Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 258
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 455
Кухалери го измислих аз. И мога да си измисля каквото си поискам и да го използвам където си поискам. Нямаше да е тъжно, ако не беше толкова достоверно. И не на мен трябва да ми е неудобно, а на нея, защото мозъчния й капацитет клони към -1. И като гледам мен повече ме е яд за това, какъв waste е, отколкото нея самата - хубаво момиче, ама до там. А можеше...можеше...можеше, трябваше, щеше.
"Ми ако с Филяка и всички бащи на Сиенка в Бургас , са изчистили по една торбичка с боклук и хоппп... плажа чист😬 -> не знам кой го е писал това, но тоя коментар е отвратителен. Можеше да намекнете без да въвличате детето в него.

# 4 456
Аз бих казала - когато осъзнаеш, че всъщност си безработна и нямаш никакво бъдеще с тоя инстаграм. Ама май това Валерито няма как да и влезе подобна мисъл Grinning

Скрит текст:

# 4 457
Аз бих казала - когато осъзнаеш, че всъщност си безработна и нямаш никакво бъдеще с тоя инстаграм. Ама май това Валерито няма как да и влезе подобна мисъл Grinning

Скрит текст:

Имаше един филм преди години ...Idiocracy.

# 4 458

Скрит текст:

Имаше един филм преди години ...Idiocracy.

Ааа да, гледала съм го Grinning баш!

# 4 459
Аз лично не съм фенка на Антоанет, нито по някакъв начин защитавам някого или пък ме дразни, че се пише за нея, НО вие все едно и също пишете всеки ден бе.... 🙄

# 4 460
Аз лично не съм фенка на Антоанет, нито по някакъв начин защитавам някого или пък ме дразни, че се пише за нея, НО вие все едно и също пишете всеки ден бе.... 🙄
Хахахха не мога да не се съглася, но аз просто не чета коментара като не ми е интересен. Както и за други влогърки, които изобщо не следя.

# 4 461
Ми те правят всеки ден едно и също Joy Това ни дават, това коментираме

# 4 462
  • Някъде там
На Зорница информативните влогове ги харесвам(преди много повече),но ще коментирам негативно това

Колко ли пластмасови опаковки за тест е имало в ръцете на Зорница?
В това отношение нейното лицемерие минава това на Пепа. До вчера беше най-големия консуматор,от днес вече и тя се грижи за природата.Съжалявам, но преди да насърчаваш някой в нещо,първо трябва да погледнеш ти как точно правиш това преди да даваш акъл.

# 4 463
Зорница сега до такава степен ще се филмира за еко нещата, че ще наблюдаваме същата мания като по кетото. Точно затова не мога да и гледам видеата вече и ме натоварва. То хубаво еко, но наистина такъв консуматор като нея рядко се среща. Може би като е вече еко манията и да опитва всяка спирала на света ще спре.

# 4 464
Чакам две неща. Да кажете за Поли и Студио Куинс със загорялата Гера. Вълнуващ петък, дами.

# 4 465
Чакам две неща. Да кажете за Поли и Студио Куинс със загорялата Гера. Вълнуващ петък, дами.

И аз искам да разбера за Поли

# 4 466
Това за бащите на Сиена беше по скоро по повод поредицата от сторита и снимки на различни мъже с нея с надпис, че са и бащи.  Поне аз така разбирам коментара, не че Пепе е к@рва...

Инапе да кажете за Поли 😁

# 4 467
Имам чувството, че не могат да не яхнат всяка нова и модерна вълна. Може ли всички да спасяват света, а пък Пепе и Зорница - не? Да бе!
Но ако и двете сега се замислят и задраскат пластмасовите бутилки на Роса, чашите за еднократна употреба, сламките, найлоновите торбички, пробите на десетки продукти, наистина си заслужава да го споделят и да разкажат как им е променило ежедневието. Но да излизат и да говорят/пишат все едно цял живот са избягвали да правят излишен боклук... Това е лицемерно, дразнещо и им трупа само негативи.

# 4 468
Почнах да гледам видеото за ПР пратки на Ивана и стигнах до там, че не знам кой си ѝ пратил метърче с което щяла да си мери косата?! Аз ли не разбирам нещо? Защо някой си мери косата с метърче? Neutral Face

# 4 469

Eй, съвсем забравих "Студио Куинс", отивааммм...

На мен малко ми е съмнителен постът на това момиче, което писа за Поли, регистрира се специално да пусне бомбата ли?

Пояснение: Не припадам по Поли, както повечето тук, но и нищо лошо не мога да кажа за нея за момента.

Общи условия

Активация на акаунт