Много жени го правят това .
Та и аз казвам ..тъй като ми се струва че отключих лек спор с днескашното си мнение . Не харесвам Антоанет .Не е мой тип .Но не изпитвам нищо лошо към нея и някак си не подкрепям че в 10 минутната си почивка от работа ще вляза в този форум за да обиждам жена която дори не познавам . Нямате ли с какво да запълвате време... само злобата ли ви крепи ?
Сега сигурно засегнах много точки във вас ..горко ми .Ама така стоят нещата за мен . Не може ли да коментирате нещата които ви харесват . Влогърките които ви радват . Да кажете комплимент за някого например ? Или викате .. друго си е да плюем другите жени и да си мислим че сме повече от тях така .
Ама съм сигурна че ако Антоанет беше пред вас малцина щяха да и ги кажат нещата дето пишете под анонимните си профилчета тук .
Хайде сега . Мразете ме .Оплюйте ме и мен както само вие си знаете .
Но аз ще ви кажа какво научих за не дългия си живот до сега ...
Една жена е жена когато издига другите . Когато подкрепя другите жени .
Една истинска жена за мен крие любов .Всяка злоба и грозна дума от устата й насочена към друг човек я погрозява и за мен тя се превръща в нищо повече от просто едно дребно същество .
Не защитавам Антоанет.Не защитавам никого. Но е много грозно това което правите тук . Надявам се поне една от вас да ме разбере и да не насочва злоба към мен а НАИСТИНА да ме разбере .
Според мен трябва да се издигаме а не да се мачкаме .
Да ,Антоанет е такава и онакава ама пък се грижи за децата си .Ето един плюс .Личи си че те я обичат . Това не ви ли стопля сърцата поне малко ... ? Нека изкарваме положителното от хората . Вие не сте перфектни също .Лесно е зад анонимните профили да обиждате.
Промяната е хубаво нещо. Опитайте да сте по -добри .
Не се подкрепяйте в злобата си ..подкрепяйте се в добротата си .Защото сигурна съм имате такава в себе си .
Лека вечер .