Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 243
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 500
Присетих се за оная влогърка която правеше баница на холната масичка, имаше мъж бивш затворник и снимки с бременно коремче. Тя роди ли?
Хич не е била бременна. Отделно от Ютуб май й бяха блокирали стария канал, та сега се подвизава в нов ... Два-три пъти ми изскача в предложенията ... Отврат е просто!

# 4 501
Да не става въпрос за онези двамата, дето спяха на един дюшек на земята и ги бяха хванали от крадат от магазин?
Момичето наистина ми изглеждаше, че има някакъв проблем.

# 4 502
Да не става въпрос за онези двамата, дето спяха на един дюшек на земята и ги бяха хванали от крадат от магазин?
Момичето наистина ми изглеждаше, че има някакъв проблем.

Дааа, Ютуб й деактивира канала поради голо или съдържание със сексуален характер. Личи й, че си има някакви психични проблеми...

„Хайде, хапчета чудесни, никога да не поресна“

Скрит текст:

Порасни, момиче, нелепо е вече...

# 4 503
Ралица минималистката била 86ти набор, ама тия био кремове изобщо не и влияят, какви бръчки е заформила около очите, мислех я за поне за 45 годишна.

Минимализъм, минимализъм, ама от един момент нататък ползването на малко грим не вреди, даже чудеса прави. А очевидно е суетна.. . И аз мислех, че е доста по-голяма, отколкото е.

Нямам предвид грима, а бялата козметика, веднъж беше показала някакъв био крем (всичко да е био) подвластна на минимализма, ами има къде къде по-ефективни кремове, заприличала на бабка само и само да е верна на движението си.

# 4 504
За тази пишман влогърка като се сетя..бльоп.И тя е от тези,които не приемат критика,ко'ще и да е градивна,с призив да си повиши хигиената.

# 4 505
Както казах, за мен момичето не беше добре и не бих я винила, че не приема критика или нещо подобно.
Но гаджето й сякаш се възползваше от нея и беше много противен.

# 4 506
Ралица минималистката била 86ти набор, ама тия био кремове изобщо не и влияят, какви бръчки е заформила около очите, мислех я за поне за 45 годишна.

Минимализъм, минимализъм, ама от един момент нататък ползването на малко грим не вреди, даже чудеса прави. А очевидно е суетна.. . И аз мислех, че е доста по-голяма, отколкото е.

Нямам предвид грима, а бялата козметика, веднъж беше показала някакъв био крем (всичко да е био) подвластна на минимализма, ами има къде къде по-ефективни кремове, заприличала на бабка само и само да е верна на движението си.

Да, разбрах какво имаш предвид, но истината е, че веднъж вече излезли, такива дълбоки бръчки няма как да се коригират с крем. Но пък защо да не се освежи човек с малко декоративна козметика. Аз поне го предпочитам пред това да изглеждам уморена, изтерзана или направо болнава (ако не сложа малко фдт и руж за цвят)
А това, че био кремовете са непременно по-добри или полезни е мит безподобен.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 23:48 от tuali

# 4 507
Страхотна е Ивана! Такъв финес, такова излъчване. Славянско и нежно. Аристократично бяла, а обеците сигурно са платина.

Ивана жено - откъде тези обици?!?
Ще си запази кутията от Лореал за някой проект - направо го видях осъществен наплякан със стикери от Джъмбо.

Хайде и кучката веган...

# 4 508
Ралица си има някакви нейни разбирания, което не е грешно в крайна сметка. Поне не си противоречи толкова колкото другите. Аз не съм напълно съгласна с тях - къпане без шампоан, пет дрехи в гардероба, една чанта... Не бих живяла така.
Изгледах и други видеа с Ася - много е симпатична тази жена, трябва да си направи собствен канал!

# 4 509
Tuali, те са и излезли от системно неподържане с подходяща бяла козметика, аз съм на същото мнение за биото.

# 4 510
И какво стана с критиката към Поли? За мен девойката си е супер.

# 4 511
Не знам минималистка ли или не, но тези дрешки хич не й правят услуга. Тези потничета за мен не се различават от бельото или най - много пижама. Малко като Пепе. Лица на пораснали жени и дрехи  на 15. И как 86- аз бях убедена, че е минала 40.
Константина или както й е името има толкова вулгарно и неприятно излъчване, че не мога да си причиня.

# 4 512
И аз тези потници не ги харесвам. Но прическата е още по-зле, тази прическа е за момиченце, не жена на 30+, съжалявам, но седи идиотски...

# 4 513
сега търся клипа в който казваше кой набор е. Стила и на обличане и на мен не ми харесва, сега прехвърлям зимните и видеа ами като бабка се облича, но от снобкавите баби иска да изглежда аристократично, но изглежда като бабка.

# 4 514
Идвам от видеото на Ивана. Косата й беше в потресаващо състояние

Нещо ми се видя още по-грозна на тоя клип, после се загледах и видях, че 1. Няма я редовната очна линия, с която явно наистина изглежда по-симпатична и затова не я виждаме без нея никога 2. Не се е филтрирала и осветила достатъчно, както го прави по принцип и кожата й е много гадна тъмна, точно като циганка е..

Абе прическа, дреха, грим, кожа.. просто Ивана ....

По принцип се старае повече да прилича по-малко на нея си, но на този клип не се е постарала и ми е много отблъскваща Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт