Вълнуващи са първите ритничета на ДЕКЕМВРИйските момчета и момичета!

• 24 535
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Марти,и при мен коремът става по-твърд там,където усещам движения и съответно бебчо Simple Smile  Отделно нямам други проблеми и не приемам лекарства. Мисля,че това не би трябвало да те притеснява 🤗
Аз имам въпрос. Някоя от вас била ли е на ФМ при доц.Димитрова във Фемина? Предстои ми скоро преглед при нея,но има доста разногласия във форума.. И съм леко притеснена. Simple Smile

# 76
Мерси, сладурче! Hug
Да попитам - на вас момичета, корема ви под пъпа по твърд ли е? Аз вече се филмирам постоянно с тия пусти контракции. Малката като се мести ми става твърдо, там където е, и не знам контракция ли е, какво е.. При контракция целия корем ли се стяга? Дори над пъпа, под гърдите?
Марти и моя е твърд под пъпа. Когато се местят, също е доста твърд мисля, че ако няма болка, няма защо да се притесняваш толкова. Мисля, че когато са контракции, боли и кръста, но не съм сигурна.
GeorgiaR от познати съм чувала, че не е много разговорлива, дали е така не зная, на теб може да ти допадне, стискам палци.

# 77
Марти,радвам се,че всичко е наред.
Моят корем става твърд там, където е бебчето.
Аз също имам контракции,но при тях целия корем ми става на камък и ме свива кръста.
Слава Богу намаляха напоследък, пия но шпа само за сега.
На 12 съм на преглед и ще видим какво е положението.

# 78
При мен случаят е малко по-специфичен и се надявам на истинско професионално мнение. Именно затова запазих час при нея,защото много мамита пишат,че е доста добра в областта. По стечение на обстоятелствата имах досег и до други така наречени светила,но поради ред причини,които не искам да споменавам, за да не развалям хубавия дух на темата, не мога да им се доверя напълно и продължавам да търся още мнения. Simple Smile

# 79
Мерси за споделеното, момичета! По - спокойна съм сега. Ще си пия магнерича и но шпато и така.
Джорджия, аз бях при Димитрова. Не е разговорлива, да. При мен се оказа, че не ми е мерила шийката, а мислех, че е. Но казват, че е една от най - добрите. Не мога да кажа доволна ли съм. Със смесени чувства съм.

# 80
Ами аз се надявам да обясни какво вижда и да даде мнение дали всичко е наред и съответно,ако не е да обърне необходимото внимание. Тъй като доста си изпатих досега изпитвам истински ужас преди всеки преглед и точно това ме притеснява да не остана неинформирана..

# 81
Мерси, сладурче! Hug
Да попитам - на вас момичета, корема ви под пъпа по твърд ли е? Аз вече се филмирам постоянно с тия пусти контракции. Малката като се мести ми става твърдо, там където е, и не знам контракция ли е, какво е.. При контракция целия корем ли се стяга? Дори над пъпа, под гърдите?
Аз не пия нищо и вече няколко пъти при продължително ходене ми се случи. Аз го определям като неболезнена "крампа" на корема обаче. Малко тъпо го обяснявам, но не може да се сбърка с детско движение. Не ги разбирам много и аз, но според мен усещането не е при допир, а дори и без да докосваш корема го усещаш стегнат и твърд целия.

Аз не се включвам често, но ви следя.
Беърче, може ли да ме добавиш в списъка за 28.12 с девойка.

Браво за хубавите ФМ. Моята предстои на 16.08.

Поздрави на всички!

# 82
при мен като получавах контракции корема целия ми се вкаменяваше и става трудно и една крачка да направиш.  За щастие отминаха за сега.  В момента почивам от магнезиите обаче ще ги почвам пак , че краката ми се схващат . Аз да ви споделя днес без да искам с ръка си ударих корема от лявата страна Добр е, че бебчо е от дясно и сега само го усещам как ритка.  Много се притесних дали нещо не съм ме направила.  При удара не ме заболя но сега като се смея у сещам лек дискомфорт в четвъртък съм при Чавеева и се надявам нищо да не съм направила.  Толкова виновна се чувствам 😣

# 83
Има ли момичета,на които са казали,че пъпната връв е с два съда?Не искам да ме плашите,не искам да чета в нета и да се побърквам,проф.Марков каза,че няма проблем,но все пак искам да чуя и вашите доктори какво са ви казали.

