Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 348
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 440
То като цяло когато едни хора изпитват злоба към някого се хранят като го следят . Примерно не харесваш дадена жена ..например бившата на мъжа си  а и проверяваш инстаграма и фейсбука всеки ден .  Коментираш с приятели колко била "тъпа" "грозна " и т.н. А в свободното си време се ровиш в профила й .
Много жени го правят  това .  
Та и аз казвам ..тъй като  ми се струва че отключих лек спор с днескашното си мнение . Не харесвам  Антоанет .Не е мой тип .Но не изпитвам нищо лошо към нея и някак си не подкрепям че в 10 минутната си почивка от работа ще вляза в този форум за да обиждам жена която дори не познавам . Нямате ли с какво да запълвате  време... само злобата ли ви крепи  ?

Сега сигурно засегнах много точки във вас ..горко ми .Ама така стоят нещата за мен . Не може ли да коментирате нещата които ви харесват . Влогърките които ви радват .  Да кажете комплимент за някого например ? Или викате .. друго си е да плюем другите жени и да си мислим че сме повече от тях така .

Ама съм сигурна че ако Антоанет беше пред вас малцина щяха да и ги кажат нещата дето пишете под анонимните си профилчета тук .

Хайде сега . Мразете ме .Оплюйте  ме и мен както само вие си знаете .

Но аз ще ви кажа какво научих за не дългия си живот до сега ...

Една жена е жена когато издига другите .  Когато подкрепя другите жени .
Една истинска жена за мен крие любов .Всяка злоба и грозна дума от устата й насочена към друг човек я погрозява и за мен тя се превръща в нищо повече от просто едно дребно същество .  

Не защитавам Антоанет.Не защитавам никого.  Но е много грозно това което правите тук . Надявам се поне една от вас да ме разбере и да не насочва злоба към мен а НАИСТИНА да ме разбере .

Според мен трябва да се издигаме а не да се мачкаме .

Да ,Антоанет е такава и онакава ама пък се грижи за децата си .Ето един плюс .Личи си че те я обичат .  Това не ви ли стопля сърцата поне малко ... ? Нека изкарваме положителното от хората . Вие не сте перфектни също .Лесно е зад анонимните профили да обиждате.  
Промяната е хубаво нещо. Опитайте да сте по -добри .
Не се подкрепяйте  в злобата си ..подкрепяйте се в добротата си .Защото сигурна съм имате такава в себе си .
Лека вечер .

# 4 441
  • София
И да, възрастни жени да измислят просташки прякори за мен е селяндурско.
Не сме възрастни, приличаме на около 16- годишни повечето. Heart Eyes

Аз лично не я следя, нито гледам, но си изразявам мнението, включително и подигравателно, тъй като тя за мен е еманация на всичко грозно в един човек- лицемерие, продажност, липса на качества/таланти, наглост, самочувствие без покритие, арогантност (справка: кампанията), глуповатост и липса на каквато и да е самокритичност, лигаво поведение, лековатост. Противна ми е, да. Обяснила съм много пъти из темите защо надълго и нашироко, любезно, с доводи, сега вече няма нужда.

И напомням, че никоя от "злобните" досега не е дала квалификация на потребител, защитаващ влогърка. Докато обратното е често срещано. Направи си тема "потребителките в бг мама в България и чужбина" и там си изразявай мнението.

Поздрави,
Малката сладка Кечър

# 4 442
@NotAlice, тъй като се припознавам в това с "5 минутната почивка",  ще ти напиша няколко изречения.

Явно не следиш темата отдавна, бих те посъветвала да върнеш една, две, три теми назад. Невинаги е имало хейт по адрес на Пепе, дори и аз съм споделяла положителното си мнение за някои неща, които прави, но от началото на годината тя просто се о*ка.

А относно следенето на неприятни личности, приеми, че повечето от нас го правят като социален експеримент вече, един вид- за да се види докъде ще стигне. За съжаление, Пепе се превърна в точно това с всичките си изцепки и нелепости.

