Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 260
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 485
Аз бих казала - когато осъзнаеш, че всъщност си безработна и нямаш никакво бъдеще с тоя инстаграм. Ама май това Валерито няма как да и влезе подобна мисъл Grinning

Скрит текст:

# 4 486
  • София
Страхотна е Ивана! Такъв финес, такова излъчване. Славянско и нежно. Аристократично бяла, а обеците сигурно са платина.

# 4 487
Тази госпожа упорито прави тази прическа всеки ден....

# 4 488
Ох, Теди, аз си помислих, че е той - Филип. Simple Smile Гледам снимката и си викам,  много работи Joy

И аз 😂

# 4 489
Не ми харесва, че Ивана чете съставките и описанията на телефона, че и се запъва. Можеше да научи наизуст по 2 изречения за продукт и да ги каже на камерата.

# 4 490
  • София
Денят ми започна със снимката на Константина, явно така и ще завърши. Този бюст не ми изглежда да е естествен! Каква е професията на тази жена? Пише, че въпреки децата се връща към снимките. А тези снимки са в един стил..., с който не бих св хвалила.

# 4 491
Май беше телевизионна водеща. Може да има предвид снимки за телевизията?

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 22:56 от Анонимен

# 4 492
Тази госпожа упорито прави тази прическа всеки ден....

Панталонки, потник и две рокли, с бебе... По-често перяла, колко по-често от всеки ден Thinking
А с тази джуфка на главата ми напомня на някоя тийнка от Disney channel, но без младежкото излъчване.

# 4 493
Страхотна е Ивана! Такъв финес, такова излъчване. Славянско и нежно. Аристократично бяла, а обеците сигурно са платина.

Обеците са внос от али-то, пардон, нейния бранд!

# 4 494
Ралица минималистката била 86ти набор, ама тия био кремове изобщо не и влияят, какви бръчки е заформила около очите, мислех я за поне за 45 годишна.

# 4 495
Не ми харесва, че Ивана чете съставките и описанията на телефона, че и се запъва. Можеше да научи наизуст по 2 изречения за продукт и да ги каже на камерата.

шегуваш се, нали? тя неможеше да произнесе името на дизайнера и парфюма, ти искаш от нея съставките
много е трудно, нещо с орхидеи каза...
Скрит текст:

Присетих се за оная влогърка която правеше баница на холната масичка, имаше мъж бивш затворник и снимки с бременно коремче. Тя роди ли?

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 22:43 от Dress as Princess

# 4 496
Ралица минималистката била 86ти набор, ама тия био кремове изобщо не и влияят, какви бръчки е заформила около очите, мислех я за поне за 45 годишна.

Минимализъм, минимализъм, ама от един момент нататък ползването на малко грим не вреди, даже чудеса прави. А очевидно е суетна.. . И аз мислех, че е доста по-голяма, отколкото е.

# 4 497
Наскоро открих няколко корейски канали, посветени на котки, много красиви животни отглеждат тез азиатци значи.

Тук е голям смях

# 4 498

шегуваш се, нали? тя неможеше да произнесе името на дизайнера и парфюма, ти искаш от нея съставките

Присетих се за оная влогърка която правеше баница на холната масичка, имаше мъж бивш затворник и снимки с бременно коремче. Тя роди ли?

Коя е тая звезда?

КарЕл ще да е нещо ЛибресЕ и фашУн ляйфстайль🤪

# 4 499
тая с коремчето май я хванаха, че изобщо не е бременна, а просто е хапвала повечко баничка..и накрая с приятеля и’ си измислиха, че е направила аборт, нещо такова... психопати

Общи условия

Активация на акаунт