Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 296
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 425
И аз искам да разбера с какво ви кефи Пепа, че скачате като ощипани да я защитавате през няколко поста?
Тези, които не я харесваме многократно сме се "обяснявали" защо. Но нейните защитнички само едно и също мелите  - какви злобни завиждачки сме. И да, ние коментираме влогър, а вие - потребители в тема, която не е за коментиране на потребители.

# 4 426
  • София
Пускам днес стари видеа на Пепе и си припомних как се самопредставяше - майка, влогър и блогър.
В последните ѝ клипове обаче спря, сигурно защото и трите "професии" нещо ги е позанемарила в последно време. Видеа веднъж в месеца, блога не знам дали още го поддържа, за майчинството също доста се изписа. Общо взето си го кара на рекламки в инстаграм.
Сега вече и майка не е Пепе, направо за осиновяване да се дадат. Не е нормално това, което се случва в тази тема.

# 4 427
Аз пък първия път като видях, че Адриана е с Владо и се зачудих как той се е хванал точно с нея. Grinning Просто не ми изглеждаше негов типаж с тези устни и въпреки красотата си.
Колкото до него моите бегли впечатления са, че е много свястно момче, макар и малко позьор и ексцентричен. Преди Адриана беше дълго време с едно момиче по което половин София въздишаше на времето (много естествена и красива).
Та сигурно ги печели с нещо макар и да не е мой тип.

# 4 428
И аз искам да разбера с какво ви кефи Пепа, че скачате като ощипани да я защитавате през няколко поста?
Тези, които не я харесваме многократно сме се "обяснявали" защо. Но нейните защитнички само едно и също мелите  - какви злобни завиждачки сме. И да, ние коментираме влогър, а вие - потребители в тема, която не е за коментиране на потребители.

Кой е написал, че се "кефи" на Пепе?!

И да, точно това "многократно" обясняване на едно и също (очилата, корема, дрехите) ви показва в неприятна, да не казвам "злобна" светлина.

И да, възрастни жени да измислят просташки прякори за мен е селяндурско.

И уж не я следите Пепе, някои дори уж я отследвахте след морските сторита, пък сега се тръшкате, че вече не качвала редовно видеа и не си поддържала блога. Онзи ден една от вас, която най-много плюе по Пепе орева темата, че Пепе обещала влог, пък накрая влог няма. Ами смешно е!

# 4 429
Не е нормално това, което се случва в тази тема.
Дефинирай "нормално".
Как трябва да се случват нещата в тази тема, моля?

# 4 430

Скрит текст:

Пепа е фешън влогър и се коментира фешънът/аутфитът ѝ. Къф е проблемът? 🤪

А проблем няма - гледаме ви сеира! Толкова да сте зациклили на тази Пепе, жалко че не може да се погледнете отстрани. Тук някои потребители се включват плахо и се опитват да ви обяснят, че за неутралния читател в темата всички тези обидни квалификации към Пепе вече досадиха, но след всяко такова включване вие още повече яхате вълната. И отново, и отново започвате да повтаряте едно и също...

И също да допълня, това измисляне на прякори от вас, които сте жени на възраст, майки на деца и жени с претенции ми се струва ужасно селяндурско. Та язък ви и за претенциите!
Първо - вие или хайде на ти, че така под общ знаменател много лесно, с какво точно допринесе за темата, че да я разнообразиш? Това е общ форум, това че на някой му е писнало да чете за нещо си е негов проблем, задай някаква тема ти, коментирай някой влогър. Темата е за това, не да се обсъждат потребителките.

Второ - жената се казва Пепелджийска и сама си е определила прякор Пепе, който да звучи уж по-международно, чак френско. Еми сори, ама не ми иде да ѝ по ходя по акъла за това да има мерак да е чужденка. Пепелджийска си е една хубава, благозвучна, българска фамилия, нищо срамно няма в нея, 10 пъти по абсурдно ми е да наричам някого Пепе, 'щото има амбиции за чужбина, отколкото Пепа, което си е по-еквивалентно народно, освен това и баба ѝ така се казва, не виждам обидното. Пепа всъщност даже го използвам като Пепе в женски род или като вид звателен падеж, преди всичко останало.

# 4 431
PURE, забравяш май, че в тази тема се обсъждат влогъри, не потребители. И да ти пошушна нещо под сурдинка - дреме ми дали някой ме смята за злобна на фона на мои постове във форум. Тук съм за забавление и не съм си позволила никога да коментирам или обиждам потребители, без значение какво мнение защитават. Тези които ме дразнят, ги подминявам и дори и да отговоря на някой такъв пост, не съм си позволила да обиждам потребители. На вас обаче явно ви е много важно да размахвате пръстчета и да четете морал на потребителиките в темата.
Повече няма да коментирам по темата, ще продължа да си коментирам тези, за които е направена темата.