Жули,  на мен днес ми го съобщиха...Разбирам, че няма проблем уж....но и аз съм много притеснена и дори в момента рева- не знам какво точно трябва да означава. Четох, че може да е индикация за за генетични проблеми, но аз правих пренатест и всичко излезе отлично. На мен ми казаха, че трябва да следя кръвотока на всеки 3-4 седмици. На теб нещо казаха ли ти по специфично - да ограничаваш движения и тн? На мен нищо....Мислех да ходя и аз при този Марков - нали много го хвалят...На теб какво точно ти каз                                                    Каэа ми ,че всичко е наред,случвало се 1 на 120 бебета,огледа няколко пъти хубаво сърцето и каэа,че няма нужда да се виждаме повече ,дори не ми каэа,че трябва да ходя на доплер по често.

# 84
Момичета, привет привет! ❤ Аз пак леко поизчезнах, но при мен е много динамично тези дни. Започнахме лек ремонт, за да освободим място за кътче на беб в спалнята и пада едно разместване, мерене и чистене... Междувременно ММ реши, че така като сме тръгнали - ще пребоядисаме и стаята на каката докато нея я няма. На мен от миризмата на боята ми се гади адски и едва се сдържам да не повърна. Дъвча от най-лютите дъвки и това някак си ме спасява... Въобщеее с това боядисване голям трън си забихме, обаче слава Богу се свърши вече.
Бебко е много активен, страшно много шава. Даже взех да се притеснявам по едно време дали е нормално.
Последната седмица всеки ден презнощта се будя да ходя до тоалетна по 3-4 пъти. Даже и сега бях дежурна там, обаче нещо много се разсъних и си викам ще дойда да ви дрънкм малко хахаха😋
Харесахме си дървено легълце, чисто бяло, много ми грабна сърцето. И вероятно тия дни ще го вземем и ще пусна снимка... И така, туй е интересното засега около нас.

Прегръщам ви силно всичкиии!❤

# 85
GeorgiaR, аз също бях при Димитрова. Не е много разговорлива, както каза Марти. Но пък това не е чак толкова важно, колкото да огледа всичко. При мен гледа обстойно, обесняваше какво се вижда на монитора, но дали е огледала абсолютно всичко - това не мога да го коментирам, тъй като не съм чак толкова запозната. Предполагам, че ако се виждаше нещо нередно, щеше да сподели.

# 86
Здравейте , момичета!

Не се притеснявайте за стягането или втвърдяването на корема , ако е случайно, защото най-вероятно са Бракстън Хикс контракции , които могат да започнат още от 4ти,5ти месец. Ако има болка или продължат след душ, почивка и нещо за хапване , вече е добре да се провери.

Ние сме добре 😁😉
Днес Вики става на годинка и ще празнуваме. Приготвила съм всичко , за да не бързам и да мога спокойно да оправя себе си и детето. Ще ѝ обърна повечко внимание и така. Няма нищо ново или интересно при нас.

# 87
Алекс жива и здрава да ви е Вики! Много щастливо детство и желая иии весел празник! Hug

# 88
Благодаря! Ще споделя и аз как мина при мен днес след прегледа. Слънчев ден ❤

GeorgiaR, аз също бях при Димитрова. Не е много разговорлива, както каза Марти. Но пък това не е чак толкова важно, колкото да огледа всичко. При мен гледа обстойно, обесняваше какво се вижда на монитора, но дали е огледала абсолютно всичко - това не мога да го коментирам, тъй като не съм чак толкова запозната. Предполагам, че ако се виждаше нещо нередно, щеше да сподели.

# 89
Алекс, да е жива и здрава Вики! Да бъде най-милата и всеотдайна кака. Simple Smile Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт