Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 224
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 515
Ралица си има някакви нейни разбирания, което не е грешно в крайна сметка. Поне не си противоречи толкова колкото другите. Аз не съм напълно съгласна с тях - къпане без шампоан, пет дрехи в гардероба, една чанта... Не бих живяла така.
Изгледах и други видеа с Ася - много е симпатична тази жена, трябва да си направи собствен канал!

Малко се изгубих в дискусията - може ли линк към профила на тази Ралица - стана ми интересно!

# 4 516
Видеото на Ивана беше излишно. Показва си пратките, кой какво ѝ е подарил. Нищо смислено. По-добре да е видео с отзиви за тях. Нещо да ни "инфлуенсне". Нали това им е работата. Зорница може да е малко като даскалица и всезнайко ама поне има интересни моменти във видеата си. Било то за продукт от бита или козметиката.

# 4 517
На гивалея обаче даде парфюма, който й хареса по-малко. По Джимито как се превъзнасяше,  а Карл не можа така да я развълнува, не успя да го скрие. Аз пък ще участвам ако даде Джимито. Само тогава и ще я последвам. 

# 4 518
Видях предишно видео на Ивана, в което имаше сутиени и реших да погледна в мола, ами едва ли бих си купила нещо, имах чувството, че на закачалката още ще се разпаднат, какво остава като се изперат. Повечето неща, които инфлуенсърите лансират не са приложими в живия живот, е, поне за хора като мен, които не са минималисти, но пък с разум пазаруват. Абсурдно е да се дават тези всичките пари за едните парцалки и обувки, като са очевидно некачествени. Да е качествено, ок съм.
И не е до цена.
Вече и на мен ми писна да се обсъждат все Пепе и компания, обаче човещинка, не съм виждалa друг така да се е оплел като пате в кaлчищa.
Не ги следя от месеци и не им гледам видеа като преди, по скоро спорадично, просто като ми олекне някой и е дотам, което не значи, че няма никога да им гледам пак, но интересът ми изчезна.

# 4 519
https://www.youtube.com/watch?v=HWnO20U5wng 

Много се смях. Абсолютно случайно попаднах на тоя тип, обаче лично на мен ми е супер забавен. Еле пък видинския български и порядки с леееко американския акцент - прайслес! "Баба му седи до него уплашена, мисли, че на нея че и мууне един лакит у зъбите" :Д

# 4 520
Ралица си има някакви нейни разбирания, което не е грешно в крайна сметка. Поне не си противоречи толкова колкото другите. Аз не съм напълно съгласна с тях - къпане без шампоан, пет дрехи в гардероба, една чанта... Не бих живяла така.
Изгледах и други видеа с Ася - много е симпатична тази жена, трябва да си направи собствен канал!

Малко се изгубих в дискусията - може ли линк към профила на тази Ралица - стана ми интересно!

Заповядай.
Instagram
YouTube

# 4 521
  • София
Ей, затова не гледам нощем YouTube. 😂😂 Лека ви нощ с едно видео от този екземпляр.
https://youtu.be/ZBF7sUZTMG4

Нито Пепе ми е интересна за коментиране вече, нито останалите "обичайни заподозрени", затова и скоро не съм се включвала, но ви чета подробно.
Някой беше писал, че на Ивана татуса на гърба не е добре напревен. Според мен изглежда така заради обработването на снимката и множеството филтри, които слага. Сега се сещам, че беше показала в едно видео как редактира една снимка. Буквално, ей така гледах. 😮😮🤦‍♀️ Вече не е нужно и да се стараеш да излизаш добре на снимки, влизаш после в няколко приложения и си като нова. 😂😂

# 4 522
Ето го видеото на Ралица, където казва кой набор е на 2рата минута https://www.youtube.com/watch?v=oLRcaixJLMw

# 4 523

Заповядай.
Instagram
YouTube

Благодаря! Хареса ми профила й и обичам минимализма като цяло и някои от идеите й ми се струват супер. Само една нещо ми се стори притеснително - намаляйки количеството купени дрехи, но перейки по-често не се ли губи смисъла, тъй като се хаби повече вода? Тоест не е ли по добре да си имаш повече дрехи през сезона, да ги переш нормално, на пък да ги носиш просто за повече от един сезон. 🧐

# 4 524
Ралица не съм й гледала дори цяло видео, преди още се опитах, но спрях в началото, нещо не ме вдъхнови. Не мога да предположа, че е по малка от мен никога, но е. При нея има нещо хормонално, това хлътване на очите и такъв тен на лицето е от хормони, дано си обърне внимание, не е до козметика това.
За минимализма нямам мнение, то е до обща нагласа за живота. Трябва да се отнася за всичко в нейния живот, а не само за определени неща, тогава ми е малко към мания.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 02:38 от passionbiojuniper

# 4 525
https://www.youtube.com/watch?v=HWnO20U5wng 

Много се смях. Абсолютно случайно попаднах на тоя тип, обаче лично на мен ми е супер забавен. Еле пък видинския български и порядки с леееко американския акцент - прайслес! "Баба му седи до него уплашена, мисли, че на нея че и мууне един лакит у зъбите" :Д

Satisfied ММ спи и да ти се вържа на акъла да го видя този и баш на тая част с бабата като се разкикотих....Sweat Smile Ще го догледам утре обаче. Satisfied

# 4 526
King Robi го гледам за разтоварване, въпреки че напоследък намали видеата. То е сигурно защото е започнал работа и креативността му намаля. Има големи попадения и е добре възпитан, макар че се прави на шматка понякога.

За оная псевдо бременната  и нейния пост призън приятел - надявам се да е разбрала, че влогърството не й  е сила и да не започва отначало. Имаше много деца, които я следяха, а тя си беше откровено зле.

Фичо сигурно е ходил за материали:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 07:39 от Dress as Princess

# 4 527
Има нов канал тя ... https://www.youtube.com/channel/UCOkqF6rRRWhQ0JOeEz4qXBA
Ютуб настоятелно ми предлага клип, в който отваря мистериозна кутия ...

# 4 528
Лили бюти 🤣🤣

# 4 529
  • София
Ой това момче King Robi уникален! Страхотно чувство за хумор.

Снощи докато гледах Brad Mondo попаднах на видео че ДЖЧ се е изрусил и от там на фризьор който му е оправил косата. Егаси пича, искам такава косаааа! Супер яко боядисва и прави чудеса

https://youtu.be/IgRg0HZ_ZLk

Сафия също има ново видео, за K-POP

Общи условия

Активация на акаунт