Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 215
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 560
Валери има хубава коса, дори и без удължения. Като тяло също не е зле. Симпатично момиче е. А на Ивана и е нужна ударна грижа за косата. Все си мисля, че може да си го позволи. А между другото Антоанета Попова добре е подредила дома си, има някакъв уют, само да не прекалява с изкуствените цветя хихи.

# 4 561
Бях неволен свидетел на това,че баба и внучка бяха информирани при купуване на билет,че ще са една до друга.И в автобуса преди настаняване установиха,че не са .И детето се притесни и самата баба,а дядото каза ''е ще помолите човека до вас да седне на баба ти на мястото''.А бабата се успокой и седнаха да чакат въпросния човек,Поли дойде видимо намръщена.И каза''извенете тук седя аз'',а бабата я помоли няколко пъти да седне на нейното място ,защото внучката й желае да седи до нея.А тя повтаряше едно и също''тук си има ред защо да сядам аз там''.И след това бабата се премести,а Поли отиде да пуши и нервничи при гаджока си.За мен това не е толерантност,ясно е,че инфлуенсърите са едни пред камера и други на живо.Но това лично мен ме издразни..

# 4 562
Здравейте,съжалявам,че не съм писала вчера.Наваксвах с написаното отне ми близо 4-5 часа..Иначе за мен Поли Недкова е млад талант ,аз не си падам по разказите за художници .Но в нея има нещо,което друг нямаа и я гледах с интерес до последния й клип в който се включва в Фанта.Тъпо и тъпо с 2 малки деца се събира-Цуро и другия,който аз не гледам по никакъв начин.Но Цуро биваше докато не спря да качва рядко.Иначе Поли Денкова е много миловидна пред камера,но всъщност е намръщено рижаво клечесто момиче.Като я видях в автобуса не можах да позная дори много е слаба ....
Нормално е да е толкова слаба, преживяла е хранително разстройство
Не разбирам защо се вдигна толкова шум, може точно в този момент да не се е чувствала ок. Едва ли съществува човек, който 24/7 да е ухилен като зелка.

# 4 563
Има хора, които обичат скъпи джаджи и в такъв случай не виждам лошо човек да купи такава за детето си, ако има възможност. Полина отговаря на коментари под видеото и призовава ползватели на по-евтини опции да напишат какви са техните, за да може други да се възползват. Самата тя казва, че и без тази люлка може да се гледа дете.
По принцип можем да хулим и всички ползватели на Айфон и Самсунг, понеже първо, на никого не му е необходим телефон за 1000+  лева и второ, има по-евтини алтернативи.
За трети пореден ден пиша нещо в подкрепа на Полина, после пак ми кажете, че съм злобна мусакаджийка. Joy

В автобуса била намръщена Поли... Всеки е намръщен понякога. Други страдаме от resting bitch face.  Joy

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 13:08 от Welt

# 4 564
Извинете, коя е Поли, за която говорите ( за случката в автобуса)?

Може ли youtube или инстаграм?

Благодаря

# 4 565
Извинете, коя е Поли, за която говорите ( за случката в автобуса)?

Може ли youtube или инстаграм?

Благодаря

YouTube
Instagram

Заповядай.

# 4 566
Аз помислих, че за тази Поли става дума: https://www.youtube.com/channel/UCQVaiInHJjNx8QGntQ-bVnw/videos Не бих повярвала на случайни клевети точно за тази. Вижда ми се много земна.

# 4 567
Това пък с автобуса, значи тя е била с гаджето, ако са един до друг, откъде накъде да е длъжна да си дава нейното място, бабата да е говорила с шофьора по хубаво, но чак да е виновна Поли за ситуацията, малко лично звучи.
И нея се опитах да гледам веднъж, не ми се получи и нея не харесах, но това горе ми е малко като донос.
И Пепе чак пък много да си е починала, ще взема накрая и аз да я защитавам, за майка с две деца никога няма почивка, ако ще и две бавачки да има, но това е друга тема.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 15:01 от passionbiojuniper

# 4 568
Неее ,приятеля й я изпращаше.Не е бил с нея в автобуса иначе видях,че сте коментирали и Пепе .Аз цяла нощ съм чела и да кажа за някой смешно не смешно,но този Даниел все го влачи брат му Весо.За това е в компанията на Арти и другите.Иначе е един прост плейбой,който ги сменя.Държи се една седмица ок с гаджето си после е ужасен,не стига,че са дупе и гащи с Драго,но това,че стана известен с тъпотията си мен лично ме отвръщава.Не го казвам ей така,познавам неговите бивши знам го какво стока е.За Арти не мога нищо да кажа писали сме си ,не е грубиян.А Чочев ли къвто е голям палячо.Според мен или ще има дует между Арти и Весо,или правят нещо с Филяка.Или някаква манджа с грозде със сигурност няма да е грабващо.

# 4 569
Коментара към Полина не го виждам, нито отговора ѝ, но и за мен тази "критика" не е особено оправдана. Ако на нея ѝ е харесал уреда и ясно е казала, че са си го купили, или им е подарен, не виждам драма. Не съм гледала ревюто, надявам се да не агитира да се купуват подобни люлки по дефолт, или да се изкарват магически, а просто да е нейното субективно ревю. Ние имахме подобна електрическа люлка (слава богу подарена), която ползвахме броени пъти, бебето си ревеше нон стоп със или без нея. Щях да се изям от яд, ако бяхме дали пари, и то немалко, за нея.

# 4 570
Пепа къде ги е намерила тия розови води, че не се сещам.
не са ли солниците близо до Сарафово? Ако са те бих казала, че доста си е редактирала снимката да излежда поне малко прилично мястото.
Там е, но водите там съвсем не са розови. По-скоро наподобяващи нещо друго цвят имат.

П.П. нашето дете не хареса никакви люлки, но активната гимнастика още я забавлява. Не виждам нищо лошо ако имаш възможност, да си позволиш такива джаджи и ги смяташ за потребни, да ги вземеш. Лошо е ако детето е постоянно на тях и да се разчита на тях 90% от времето да отменят родителя. Поне според мен.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 13:36 от @steraki

# 4 571
Неее ,приятеля й я изпращаше.Не е бил с нея в автобуса иначе видях,че сте коментирали и Пепе .Аз цяла нощ съм чела и да кажа за някой смешно не смешно,но този Даниел все го влачи брат му Весо.За това е в компанията на Арти и другите.Иначе е един прост плейбой,който ги сменя.Държи се една седмица ок с гаджето си после е ужасен,не стига,че са дупе и гащи с Драго,но това,че стана известен с тъпотията си мен лично ме отвръщава.Не го казвам ей така,познавам неговите бивши знам го какво стока е.За Арти не мога нищо да кажа писали сме си ,не е грубиян.А Чочев ли къвто е голям палячо.Според мен или ще има дует между Арти и Весо,или правят нещо с Филяка.Или някаква манджа с грозде със сигурност няма да е грабващо.

Нищо не разбрах. А тези Даниел, Весо, Драго, Aрти, някакви много известни ли са, че си нямат фамилии? Идея си нямам от отношенията им, нито кой на кого е брат или гадже Joy

# 4 572
Пепови май имаха същата или подобна люлка за Сиена и тогава коментирахме дали и е аванта или те са дали пари. На мен ми става лошо само като я гледам как се върти.

# 4 573
  • Русе
Мъжката компания са от Бургас, онези от ,,моста,, с Пепе, известни сред под 15 годишните .... от компанията на Филяка

# 4 574
Крайно са ми безинтересни и безизвестни, ако са онези от моста Joy

Общи условия

Активация на акаунт