Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 280
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 620
Скрит текст:

Щях да й пиша,че съм я отпоследвала ,защото е много лигава,прилина на жаба и се има за модел на ВС,но се спрях.Вие как бихте й отговори ли?

Герганчето чете тук, кажи й го директно.

Герганче, на мен лично си ми противна от пръв поглед, това брои ли се за отговор? Което не пречи да се забавлявам с изцепките ти. Винаги ми е било интересно докъде може да стигне един самозабравил се човек, без самопреценка.

# 4 621

Щях да й пиша,че съм я отпоследвала ,защото е много лигава,прилина на жаба и се има за модел на ВС,но се спрях.Вие как бихте й отговори ли?
Що се спря? Пиши и.

# 4 622
Гергана я харесвах в самото начало, когато правеше клипове в стаята си от общежитието в Студентски град. Изглеждаше искрена и естествена. Радвах се за нея, когато започна работа в Сефора .
Сега всичко е пари, марки, поза, лъха ми и на високомерие.

П.С. Тя наистина има бая криви зъби, не бях обръщала такова внимание и се чудех какво толкова се обсъждат зъбите ѝ. Наистина не е късно за едни брекети. Моя позната на 30 години сложи.

# 4 623
Мале Ивана с какво се барнала бе ?Егати стила .Валери ми хареса , няма как да кажа на бялото черно.Има хубави черти , коса , тяло.Но до там.А във видеото на голдън роуз  Ели изглежда много възрастна .Не знам дали е заради осветлението или слагат прекалено много филтри на техните видеа , но и лицето й изглеждаше повяхнало.

# 4 624
Уух, няма прав зъб това Гери, бе. Наистина защо не ходи на ортодонт? Не е странно 25-годишна с брекети, а по-грозно е с криви зъби. А и тя прилична на 13-годишна, така че тъкмо възраст за брекети.

Аз съм на 20+ и нося брекети. Но то не е за срам. Само че аз нося дрешки от Бершка и Теранова (примерни марки) , плюс някоя втора употреба и нямам “Гучи”, “Филип Плейн”... но знам че заплатата си я влагам изцяло в мен, за да имам по-хубава усмивка. По-добре късно, отколкото никога. Може и на 40 да си, ако имаш възможност, не е толкова скъпо, особено на “стандарта”, който се пъне да покаже девойката, на фона на него, едни брекети са нищо.

# 4 625
  • София
"Гери, ти прецака системата - блокира ме, преди да имам възможност да те последвам и отследвам" Grinning

# 4 626
Изключително фалшива, антипатична, инфантилна, самозабравила се..
Хич не обичам криви зъби, а когато и са жълти с плака /както изглеждат на Гери/ ми е съвсем отблъскващо. Някак мъж по мога да го приема..

# 4 627
Пепа избухна в Бургас. Не се е наживяла тази женица. Гледам пак същата компанийка са.

# 4 628
Защо ли я отследвах? За мен трябва да си мега голям комплексар и нещо централно да не ти е наред,за да се фукаш пред 13 годишни с марковите ти дрехи.

# 4 629
  • Monaco
Въпросната Поли е постъпила супер дребнаво. Голям праз къде ще седне в автобуса, това не е самолет, че да се резервира място и да се заплаща.  Няма дори оправдание, абсолютна дребнавщина. Дали от ляво или от дясно, какво значение има бе хора, че я защитавате толкова. Ще речеш, че допълнително пари е дала специално задникът и там да седи. Въпрос на човещина е и абсолютно нищо не и коства.

# 4 630
Зорница показа чувалчето празни опаковки и изводът е, че ще почва да ползва сапуни, за да намали опаковките. Нека голямото тестване почне сега!

# 4 631
Зорница показа чувалчето празни опаковки и изводът е, че ще почва да ползва сапуни, за да намали опаковките. Нека голямото тестване почне сега!

Да я светнем ли, че има и твърди шампани (сапуни за коса). По нейната логика, със спирането на душгела и ползването на сапун вместо това, съм еко от години. Но пък що опаковки от маски и балсами за кърли гърл метод показа Flushed
Момичета записвахте ли си от кои продукти да си спестите пластмасата, защото Зорница не ги е харесала  Laughing

# 4 632
О,тя Зорница показа твърд шампоан вече!

# 4 633
Уж добра,когато я попитах под снимка защо има фотошоп.Тя отвърна,че съм била свиня и че съм завиждала.И след това ме блокира.Това не е нормално държание за голяма жена,която има много последователи.

Е тукА не ти повервАх. 🙄 Почна със случка в някакъв автобус, сега между другото пускаш това. Нещо явно не си ѝ доброжелателка на Поли и намери май къде да клеветиш? 🤔

Уфф, гледайте ме ква съм патица. Бъни, извинявай че реших, че нещо баламосваш за Поли, сега я разбрах цялата история. За Николета вярвам, ама айде да не ѝ правим допълнително трафик, че достатъчно ѝ се вее трибуквието в компроматите. Малко нанагорно ще ми дойде и тук да почне да се обсъжда. 🤢

# 4 634
    Уж добра,когато я попитах под снимка защо има фотошоп.Тя отвърна,че съм била свиня и че съм завиждала.И след това ме блокира.Това не е нормално държание за голяма жена,която има много последователи.

Е тукА не ти повервАх. 🙄 Почна със случка в някакъв автобус, сега между другото пускаш това. Нещо явно не си ѝ доброжелателка на Поли и намери май къде да клеветиш? 🤔

Уфф, гледайте ме ква съм патица. Бъни, извинявай че реших, че нещо баламосваш за Поли, сега я разбрах цялата история. За Николета вярвам, ама айде да не ѝ правим допълнително трафик, че достатъчно ѝ се вее трибуквието в компроматите. Малко нанагорно ще ми дойде и тук да почне да се обсъжда. 🤢

Да спирамее ,има хубава дъщеричка,но ми е жал,че ще следва този пример.Не заслужава това внимание,искамм да виждам истински хора с емоции,а не д-р Енчев пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт