Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 331
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 350
Съгласна съм с Ванилия. Ако Пепе приемаше критика, най-малкото нямаше да блокира профила.

# 4 351
Всъщност има начин да си нарисува плочки - както има контуриране на лице с грим, така може да се направи и на тяло. И с подходяща светлина ще докара плочки.

Ето картинка, същото е с гърди, корем, крака...

😂 😂 😂 😂
Представям си Пепе с четките. Може и туториАл да направи даже. 😜
 Като влезеш в морето какво става с този грим? 😏

# 4 352
Явно е отишла да почисти морето, няма да я притесняваме. 😎

# 4 353
Ще приема, че Пепе си е взела бележка ако най-малкото излезе с един пост и си признае грешката. Иначе е абсолютно безмислен този неин коментар към жената. Празни думи.
Той самия и пост беше толкова нагъл с това "Вие правите ли го?", че не ми се коментира. Ако беше написала нещо в стил "Признавам, не винаги съм била стриктна в намаляването на употребата на еднократни шишета/ чаши/ прибори/ whatever, но вярвам, че това е важно и правя крачки да намаля своя отпечатък върху природата, като наскоро започнах да правя това и това. Ще се радвам да споделите какво правите вие", щеше да отнесе много по-малко критика. Така както го е пльоснала изглежда абсолютно неискрено и не изпълнява целта си.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 17:07 от Superficial

# 4 354
# 4 355
  • Пловдив
С тези  очилца Пепка е като някакъв майски бръмбар...Nerd

# 4 356
аххаха на мен ми прилича на Мухата Цеце Laughing

# 4 357
А на мен ми харесват очилата.
Без ирония го казвам. 🤞

# 4 358
А на мен-на това

# 4 359
Да, тези горе долу биват. Определено е имала много по-лоши попадения. Като Хари Потър беше адски нелепа 😂

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 14:48 от Вαнилия*

# 4 360
Пепа защо блокира профила да попитам аз? Каква е логиката и смисълът въобще? Няма да и излиза като е тагната, тоест удобно ще си зарови главата в пясъка и ще се прави, че всичко е цветя е рози?

# 4 361
Обаче пепе на всички снимки е с различен корем. Тези фотошопи нямат ли един калъп и да го прилагат, че става смешно.
На теб не ти ли се случва да си с различен корем? 🤔
Защото на мен да.
Зависи от много неща моментното състояние. Така или иначе, няма как да си нарисува плочки, ако ги няма. 😛

Съгласна съм, че коремът зависи от моментното състояние. Но има доста начини да си направи плочки, повярвай ми. Някои си правят с автобронзант, така стои и в морето Wink

# 4 362
  • Някъде там
Пепа защо блокира профила да попитам аз? Каква е логиката и смисълът въобще? Няма да и излиза като е тагната, тоест удобно ще си зарови главата в пясъка и ще се прави, че всичко е цветя е рози?
Е тя кога е правила друго...
Освен да се прави, на ни лук яли ни мирисала.Така е най-лесно а Пепа винаги си е падала по лесното..

Подозирам, че на висящите на дувара им е скучно и понеже разбраха, че с обичайното прекалявате,не се получи и действат с бутона.

Някой беше казал, че пак ще ходи в Бургас на моминско парти.гледам пак море снимала,там ли е?

# 4 363
Пепончето въобще не е мила и добра, колкото и да се опитва да ни го доказва с 24- каратовата си Макдоналдс усмивка.
Още помня как ми блокира един от профилите, след нетолкова злобен, но небогоугоден за нея коментар.

После, като направи оня гаф с "Какво си правите, момичета", като й публикувах видеото на сторито под нейна снимка, сигурно пак я засърбяха ръцете да блокира, но реши да ползва друга стратегия и да се прави на мила, дори ме покани в Докторската градинка, за да се уверя колко загрижена майка е. Тогава пък Льольо Датски не спази опорните точки и ми каза, че явно имам доста интересен живот, за да правя видеа на сторита. Laughing Да, льольо,  доста ми е интересен и активен животът, представи си, дори изкарвам пари, без да се тагвам на глупави снимки, за да ме хранят спонсорЕте.

Та, така с добродушната, малка и сладка Пепе...

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 15:03 от Yogurina

# 4 364
Гера "Ризата" мухахаха

Мисля, че един сЮтиен от Виктория Сикрет ще я накара да се почувства успяла, даже и рекламно лице може да я направят /нали е детската й мечта/.

P.S. Малко оффтопик, но някоя от вас поръчвала ли е скоро от Фууд Панда? Питах ги нещо в ИГ профила, те много обичат да коментират там, дори искаха да ни черпят. Grinning Та, последно като поръчвах преди няколко години от тях, всичко беше в пластмасови опаковки, да не би да са станали био и еко или е същата работа?

Зависи от кой ресторант поръчате - те само разнасят (предвид че почти никога чат бота им не знае как да отговори защо закъсняват или адреса им е грешен и МИЛИОН  други драми с това да се стигне от точка А до точка Б)

Но не, една хартиена торба на фуудпанда с розовко лого и вътре има кутиите които са или стиропорени или пластмасови, че дори и в найлонови торби завързани или увити във фолио, напълно зависи от ресторанта как предлага храната си за навън. Единственото място май беше ресторант Добро от което ми донесоха супа в пласмасова кутия с дръжчица която става за многократна употреба и си я позвам все още. Та относно това фуудпанда нямат много какво да направят защото работят с много ресторанти, за всичко друго обаче са тотално неадекванти и нямат разрешение - храна ми е закъснявала с по два часа, почти винаги е имало объркване с адрес и е трябвало да обикалям улиците да им търся колата или доставчика, ако адреса им на картата е сбъркан както и да им го обясните, те не успяват да го предадат на време на доставчика и той винаги отива там към което ви добавят още 30мин чакане, обратната им връзка е скандална, исках много пъти да говоря с мениджъра им при което ми обясниха че те няма как да ме свържат с него защото може да стане само ако той сметнел за нужно, тоест да им пиша общ мейл и той да го види а.к.а те да го игнорират преди това или просто да ми напишат че ще ми дадат 20 процента отстъпка и ред други цигании като заяждане по телефона и оправдаване с това, че ресторанта нещо си

п.п. много мога да съм недоволна от платформата им затова млъквам вече

Общи условия

Активация на акаунт