Като изчетеш всичко изписано в тази тема за нея, може да се върнеш и да поговорим отново...

# 4 443
Ох темата с майките я дъвкахне оня ден, кой повтаря сега едно и също. Мненията не бяха две и три, че така лесно да се обобщи. Както казват някои - досадно е!

Pure, обръщай се на лично към тези, които използват Кухалери и епитетите за ПепЕ и Елица, не към мен. Ако беше чела щеше да знаеш, може би в тая тема аз съм човекът, който най-много защитава Елица, заслужено или не. Че и Пепе съм оправдавала за някои неща, Полина също, въобще няма такова понятие Вие. Не знам какво е това неиството желание да сложите редовните потребителки в темата под общ знаменател и да Ни определите като злобни, а пък някой новодошъл несъгласен с едно, две мнения на фона на стотиците да изпъкне като различаващ се от тълпата.

# 4 444
Кажете за Поли, че ми стана интересно, тъй като и аз я харесвам

# 4 445
NotAlice, ще подкрепя една жена, когато тя ме вдъхновява за нещо. Ще я издигна, когато виждам смисъл в действията и каузите ѝ. Такива жени има много и всеки ден им се възхищавам и се стремя да съм като тях.

Няма да подкрепям персони, които в моите очи водят кух живот и се опитват да наложат това като норма. Няма да ги подкрепям, защото те самите принизяват образа на жената до същество, което не работи и по цял ден пазарува козметика и яде.
Ако това ме праяи злобна, така да бъде.

P.S. Айде да спрем със сентенциите, взети от произволен сайт.

# 4 446
  • Някъде там
Злобни завиждачки, мусакаджийки, а вече и селяндурки 🤪
Важното е, че не сме спамаджийки, за разлика от налазилите темата такива.
Ние пишем за влогъри и сме си съвсем по темата.
След като, не сме блокирани или предупредени от модератор, че нарушаваме правилата на темата,сме в правото си да пишем каквото намерим за добре..
Коментираме и добро и лошо. Дори за Пепа, ако влезете в първите теми ще прочетете много хубави коментари за това което им е харесало в Пепа, на тези които уж я мразят.
Отношението ми към Пепа се промени след последните и изцепки,преди я харесвах и лично, аз много пъти съм я хвалила когато е заслужавала.

# 4 447
А да не злобеете срещу тях не е ли също начин ? Или щом нещо не ви харесва трябва да бълвате гущери. 
Има много по нормални начини да покажете че нещо не ви хареса . Защо изобщо се занимавам с тази тема и аз не знам ... то си е за вас . Ще го разберете .

# 4 448
Кажете за Поли, че ми стана интересно, тъй като и аз я харесвам
И на мен ми е интересно. Харесвам я и, честно казано, не ми се иска да се разочаровам от нея. Може да е било нещо моментно?

# 4 449
Ох, като почнете с заучени клишета да пръскате злоба по злобарите, направо да се просълзи човек.
Никого не искам да подкрепям, понеже е жена. Уау. Всички сме хора и уважавам тези, които според моята субективна преценка заслужават уважение.
А това, че някой не е съгласен с теб, не означава, че не те разбира.
И на мен ми е интересно за Поли. Защо си променихте мнението?

# 4 450
  • София
Сега прочетох поста на Алис. Ама не се чувствам засегната, честно казано. Издигат се свестни хора, готини и красиви жени, смели, оправящи се, имащи аура и вдъхновяващи. Това, че отказвам да издигам на пиедестал субект, когото няма за какво да уважавам, хич не ме прави с кофти отношение по default.

П.П. не знам защо, но "то си е за теб, ще го разбереш" винаги ми е звучало като селска клетва.

# 4 451
На мен също ми стана любопитно за Поли. Харесвам я, но не се сещам да я гледам.

Относно безрезервната подкрепа на всичко с ХХ хромозоми, айде, нема нужда...

# 4 452
  • Sofia
Има хубава дикция, приятен глас. На мен лично ми е симпатична визуално и мисля, че изглежда по-малка от 29/30, забравих на колко е, въпреки че постоянно съм го чела тук. Смятам че не се взема на сериозно.Не я гледам често, само защото вие ме информирате за абсолютно всичко свързано с нея и не изпитвам потребност. Харесва ми и розовият филтър на снимките, отива й. Иначе не намирам за лошо това, че показва положителната страна на живота си. Всеки има своите лични драми, и не бих си пуснала видео, което да ме натовари допълнително.  Не ме дразнят и рекламите, това е все едно да се дразня на телевизията, че има реклами. Все от нещо трябва да се издърже. Сигурно не е новина, но в социалните мрежи и YouTube, човек цели да покаже илюзорно положителната страна на себе си и живота, който води и това не ме дразни. Просто е част от играта. Плюс това вярвам, че ако се виждаш щастлив в очите на другите, самият ти може да се почувстваш така. Аз съм имала приятелки, като Антоанет Пепе, които винаги разказват само положителните неща във връзките си, до момента в който не ескалират проблемите, не защото са фалшиви, а защото това в светът в който искат да вярват. Смятам че по-рано днес се преекспонира темата с еко съобразния живот.
Скрит текст:
Аз също използвам пелени за детето си, понякога си купувам вода или нещо за пиене, кафе, както и ми се случва да си поръчаме пица в картонена кутия или да си вземем  храна  за вкъщи от топла витрина, която обикновено е в пластмасови опаковки. Успоредно с това не правя буклук на обществени места, не купувам торбички, нося си, старая се да си нося и за зеленчуци. Всъщност ние постоянни си купуваме минерална вода нo в 10 литрови бутилки, защото дъщеря ми пие само такава. Събирам разделно, разделям капачки, отделно хвърлям батерии,  оставям дрехи в кошовете БЧК, дрехите за хвърляне в кошовете за изхвърляне
а дрехи, старая се да си купувам и използвам дрехите възможно най-дълго. Тоест правя оптималното по моите критерии, за да дам добър пример на детето си и да не замърсявам морето, не и според темата тук, де.
И аз искам да разбера с какво ви кефи Пепа, че скачате като ощипани да я защитавате през няколко поста?
Тези, които не я харесваме многократно сме се "обяснявали" защо. Но нейните защитнички само едно и също мелите  - какви злобни завиждачки сме. И да, ние коментираме влогър, а вие - потребители в тема, която не е за коментиране на потребители.

# 4 453
ennya, благодаря ти за поста. Не съм съгласна с голяма част от нещата, но уважавам това, че единствена даде някакъв отговор.
Твоята приятелка най-вероятно е нямала 100 хил последователи,  на които пропагандира колко розов е животът и като пораснат и се окаже, че не е, да се чудят, в какво са се провалили, че животът им не е като на А.П.
И според мен се взима мноого на сериозно, на ако не я следиш редовно, няма как да го усетиш само по преразказ.
Но благодаря още веднъж за отговора.

# 4 454
Пепе има потенциал ако не се захваща с всички кампании и реклами, защото все пак не е компетентентна по всички въпроси и става смешно противоречието ѝ. Ако е малко по-обрана с тези неща, нито розовия филтър ме дразни, нито факта, че се опитва да покаже само позитивните неща, тъй като липно аз предпочитам да гледам видеа, които не са натоварващи. И аз наистина познавам доста хора, които се насочват с всички сили да покажат позитивизъм и да бъдат перфектни, но мисля, че е много психически натоварващо и сигурно на Пепе вече и идва в повече и малко по малко почва да и личи колко е изморена и сигурно няма идеи за видеа и затова не качва.

Общи условия

Активация на акаунт