Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 211
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 545
  • София
 шезлонга може да се замени и от столче за кола за новородено, закачаш на дръжката едни играчки и готово. Винаги без нещо което сме могли да се оправим не ни е липсвало. Аз примерно се оправих без слинг/раница, изобщо не съм имала нужда от това, но без тези двете гореспоменатите +видео бебефон, не си представям. Виж Столчетата за кола изобщо не влизат в този параграф, в момента имаме 4, за всички коли по едно (в тях влизат и на баби/дядовци коли), всички висок клас (купувани от амазон)

# 4 546

Казват, че позитивното мислене лекува, но понякога си е чиста самозаблуда. Себе си лъжем най-добре. 🤥

Пепко розовата пантера 😁

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 11:54 от Анонимен

# 4 547
  • Русе
Владо Карамазов наистина е лице на пандата, но съм засичала ,че подарява вечеря и точно определени ястия на негови фенове, което е мега по-яко, отколкото да се пълнят гушите на ,,топ,, инфлуенсърите, ама то като сложиш и мъж и две деца направо чупят оборота, по-скъпо им излиза на пандата,, Владо като е волна птична, не гледа неговия корем да е пълен , а на ,,обикновения човек,, който едва ли ще си поръчва два пъти седмично като Пепон и пр,, просто защото на тях им е аванта.
P.S. https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/photos/pcb.10158114 … ype=3&theater , на страницата му публикува снимки с текст.
Почерпих и Диси Маркова от Стара Загора. Препоръча ми торта гараш. Много от вас я споменаха. Майка ми я прави много добре, но за да я направи трябва много да я помолиш. За това си я поръчах. Беше вкусна. Всички останали десерти си ги записах в една книга. Благодаря ви, ще предлагахте.
Foodpanda
И въпреки,че го споделих, отново ще ,блога му: https://vladimirkaramazov.com/return-to-the-world-trips/?fbclid= … VT8nH7sK9D8guavZM
От последното стори на Ивана: два етажа с по няколко училища в мола, добре,че обединиха всички влогъри,че да има толкова деца Wink

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 12:07 от lorito5678751

# 4 548

Kids' influencers Grinning
25 плюс последователи my ass...

# 4 549
Аз сложих Окол 300 лв в люлка, която после се ползва за стол за хранене. Такава покупка оправдавам, но люлка, която омалява след 4 месеца за 400 лв, не!

# 4 550
Пепа къде ги е намерила тия розови води, че не се сещам. Отдала се е на доста забавления май, докато мъжа ѝ работи. Явно сега им е сезона на работата и за това го няма. Но те си знаят де.
Да, в Галя има чалга излъчване определено. Нещата, които съм провала след видяно в нейни видеа са ББ крема на Миша (харесва ми, номер 23, първоначално ми се стори светъл но наистина се адаптира към цвета на кожата), маските на Апивита за кос аи лице (тази с мед няма такъв аромат както го описва чак уауу) и едни балсам за коса на Доори (добре ми се отрази на косата, заслужава си).

# 4 551
Къде са тези коментари към Полина, пак ли е трила

# 4 552
Къде са тези коментари към Полина, пак ли е трила
Фейсбук.

# 4 553
Пепа къде ги е намерила тия розови води, че не се сещам.
не са ли солниците близо до Сарафово? Ако са те бих казала, че доста си е редактирала снимката да излежда поне малко прилично мястото.

# 4 554
Пепа ли да не редактира..:/

# 4 555
Случайно се натресох на тази инфлусреща в Сердика и погледах за минутка от балкона. Валери за мен е впечатляваща на живо. Видя ми се височка, краката и са мнооого дълги, слаби и прави. Много красиво момиче, поне по моите критерии, а изглежда и мила. Ако имаше малко акъл, щеше да е пълна десятка.
Ивана до нея беше като грозното патенце и изглеждаше малко несигурна. Все нещо се попипваше нервно да види дали всичко и е наред. Беше се барнала с някаква ефирна рокля и високи токчета, а всички други бяха доста по-неглиже. На тяхната маса беше и Антоанет Попова. Симпатична изглежда, а до Валери изглеждаше едричка някак, но съвсем не дебела. Никой обаче не отиде при нея в краткото време, в което наблюдавах и тя седеше леко неловко.
Измежду другите познах само Славина при която се трупаха доста дечица и Златена при която никой не отиде Grinning

# 4 556
Честно казано Валери наистина изглежда прекрасно, може би и трябва още малко да порасне, за да се държи по-зряло. Simple Smile

# 4 557
Тези "фен срещи" са ми много странни. Явно се чувстват удовлетворени като видят всички тези деца, които ги гледат.

# 4 558
Здравейте,съжалявам,че не съм писала вчера.Наваксвах с написаното отне ми близо 4-5 часа..Иначе за мен Поли Недкова е млад талант ,аз не си падам по разказите за художници .Но в нея има нещо,което друг нямаа и я гледах с интерес до последния й клип в който се включва в Фанта.Тъпо и тъпо с 2 малки деца се събира-Цуро и другия,който аз не гледам по никакъв начин.Но Цуро биваше докато не спря да качва рядко.Иначе Поли Денкова е много миловидна пред камера,но всъщност е намръщено рижаво клечесто момиче.Като я видях в автобуса не можах да позная дори много е слаба ....

# 4 559
  • Пеликания
Това трябва да e Атанасовското езеро или както написа KeepSmiling солниците до Сарафово.

Общи условия

Активация на акаунт