Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 275
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 635
Зорница показа чувалчето празни опаковки и изводът е, че ще почва да ползва сапуни, за да намали опаковките. Нека голямото тестване почне сега!
Да я светнем ли, че има и твърди шампани (сапуни за коса). По нейната логика, със спирането на душгела и ползването на сапун вместо това, съм еко от години. Но пък що опаковки от маски и балсами за кърли гърл метод показа Flushed
Момичета записвахте ли си от кои продукти да си спестите пластмасата, защото Зорница не ги е харесала  Laughing
Аз в началото на годината спрях да ползвам душ-гел със същата цел. Не че ще спася света, но до този момент са си десетина опаковки, които сме спестили двама души. Иначе и аз се замислих за десетките спирали и стилизиращи продукти за коса, които ползва, ама нали всяка стъпка е стъпла. По-добре малко отколкото нищо.

# 4 636
О,тя Зорница показа твърд шампоан вече!
Извинете изпуснала съм Grinning Сигурно не ги е харесала за "къдравата" си коса. Може и да съм благословена (според мен) с коса като праз, но само за мен ли няма смисъл от ползването на толкова много маски, балсами и прочее. По едно от вид е напълно достатъчно. Съдя по поръчките ѝ от Фаберлик и от ПР пратките, които получава. Да не сметнете, че съм си извадила изводите от няколко месечните празни опаковки.

Welt , моето спиране на душгеловето беше по принуда, поради проблем с кожата, ама да не ставам като Зорница чувствителната. Та до сега не осъзнавах, че спестявам по някоя и друга пластмаса.

# 4 637
Колко празни опаковки...и кой знае още колко пълни има в тях...Рядко съм виждала такъв консуматор...И като спомена пак,че имала нископорьозна коса-трудно ми е да повярвам,че косата  ú съхне по 5 часа.Някоя грива до кръста-да,ама косата на Зорница едва ли.

# 4 638
Доста годинки се грижа старателно за една гъста и чуплива четина, та не си представям как косата ти ще е хубава от това непрекъснато тестване на различни продукти, без никаква последоватеност, как ще разбереш нуждите й, не се ли отежнява, да не говорим как ще оцениш продукта, като той не може да си покаже действието от 2-3 пъти. Нужно си е време. Не се ли скапва косата от това непрекъснато редуване на най-разнообразни продукти?
Нископорьозна й е със сигурност, защото е нетретирана от дълго време. Сега, не знам колко време й съхне, къса е, средна гъстота, но моята е до кръста почти, три пъти колкото нейната обаче е суха и третирана, високо порьозна и съхне бързичко. Съсипва си косата според мен, не знам защо не го съзнава. Хубавато в случая е, че не й е изтощена и тритирана с бои и преси, иначе картинката щеше да е съвсем друга.

# 4 639

Щях да й пиша,че съм я отпоследвала ,защото е много лигава,прилина на жаба и се има за модел на ВС,но се спрях.Вие как бихте й отговори ли?

Чудя ти се що си се спряла

# 4 640
При толкова много покупки,които прави онлайн си представете колко много пластмаса се изисква само за опаковката им. Малко компании предлагат еко вариант на опаковка,който е по-скъп, пък ако е безплатна доставката няма да е еко. Пък да не говорим за любимите и опаковки на ПР пратките на Нивеа. Ама айде малко, по малко вече се спира с това консуматорство дори и да са няколко опаковки душ гел. 

# 4 641
Случайно се натресох на тази инфлусреща в Сердика и погледах за минутка от балкона. Валери за мен е впечатляваща на живо. Видя ми се височка, краката и са мнооого дълги, слаби и прави. Много красиво момиче, поне по моите критерии, а изглежда и мила. Ако имаше малко акъл, щеше да е пълна десятка.
Ивана до нея беше като грозното патенце и изглеждаше малко несигурна. Все нещо се попипваше нервно да види дали всичко и е наред. Беше се барнала с някаква ефирна рокля и високи токчета, а всички други бяха доста по-неглиже. На тяхната маса беше и Антоанет Попова. Симпатична изглежда, а до Валери изглеждаше едричка някак, но съвсем не дебела. Никой обаче не отиде при нея в краткото време, в което наблюдавах и тя седеше леко неловко.
Измежду другите познах само Славина при която се трупаха доста дечица и Златена при която никой не отиде Grinning

Описанието ти пасва на моите представи за първите три. И на мен тази ВалерИ ми изглежда симпатична на външен вид, но невинаги симпатична отвътре. Но като визия ми харесва.

# 4 642
Чудя се какво прави Зорница с неизползваните спирали, тя нали тества в промишлени количества и все не и харесват, все се ронят и т.н. Как даваш луди пари за нещо, което после хвърляш неизползвано и се мяташ на другото? Мъжът и сигурно работи само да и плаща покупките. То това е болест между другото, ако не можеш да се спреш, си е като всяка друга зависимост.

# 4 643
Пепе все надига фустата на сторитата 😂
Ако не е това, ще се разчеква, като на съзтезание по фигурно пързаляне.
Не, че злобея, но ми прави впечатление този репертоар за сторита и искрено се забавлявам.

# 4 644
Sweat SmileSweat Smile
,
А относно вдигнатите "до ушите" чорапи - те са задължителни за про-колоездачите и съвсем не са нещо неестествено Smirk
Sweat Smile Пълни глупости!!!

# 4 645
Ралица си има някакви нейни разбирания, което не е грешно в крайна сметка.

Mинимализъм не означава мизерия.Не мога да си представя,че ще изкарам цяло горещо лято с едни панталонки,един потник и две рокли.Харесвам идеята да не се затрупваме с ненужни неща,но това ми е прекалено.

Аз лично не смятам,че темата е пълна със злобни коментари.Напротив,много си е шарено,с критики,похвали,весели коментари,остри коментари..Щом си продаваш задника за 5 лева,ще си търпиш и пошляпването,когато се изложиш.А Пепе много се изложи последните месеци и го казвам аз,която до преди това съм я оправдавала за какво ли не.И ако на Ивана и Валери по им отива да са глупави и безотговорни,Пепе има две деца,които явно си отглежда сама,затова няма място да е инфантилна.Искам да я видя сериозна,отговорна...с две думи - жена на място.
Апропо,форума за американските ютубърки е грозно място за четене,90% коментари плюене,което дори не е базирано на основателна критика,та тази тема тук звучи като мелодия за душата.И никой не им размахва пръстчета като сърдити учителки.Спрете вече с този изтъркан онлайн морал.

За Любо бях почти сигурна,че блъфира.Още в момента,когато каза,че купил Липовон от 5 места и ги дал за тестване.Първо,едно такова тестване(а той има 5 опаковки)е скъпо и отнема време и второ,още с предното видео си разказа плановете за Ричард,което не звучи логично,ако наистина имаш идеята да стигаш до съдебно ниво.Като цяло съм разочарована,защото търси сеир и кликове като подвежда зрителите си(клик бейт заглавията на видеата му дори не желая да коментирам).Не мисля да го следя редовно.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 23:34 от Adoralova

# 4 646
Adoralova,може ли линк за форума за американските блогърки интересно ми е да хвърля едно око...

# 4 647
Adoralova,може ли линк за форума за американските блогърки интересно ми е да хвърля едно око...

Как му беше името Thinking,gossip нещо си..аз четох по едно време и се отказах.Едно момиче от тук беше споделило линк и дано види дискусията ни,за да сподели линк отново.

Edit : https://ytmommadrama.com/viewforum.php?f=252 (сетих се)

# 4 648
  • Мюнхен

Не знам дали с Adoralova имаме едно и също предвид, но аз знам за това : https://gurugossiper.com/viewforum.php?f=166

И докато Пепе тук е обсъждана 40 страници, то за американските блогъри/влогъри като Tati има по 30+ ТЕМИ.

# 4 649
Зорница работи също, сигурно успява да си плаща глупавите спирали, но и аз ѝ се удивлявам ба количествата продукти и то при положение, че тя не ползва много грим, ако ползваше, щеше да е страшно.

И аз не ползвам душ-гел, спрях и балсами за коса, маски и всякакви други, никаква съществена полза не виждам, а доста шишета по-малко. Искам да си намаля консумацията, но планетата не я съсипват нашите шишета... и понякога се вбесявам. За потребителите мрънкане и чувство за вина, за корпорациите, които замърсяват в огромни мащаби на много нива... нищо.

Общи условия

Активация на акаунт