Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 264
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 650
Йееееееее

# 4 651
  • Мюнхен
Минавам да разнообразя и с два клипа на Крис Танев, който явно се е сепнал от това, че е бил напълнял, а сега изглежда значително по-добре. В първия клип разказва какъв ефект е имало от това да спре да пие за месец, правил си е чернодробни изследвания преди и след, а вторият е допълващ, в него изчислява как е успял да направи 5900 калории само от пиене. За един ден. Препоръчвам.

https://www.youtube.com/watch?v=b1ogN4u-QtI

https://www.youtube.com/watch?v=UYl8Sf-PvPQ

# 4 652
Ако бях ютубърка,щях да съм ок с това,хората да ме плюят.Може би нямаше да чета в детайл всяко съобщение.Какво ми дреме,същите те ми носят кликове и гледаемост,което пък ще привлича рекламодатели,следователно парички в джоба.Нали все пак това е работата на ютубърките?!
Американките,които са номер едно в този бизнес и милионерки станаха,знаят как - интриги,скандали(повечето уредени),провокации,напудрен живот и.. хората ги гледат.
И вместо българските им колежки(Полина,здравей) да обиждат жените по форумите - хора на тяхните години,положение и лайфстайл,те тряба да са им благодарни,че точно заради тях имат работа и финансови облаги.Само със сърчица и неграмотни коментари от 10-12годишни не е достатъчно.

Пък ако толкова много им тежат негативните коментари,ами да не се захващат.

# 4 653
Ралица си има някакви нейни разбирания, което не е грешно в крайна сметка.

Mинимализъм не означава мизерия.Не мога да си представя,че ще изкарам цяло горещо лято с едни панталонки,един потник и две рокли.Харесвам идеята да не се затрупваме с ненужни неща,но това ми е прекалено.

О, да, напълно съм съгласна. Нейното определено е крайност и ми прави впечатление, че както във всяка подобна (от кърли гърл метод през веганство и чак до религия), се говори за достигане, разбиране и осъзнаване с лекия намек, че преди да те осени прозрението си живял някакъв не съвсем "смислен, правилен, подреден" живот. На мен ми идват твърде сектантски подобни проповеди и не бих живяла така, но според мен нейното не е мизерия, а дълбока вътрешна убеденост в някакви крайности. Между другото в предишната тема се спомена нещо подобно по отношение на списващата EatLoveMakeup. Щяла да разбере колко са безсмислени скъпите кремове, когато отслабне и е здрава. Нерде Ямбол, нерде Стамбул, но пак иде реч за "като стигнеш до определена точка Х, ще разбереш колко излишно е било нещото У досега.". Същата работа ми е и Ралица.
Думата мизерия ми се струва по-подходяща за другата известна "минималистка" Деси Пеева. Съдя само по показаното, но за мен там мизерията е и на физическо, и на духовно ниво.
Аз се бях включила в минималистичното предизвикателство на Ралица и 20-тина от нещата ги направих. Съвети като да ползвам една чанта, защото щяло да ми спести 3 минути на ден и човек можел така, не спазвам. Много ясно, че мога, но пък защо? Други бяха приятни и забавни.
Не мога да формирам мнение за нея като цяло - хем ми харесва, че прави някои по-различни неща от колежките си, хем и там розовото, позитивното и клишетата от лексикон ми идват в повече. Аз харесвам по-пъстри и наситени с емоции хора.
Малко объркано пиша, ама бях цяла нощ на работа, така че прощавайте.
Преди да си легна ще ви питам последно: какво са подарили на Валери? На мен ми прилича не бебешка залъгалка за сърбящи зъби или в най-добрия случай на онези дрънкащи играчки за малки деца. Много съм невежа.

# 4 654
Минавам да разнообразя и с два клипа на Крис Танев, който явно се е сепнал от това, че е бил напълнял, а сега изглежда значително по-добре. В първия клип разказва какъв ефект е имало от това да спре да пие за месец, правил си е чернодробни изследвания преди и след, а вторият е допълващ, в него изчислява как е успял да направи 5900 калории само от пиене. За един ден. Препоръчвам.

https://www.youtube.com/watch?v=b1ogN4u-QtI

https://www.youtube.com/watch?v=UYl8Sf-PvPQ

Оф, това е много тъжно. Младо момче е и добре, че се е хванал в ръце. Дано да остане сериозен. Алкохола не носи нищо добро.

# 4 655
  • Русе
Ръчно вентилаторче - не знам дали така е написано на етикета, но като действие това представлява , бях купила слонче от Джъмбо за 4г ми син Wink

# 4 656
Зорница тези опаковки ги носи от стария си апартамент и отлага показването с месеци.
Ралица не знам колко е минималист ама веднъж си показа дома преди почистване, беше... Не много минималистичен.
А Стефи пък каква колекция има...ей там е страшно вече. Веднъж ги беше показала в ИГ. Със сигурност Зорница не си е купила толкова спирали, колкото има Стефи в момента.

# 4 657
Хахахахахаххаха 😃😂🤣😂🤣

Е, много се смях с тоя въпрос за подаръка на Валери 😂 от играчка торта минава на бебешки дрънкалки 😃

Наистина е много готина и не злобее според мен, обаче защо така се вдетинява... 🤷♀
И като става дума - на Валери и Петканова определено бих завидяла за телата и външния им вид. И двете са красиви, високи и стройни. Слаби са, но не грозно кльощави. Имат секси излъчване.
За разлика от госпожата Пепелджийска, на която на някои толкова им се иска да завиждаме.

# 4 658
Вчера и Ралица беше изригнала с пост от сорта на "ама то с бебе е още по-лесно и от преди"
Имаше списък с това какво били свършили от както се родил Филип. Нещо тази жена откачи от както роди. Започнах да я следвам в момента в който беше бременна, след това се промени много. Според мен изглежда по-възрастна, защото отслабна много рязко.

Хубаво е, че Зорница е започнала да се замисля за безумното си консуматорство, но да замениш само душ гела със сапун е капка в морето. А всевъзможните мокри кърпи които ползва за щяло и нещяло, всичките curly girl продукти, които тества, изобщо може би 80% от нещата които показва, че си е купила са безсмислени и само си дава парите и цапа с тях.
В тази връзка - ние от години сме само на гръцки натурални сапуни и е супер така. Аз ги открих като бях бременна с дъщеря ми - не понасях много миризми, а тези сапуни миришат просто на чисто. Вече къпем и детето (3г) с тях, нямаме никакви оплаквания от кожни раздразнения, сухота и т.н. Да не говорим колко по-бюджетно и приятно е да ти мирише на чисто, вместо на някакъв химикал.

# 4 659
  • Русе
Гледах последното видео на Галя - няма да забравя как за годинката на канала си , направи доста подаръци към абонатите си и наистина не е спец в обработката на видеата, но пък вдигна качеството. Допадна ми,че около 80% от нещата, които са й пратили ще подари отново на абонатите си, без да отваря ,ползва и запазва за себе си, както други бюти влогърки-консуматори.
Факт,е че какъвто и да е стилът на Галя - кич,фолк, тя си го следва и не му изневерява. Не залита и по детинщини и инфантилност .

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 09:49 от lorito5678751

# 4 660
Галка ги подарява, защото не ползва ниско качество козметика.

# 4 661
Зорница тези опаковки ги носи от стария си апартамент и отлага показването с месеци.

Не си представям с месеци да пазя стари, мръсни опаковки от козметика, препарати и храна, за да ги покажа в някакъв момент на абонатите. Но тя Зорница ако не показва продукти, няма да има за какво да говори в клиповете си.

# 4 662
  • Русе
Е, как моля ти се за Дори и златно какво беше серията, специално цяло видео има и я използва в салона на Цвети Laughing

# 4 663
Е, как моля ти се за Дори и златно какво беше серията, специално цяло видео има и я използва в салона на Цвети Laughing
Останах с впечатление, че Цвети само коси може да мие.
А пък по-добри от доори са шампоаните от 2лв. на Арома.

# 4 664
По-добре да подарява, нали някои ги продават и то отваряни..

Общи условия

Активация на акаунт