlice, струва ми се, че гледаш прекалено сериозно на темата. Не забравяй, че все пак е "Клюкарник". Simple Smile

Ама защо пък чак очилата сме коментирали, пък плочките, пък не знам какво си...

Признавам си, че понякога го изкарваме на бесен чат и се налага Мистър Пропър да мине с мопа и Доместос-а, но на мен лично ми е кеф като имам 5 минути почивка в работата, да влезна тук и да попиша малко, ей така, за разтоварване.

Нито ми трябва Филипчо Датски, нито плочките на Пепон в банята, на корема й или пред блока й, нито нищо...

# 4 390
О, мерси. Любимо парче за поздрав. Казва ясно точно това, което аз мисля по повода.
"Не съм role model. Не ме слагайте в кутийка, не съм ви длъжен да съм любезен с никого, колкото и да съм известен. Не пея за децата ви, пазете ги от мен. Изял съм тон житейски л... и ще пея за това, което виждам и съм изживял. С черен, гаден хумор и талант за рап. Не съм герой на пиадестал".
Скрит текст:

Между другото, искам да споделя един влог, който харесвам много. Влог със страшни истории.

# 4 391
Пепе има хубаво тяло според мен, слабичка е и на мен не ми изглежда отпусната. Плочки не виждам и никога не съм виждала на нея, не знам дали съм толкова кьорава или просто няма. Нея не я харесвам поради много други причини и тялото и определено не е една от тях. Не мисля, че прилича на ученичка, на мен ми изглежда точно на около 30. Сега дали една жена има едно, две или пет деца и как се отразяват на годините и... Друга тема.
За мен Пепе е продажница и нищо повече. Приказките за коучването, инфлуенсърството, влогър, блогър, майка, зайка звучаха поне малко достоверно преди година, сега обаче ръкавиците са свалени и си личи, че не е нищо повече от продажница. Мен на нейно място би ме било срам, когато вечер спра камерата и изключа телефона. Може и нея да я е срам.
Някой добър човек може ли да напише в коментар под последното видео на Валери няколко синонима на думите "готино" и "сладко"? Мен ме мързи.
В трети клас много исках шапка идиотка, понеже ги намирах за много сладки. Мама така и не ми купи. Чудя се защо. Изгледах десет минути, по-късно може да догледам.
Доизгледах видеото на Полина и Ася. Много е полезно, даже и развлекателно. Макар да не я харесвам, браво за идеята!

# 4 392
О, мерси. Любимо парче за поздрав. Казва ясно точно това, което аз мисля по повода.
"Не съм role model. Не ме слагайте в кутийка, не съм ви длъжен да съм любезен с никого, колкото и да съм известен. Не пея за децата ви, пазете ги от мен. Изял съм тон житейски л... и ще пея за това, което виждам и съм изживял. С черен, гаден хумор и талант за рап. Не съм герой на пиадестал".
Скрит текст:

Между другото, искам да споделя един влог, който харесвам много. Влог със страшни истории.

Ооо ама и в това си приличаме хаха обожавам страшно истории Grinning Имам чувството че аз ти пиша коментарите хаха Heart

# 4 393
Здравейте,не знам колко от вас следят влогърите и общо взето са запознати с това.Но забелязах,че прези 2018 и сега има голяма тенденция влогърите да стават певци.Независимо дали имат талант или не ,за съжаление под тяхните клипове има хубави коментари от малки фенчета.Вие как мислите?Кой влогър ви е направил лошо впечатление?Според вас кой може да пее ?Според мен последната песен на Васето и Никол е много безвкусна.Защото на Никол гласа й е роботски и прическата е направена некадърно още повече,че ушите и стърчат.

# 4 394
  • Sofia
Това е актуалната тема по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт