Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 252
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 470
Късам РИЗАТА от мъка...и тоя път я няма Геца, не се хабете да отваряте. Ще пиша на Студио Кунс да ми купят нова РИЗА на Филип Плейн, за да се почувствам добре. Може и нещо на Victoria's Secret /в краен случай/.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 20:12 от Yogurina

# 4 471
Това за бащите на Сиена беше по скоро по повод поредицата от сторита и снимки на различни мъже с нея с надпис, че са и бащи.  Поне аз така разбирам коментара, не че Пепе е к@рва...

Инапе да кажете за Поли 😁

Аз не съм ги гледала. В такъв случай се извинявам.

Между другото аз доста се посмях на успехите в кариерата, започващи с УНИВЕРСИТЕТА и завършващи с някъв магазин. За правописа какво си купува ми е чудно.

# 4 472
Почнах да гледам видеото за ПР пратки на Ивана и стигнах до там, че не знам кой си ѝ пратил метърче с което щяла да си мери косата?! Аз ли не разбирам нещо? Защо някой си мери косата с метърче? Neutral Face

Така става, когато човек няма с какво да си запълва времето Joy

# 4 473
Почнах да гледам видеото за ПР пратки на Ивана и стигнах до там, че не знам кой си ѝ пратил метърче с което щяла да си мери косата?! Аз ли не разбирам нещо? Защо някой си мери косата с метърче? Neutral Face

Така става, когато човек няма с какво да си запълва времето Joy

не знам какво е конкретното метърче, но аз си мерех косата когато си я пусках за да я даря.
И извън контекста докато прескачах видеото видях лосионите на биобаза и по-точно един който си взех скоро и малко сдухах - усещам избора си опетнен Sweat Smile

# 4 474
ще коментирам негативно това
Скрит текст:
Скрит текст:
Във Варна има достатъчно обществени местни минерални водоизточници.
(на Шишковата градинка/в момента ремонт/ мин. вода е с най-добри показатели)
РЗИ-то ежедневно взема проби, които ги публикува.
Има едни съдове - стъклени дамаджани, от по 5 и 10л.
Скрит текст:
Ни вода купувам, ни пластмасови бутилки, нито торбички (дамаджаните са с дръжка).
Спомням си детските години(70-те), през летните ваканции, на село,
когато ходех на чешмата за вода с кобилица и  менци Simple Smile.
Скрит текст:

# 4 475
  • Русе
Значи не знам какво да кажа, затова показвам: https://www.youtube.com/watch?v=AGVJbJ62s3Q - 5 варианта и един панталон ....
и се чудя коя е по-зле Анелия или Рая Flushed Rolling Eyes

# 4 476
От одеве в главата ми са картини как Ивана си мери косата с метърче. Joy

# 4 477
  • Някъде там
ах "злобна гадина такава",защо толкова и завиждаш на Ивана за косата и метърчето, че така злобееш,ти деца и мъж за гледане нямаш ли си?Не си ли си направила бъркани яйца с авокадо, да се нахраниш, ами се храниш със злобата която изливаш върху горкото Иванче....Нямаш ли си друга работа, та пишеш в темата да кажеш как не спираш да мислиш за Ивана 😉😉

(Fallon,шегувам се)
Не фантазирай, тя Ивана ще го демонстрира нагледно във видеото за грижа за косата.😆

.

# 4 478
SatisfiedАз пък случайно се натъкнах на Филипчо Satisfied В кръга на шегата, Пепе може да му звънне за ремонта, щом нейния Филип не си прави труда Sweat Smile  Много ми заприлича на него с малко повече брада Flushed

# 4 479
Значи не знам какво да кажа, затова показвам: https://www.youtube.com/watch?v=AGVJbJ62s3Q - 5 варианта и един панталон ....

Пет комбинации с един панталон и нито една не е за свят, камо ли да си струва заснемането. Коя е тази, някое кандидат - ВалЪри ли? Дък фейс муцките и еротичните кадри със закопчаване на копченца и поклащане на раменца оставям без коментар, както и кичозното панце от джъмбо във фона.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 22:08 от tuali

# 4 480
ах "злобна гадина такава",защо толкова и завиждаш на Ивана за косата и метърчето, че така злобееш,ти деца и мъж за гледане нямаш ли си?Не си ли си направила бъркани яйца с авокадо, да се нахраниш, ами се храниш със злобата която изливаш върху горкото Иванче....Нямаш ли си друга работа, та пишеш в темата да кажеш как не спираш да мислиш за Ивана 😉😉

(Fallon,шегувам се)
Не фантазирай, тя Ивана ще го демонстрира нагледно във видеото за грижа за косата.😆

.

Посипвам си пепел на главата! Отивам да мажа филиите с лютеница, да правя яйца и авокадо тост. Останаха си гладни моите хора. Кой ще им направи сега мусака? Лишавам си семейството от присъствието ми и какво беше още Thinking Живот нямам, че си позволих да коментирам Иванка и останалите. Страшно им завиждам за кухото съществуване и страшно ми личи.
Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 09:35 от Анонимен

# 4 481
Късам РИЗАТА от мъка...и тоя път я няма Геца, не се хабете да отваряте. Ще пиша на Студио Кунс да ми купят нова РИЗА на Филип Плейн, за да се почувствам добре. Може и нещо на Victoria's Secret /в краен случай/.
От две седмици аз не мога да спя заради това видео... Гладих РИЗА за да седна с нея, да се доближа поне малко до професионализма на ГЕРГАНКА, докато я гледам как пърха с миглички ама.... Отново останах тъжна и разочарована...

# 4 482

Тази девойка силикон ли има, че така провокативно държи да ни покаже бюста си в дълбочина? Коя е всъщност, за пръв път я виждам?

Иначе в устата е като

Скрит текст:

Ако продължи да се цупи по този начин, назобиалите и гънки ще станат бръчки рано-рано.

# 4 483
Ох, Теди, аз си помислих, че е той - Филип. Simple Smile Гледам снимката и си викам,  много работи Joy

# 4 484
Ивана подарява парфюм на КарЕл Лагерфелд, ама неможе да прочете точно името му. Абе един такъв... страхотен..пристигнал завит в хартиика.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт