Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 328
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 365
Момичетааа, аз пък да напомня, че днес е петък и искрено се надявам най-накрая да пуснат така желаното от мен епизодче на Куинс с ГерганчитУу и Чефо
В клинична депресия съм от миналия петък, в който епизодът, който пуснаха не беше с Герганка Sad
Дали се е барнала с ризка в него????

# 4 366
# 4 367
 Миньон с коремни плочки.
Пепа да не би да е отишла да събира баластра за настилката в хола?

# 4 368
Много ми хареса новото видео с прощъпулника от Адриана. Изглеждат ми много мило и весело семейство.

# 4 369

Това пак ли е Леонардо оптикс или ги е намерила някъде на битака? Приличат на перископ на подводница.

# 4 370
Това пак ли е Леонардо оптикс или ги е намерила някъде на битака?
Ако виждам правилно - на едното стъкло има D, а на другото - G. Явно са Долче и Габана, тоест от Леонардо.

Въпросът е как тя вижда през този надпис...сигурно са само за гъзарчене тия очила

# 4 371
Тия са от китайски магазин за 1 лв. Ако това, което носи Пепа,  им е асортиментът на Леонардо оптикс, никога няма да си купя очила от тях.

# 4 372
  • Някъде там
Тия очила ми приличат на едни с които мм заварява.
Да взема и аз да се барна с тях щом са модерни?

Коя е Адриана с прощъпулника?

# 4 373
Сега, ако наистина се беше разкаяла, щеше да е с бамбукови очила, а не на работодателите Леонардо Оптикс...

Като проповядваш био-еко живот, трябва да си държиш линията, Пепоно! Само казвам...

# 4 374
Тия очила ми приличат на едни с които мм заварява.
Да взема и аз да се барна с тях щом са модерни?

Коя е Адриана с прощъпулника?

https://www.youtube.com/watch?v=oMex0tDcmi8&list=LLkabgsJv9VlzEqSiVJYLd8A

# 4 375
Искам да се включа с цел да ме изядете с парцалите ... ама ще рискувам защото за мен е важно всеки да изказва мнение .Все пак няма как всички да мислим еднакво .

Сестра ми е голям почитател на Антоанет от много време и ми беше препоръчала да я гледам . Още с първите клипове не ми хареса и ми дойде нямам много изкуствена и доста рекламна личност . От реклами не можеш да попаднеш на една нейна естествена и чиста снимка . НО ... все пак имам чувстото че злобата ви към нея е някаква страшно силна даже на моменти прилича на завист .Моля не ми се сърдете . Но и тя е човек все пак .  Децата и изглеждат добре гледани и усмихнати което за мен е много важно .Какво значение има как и стоят очилата ... от къде тази дребнавост ? И на мен не ми харесват очилата ама не е ли  си-важното човек да се чувства добре ?
Относно корема й ...тя като  цяло си има хубаво тяло . Някаква завист ли имате че е майка на две деца и има плочки и изглежда като ученичка все още ?
Малко жени изглеждат толкова добре след две деца .

Хванахме се за едни очила и само за тях говорите .

За едно съм съгласна с вас обаче ..относно колко парадира за био и ако живот а рекламира продукти които със сигурност не са полезни за планетата . Тук съм изцяло на вашето мнение . И все пак ... злобата грози човека . Каква е тази така силна злоба към нея ? Обяснете ми ако съм пропуснала нещо защото ви чета ама може и да съм изтървала  нещо и да си имате причина?

Лично на мен Зори ми е много по -неприятна от Антоанет .

Но винаги винаги винаги любима ще ми бъде MyBoxOfBeauty .Това са най-натуралното онлайн семейство което гледам и ги обожавам.

# 4 376
Пепе е хем глупавичка, хем алчна за пари и продукти на аванта ... За това рекламира и вода в пластмасова бутилка, и защитава плажовете. Невъзможно й е да мисли няколко момента по-напред в действията си.

Сладкиша е качила нова снимка в ИГ. Сменила е дължината и цвета на косата. Много ми харесва как е излязла на този кадър. Определено майчинството й се отразява добре.

Хареса ми видеото на Милена.

За Олив - ще ми е интересно да видя влогове от Южна Африка. Не ми е любимка, но ми е някак забавна.
Сладкиша, спрях да я следя преди време, скучна ми беше, но сега се впечатлих, изглежда чудесно!

# 4 377
Валери си била търсела обикновен сив пуловер ШЕСТ години! Animal Hear No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Hear No Evil И най-накрая открила, йеееее!
Шапките идиотки щели да почнат да ни харесват, защото все повече ще ги виждаме в социалните мрежи Joy
Айде, нЕма нужда. Цяла година гледам грозните тракторести маратонки и все още ги намирам за грозни!
Жал ми е за това момиче, в главата ѝ само бръмбари.

# 4 378
Аз не съм видяла Антоанета да има плочки. Да, слаба е. Но далеч не изглежда като ученичка, колкото и да й се иска.
И въобще не е вярно това, че малко жени изглеждат добре след две деца.
Аз познавам доста, че и на повече годинки от нея. Някои са си просто с такъв ген, други полагат сериозни усилия.
Във видеото с Филяка, където се затича на плажа много добре си пролича, че е отпусната и просто си е кльощава.

А за очилата й се смеем, защото са аванта.

И не виждам някаква особена злоба към нея. Повечето тук го обръщаме на майтап и се забавляваме с нейните изцепки.
Не виждам, някой да си е разплел чорапите, защото ни е блокирала профила. Това само показва още веднъж колко е фалшива.

# 4 379
NotAlice, в моите очи Антоанет е приятна на външен вид жена с приятно слабо тяло, но очилата, които подбира или й подбират от Леонардо, за мен й стоят откровено смешно. За дрехите да не говорим. Един, втори, трети чифт и вече почваш да се бъзикаш с това.
Да, и тя е човек, но, както сме казвали милион пъти, когато искаш да си известен, си носиш и последствията от това, приемаш, че ще бъдеш коментиран. Нима чуждите звезди не търпят коментари за всеки аспект от външния си вид, за всяко свое действие? Нима те не са хора?
Към Пепе злоба не изпитвам, вече ме отегчава до болка. Дразня се, че изскача отвсякъде - телевизия, фейсбук, инстаграм, очевидно вече в метрото.
А, дразни ме и вечно нахилената й физиономия. Ако веднъж застане що-горе сериозно, няма да е по-малко позитивна и няма да изгуби последователи. Просто да е откровена и ще спечели много.

Общи условия

Активация на акаунт