П. П. И вие сте за сеир тук, няма какво да се лъжем Wink

# 4 432
Бе размахват пръст, но в момента 63 човека са в темата. А съм засичала в пъти повече Joy

# 4 433
То спре ли плюенето по Пепа и балконът ще оредее, гаранция. Така че и форумът печели и да не се вживяват толкова в цензурата.

# 4 434
bambinnah, явно не следиш внимателно темата, защото всичко, което коментираш - е дъвкано стотици пъти. Включително се чудехме как Адриана, /инак хубаво момиче, ако изключим окепазените устни/, се е хванала с толкова обикновено момче.

Извинете ме в такъв случай, грешката е моя - наистина следя темата само за кратки периоди.

А за чорапите - надали е отишъл до прощъпулника с велосипед, така че... И аз нося камуфлаж и кубинки от време на време заради хоби, ама още не съм тръгнала да излизам така с приятели Grinning

# 4 435
Скрит текст:

Скрит текст:

Пепа е фешън влогър и се коментира фешънът/аутфитът ѝ. Къф е проблемът? 🤪

А проблем няма - гледаме ви сеира! Толкова да сте зациклили на тази Пепе, жалко че не може да се погледнете отстрани. Тук някои потребители се включват плахо и се опитват да ви обяснят, че за неутралния читател в темата всички тези обидни квалификации към Пепе вече досадиха, но след всяко такова включване вие още повече яхате вълната. И отново, и отново започвате да повтаряте едно и също...

И също да допълня, това измисляне на прякори от вас, които сте жени на възраст, майки на деца и жени с претенции ми се струва ужасно селяндурско. Та язък ви и за претенциите!
Първо - вие или хайде на ти, че така под общ знаменател много лесно, с какво точно допринесе за темата, че да я разнообразиш? Това е общ форум, това че на някой му е писнало да чете за нещо си е негов проблем, задай някаква тема ти, коментирай някой влогър. Темата е за това, не да се обсъждат потребителките.
Второ - жената се казва Пепелджийска и сама си е определила прякор Пепе, кой да звучи уж по-международно, чак френско. Еми сори, ама не ми иде да ѝ по ходя по акъла за това да има мерак да е чужденка. Пепелджийска си е една хубава, благозвучна, българска фамилия, нищо срамно няма в нея, 10 пъти по абсурдно ми е да наричам някого Пепе, 'щото има амбиции за чужбина , отколкото Пепа, което си е по-еквивалентно народно, освен това и баба ѝ така се казва, не виждам обидното. Пепа всъщност даже го използвам като Пепе в женски род или като вид звателен падеж, преди всичко останало.

Аз, честно казано, като чуя "Пепе" - все ми изниква асоциация с оня Пепе от "Пинокио", та не може да ме впечатли с fancy и чуждестраннозвучащата си фамилия госпожата. Laughing

# 4 436
  • София
Не е нормално това, което се случва в тази тема.
Дефинирай "нормално".
Как трябва да се случват нещата в тази тема, моля?
Изрязала си предишното изречение, от което става ясно какво имам предвид. Да се казва, че една майка не е майка, преди две седмици имаше коментари и че не заслужавала деца и други коментари от този род, които са ненормални. Децата са си добре, обгрижени са, обичани са, спретнати са, не се вижда физическо насилие, здрави са, да, сигурно може да се грижи и по-добре за тях, но това не я прави по-малко майка.

# 4 437
Още една, която чете избирателно. И след тези постове последваха доста неодобрителни и то на редовно списващи в темата, не на случайно слезнали от балкона. Ама Чукча писател, не читател.

# 4 438

Второ - жената се казва Пепелджийска и сама си е определила прякор Пепе, който да звучи уж по-международно, чак френско. Еми сори, ама не ми иде да ѝ по ходя по акъла за това да има мерак да е чужденка. Пепелджийска си е една хубава, благозвучна, българска фамилия, нищо срамно няма в нея, 10 пъти по абсурдно ми е да наричам някого Пепе, 'щото има амбиции за чужбина, отколкото Пепа, което си е по-еквивалентно народно, освен това и баба ѝ така се казва, не виждам обидното. Пепа всъщност даже го използвам като Пепе в женски род или като вид звателен падеж, преди всичко останало.

Първо - повтарянето на едно и също, също не допринася за положителния развой на темата. Та по-добре нищо да не пиша, отколкото да повтарям "очилата" и "корема" всеки ден.

Второ - под просташки прякори имам предвид прякорите от рода на "Кухалери" и тем подобни. Също и квалификации като "к@рви" за Пепе и Елица, защото и такива имаше.

П. П. И вие сте за сеир тук, няма какво да се лъжем Wink

Аз писах, че ви гледаме сеира, но също написах, че няма как да се погледнете отстрани и да осъзнаете, че сеирът е на ваш гръб! Wink

# 4 439
Еми забавлявай се! Какво ти пука тогава на чий гръб е? Нали не е на твоя.

Общи условия

Активация на акаунт