Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 320
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 335
Ако започне като Гера да ни блокира една по една ще се самообеся.

# 4 336
То е много удобно всяка критика да приемаш за хейт,тормоз и да печелиш симпатии в позицията на жертва.
Това за показването на котаната ме разсмя,но да кажем,че в нкл видеа Ивана казва,че има нкв морални задръжки все пак.И ако имаха опред.тип аудитория можеше и по котани да са,но при предимно детска аудитория(говоря и за Валери)някак си не е удачно.
Това с опазването на природата или зиро-уейст ми е лицемерно при някои влогъри,даже говоря конкретно за Аглю мамата.Как извъртя нещата,ей,котка по гръб не пада.
Не се включвам вече често,'щото ми скъсват г..от работа и даже нямам мотивация/интерес да цъкна на поредното безмислено лендзене.
Вчера изгледах наведнъж нкл влога и днес не мога да се сетя какво аджеба гледах вчера,'начи нищо не ме е впечалило особено.

# 4 337
Мисля, че в публикацииъу за Пепе в профила на тази тема в ИГ трябваше да се спомене кой е източника , от когото са скрийншотовете.
Дамата сега в писала, че Пепе ѝ е писала и приема критиката

# 4 338
Иванеса обаче като няма бебе, включва сладкия куч в декора /нищо, че предпочита Котана пред него/.

Скрит текст:

Явно кучетата, както и бебетата - вдигат гледаемостта на постовете.

Kучето гледа доста жално, Ивана колко ли го е измъчила докато заснеме перфектния кадър...

# 4 339
Пепка е премахнала нашата публикация от отбелязаните снимки и удобно ще се прави на глуха...

Не, не, блокирала е профила, затова и тагът се е премахнал автоматично.

Не ги разбирам много, но в нашия профил тага си стои.
В нейният профил, където са отбелязани снимки преди я имаше и нашата публикация, а сега я няма.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 12:26 от Вαнилия*

# 4 340
Иванеса обаче като няма бебе, включва сладкия куч в декора /нищо, че предпочита Котана пред него/.

Скрит текст:

Явно кучетата, както и бебетата - вдигат гледаемостта на постовете.
Тя нали беше “ВЕГАН” к’ви са тия сушита с риби...
Когато е спонсорирано, и рибата е веган! 😂

# 4 341
Пепе е хем глупавичка, хем алчна за пари и продукти на аванта ... За това рекламира и вода в пластмасова бутилка, и защитава плажовете. Невъзможно й е да мисли няколко момента по-напред в действията си.

Сладкиша е качила нова снимка в ИГ. Сменила е дължината и цвета на косата. Много ми харесва как е излязла на този кадър. Определено майчинството й се отразява добре.

Хареса ми видеото на Милена.

За Олив - ще ми е интересно да видя влогове от Южна Африка. Не ми е любимка, но ми е някак забавна.

# 4 342
Мисля, че в публикацииъу за Пепе в профила на тази тема в ИГ трябваше да се спомене кой е източника , от когото са скрийншотовете.

Съгласна, сега ще ги добавим.

Дамата сега в писала, че Пепе ѝ е писала и приема критиката

Сетила се Мара да се... Въобще не й вярвам. Времето ще покаже накъде духа парата....ъъъ...пардон, вятърът.

# 4 343
Обаче пепе на всички снимки е с различен корем. Тези фотошопи нямат ли един калъп и да го прилагат, че става смешно.

# 4 344
Пепе е хем глупавичка, хем алчна за пари и продукти на аванта ... За това рекламира и вода в пластмасова бутилка, и защитава плажовете. Невъзможно й е да мисли няколко момента по-напред в действията си.

Тя няколко момента назад не може да помисли, какво остава за напред.

Сладкиша е качила нова снимка в ИГ. Сменила е дължината и цвета на косата. Много ми харесва как е излязла на този кадър. Определено майчинството й се отразява добре.

Може ли линк за Сладкиша?

# 4 345
Сладкишката е mimozka.89 в Instagram.

# 4 346
Обаче пепе на всички снимки е с различен корем. Тези фотошопи нямат ли един калъп и да го прилагат, че става смешно.
На теб не ти ли се случва да си с различен корем? 🤔
Защото на мен да.
Зависи от много неща моментното състояние. Така или иначе, няма как да си нарисува плочки, ако ги няма. 😛

# 4 347
Всъщност има начин да си нарисува плочки - както има контуриране на лице с грим, така може да се направи и на тяло. И с подходяща светлина ще докара плочки.

Ето картинка, същото е с гърди, корем, крака...

# 4 348
Ако започне като Гера да ни блокира една по една ще се самообеся.

Гера Малката Меринджейка.
Ако ме блокира ще си купя ризка.

# 4 349
Какво значи, че приемала критиката?

Ако е съгласна с нея и си взима забележка, че тя не е най-удачния човек да популяризира тази кампания, би следвало да си изтрие публикацията или поне да каже нещо.
Иначе това за мен нищо не значи. Утре пак ще си вее бутилките на банкя, опазвайки морето.

Нас ни е блокирала, ок. Не иска си общуваме, може би, защото не сме й предложили някоя колаборация, не знам.
Но в нейния профил може да заеме някаква позиция. Нали всеки коментар й е важен и цени всяко мнение.
Нали работи супер непозната професия инфлуенсър, за която останалите нищо не знаят. Ами да каже защо е застанала зад тази кампания, какво я е привлякло в нея, с какво тя може да допринесе към нея.
Въпросните коментари са съвсем на място, няма груби нападки, обидни квалификации, нито така любимите им хейт и завист.
Щом заставаш с името и лицето си и се цаниш инфлуенсър, би трябвало да си отворен към диалог.

Общи условия

Активация на акаунт